Kanal D'nin AS hariç tüm dizileri 4 alıyor zaten Kayıp kalite anlamında bir tık önde sadece. @yakup09 onu kasdediyor.ne kayıpmış arkadaş total 4 alıyor demek ki öneml iolan işleviymiş![]()
kime göre neye göre panpaKanal D'nin AS hariç tüm dizileri 4 alıyor zaten Kayıp kalite anlamında bir tık önde sadece. @yakup09 onu kasdediyor.![]()
![]()
ALLah korusun nazardan ARKA SOKAKLARI Arka sokakları totalde iyi gidiyor en azından Arka sokakların aldığı reyting 5 tekime göre neye göre panpa![]()
Bence yarım tık bile önde değil. Yalan Dünya ile kıyaslanacak bir kalitesi yok.Kanal D'nin AS hariç tüm dizileri 4 alıyor zaten Kayıp kalite anlamında bir tık önde sadece. @yakup09 onu kasdediyor.![]()
![]()
kime göre neye göre panpa![]()
Yakup'a göre diyorum.Bence yarım tık bile önde değil. Yalan Dünya ile kıyaslanacak bir kalitesi yok.![]()
sen her gün nazar sihri atıyosundur zaten ondan böyledirALLah korusun nazardan ARKA SOKAKLARI Arka sokakları totalde iyi gidiyor en azından Arka sokakların aldığı reyting 5 te
O gun abde 1. Olmustu ama, medceziri gecerekBence fazla söyledin. Kayıp PT1'de yayınlandı ve 3 aldı. Bu konu tartışmaya açık bilr değil.![]()
Sen yalan dünyadan bu kadar beklenti biriktiriyosan , bizede beklemek haktırİlk bölümünde daha iyi almıştı, 2. bölümde düşüş yaşadı.
3. Bölümde Yalan Dünya gazıyla iyi gitti. (Dizinin içinde 5 dk`da bir reklamını geçiyorlardı)
4. Bölümde yine düşüş yaşadı. 5. Bölüm de PT1 olacağı için çok bir şey beklemeyin derim.
Sadece 1 haftalık bir hamle sorun yok.![]()
Demiyomusunuz?Ben Kayıp'ı infaz etmedim ki. Umarım yükselir ve Kanal D'nin yüzünü güldürür ama şu anki oranlarıyla Yalan Dünya ile kıyaslanamaz diyorum. Sen de 6+ reytinglik Yalan Dünya'ya kötü diyorsun yani biz bir şey diyor muyuz?![]()
Tartışma gerekilen nokta ondan öte şu bence, yd durumlara göre değişebilen bi değere mi dahip kanalın gözünde? Bence herkes buraya odaklansa herşeyi açıklığıyla görür. Son rtg demiyorum, genele vurduğumuzda kayıp önde totelde. Ab'de de 5-6 rtg lik fark olsa tamam diycem ama 1 buçuk, en fazla 2. Yani nedir bu kadar fark yaratma çabası. Yalan d şu an YOKLUKTAN pt-1 de duruyor. Bu durumun başka bi açıklaması yok.Yalan Dünyanın totali 4-5 zaten bence o bile fazla. Totalde böyle almasının nedeni A/B grupu. A/B`de totale dahil olduğu için yüksek çıkıyor. Yoksa C/D grupu ilgilenmiyor Yalan Dünya ile. Onların anlayacağı espriler ve ya göndermeler yapılmıyor çünkü dizilerde. Onlar silah, 100 kere vurulup ölmemek, klişe yumakcığı ağır total dizilerini severler. Bu yüzden onların da totali yüksek, A/B`si düşük çıkar.
Kayıpın totali kaç? 3+
Yalan Dünyanınki kaç? 4+
Sadece totalleri son reytinglere göre kıyaslayınca bile YD önde. A/B`ye girmiyorum bile.
Neyse, tartışma fazla uzamadı mı? hayır, Kayıp daha iyi olsa kalırdı PT1`de niye önüne Yalan Dünyayı aldılar ki? Demekki tartışacak bir şey yok.![]()
Ben kayıpı yalan dünyayla kıyasa bile sokmam, göz var nizam vAr.Bence yarım tık bile önde değil. Yalan Dünya ile kıyaslanacak bir kalitesi yok.![]()
içimden bir ses öyle diyor Arka sokaklar çarşambaya gitmeli yoksa bu şevkat tepeye köpürecem ve kanal d ye
PT1`de ilk bölüm hariç hep 3 aldı, PT2`ye geçince Medceziri bir haftalık geçti ve sonraki hafta yine 4 reytinge düştü.O gun abde 1. Olmustu ama, medceziri gecerek
Kayıp daha iyi durumda diyorsun ama Yalan Dünya yokluktan PT1`de diyorsun bu nasıl çelişki anlamadım.Sen yalan dünyadan bu kadar beklenti biriktiriyosan , bizede beklemek haktır
Demiyomusunuz?kıyaslanamaz diyosun ama bi geçen hafta totelde gerisinde kaldı, diğerlerinde hep geçiyodu ab ise 4-5 rtg lik bi fark yok. 1 buçuk falan. O da aman aman, kıyaslanamaz dedirtecek kadar değil.
Tartışma gerekilen nokta ondan öte şu bence, yd durumlara göre değişebilen bi değere mi dahip kanalın gözünde? Bence herkes buraya odaklansa herşeyi açıklığıyla görür. Son rtg demiyorum, genele vurduğumuzda kayıp önde totelde. Ab'de de 5-6 rtg lik fark olsa tamam diycem ama 1 buçuk, en fazla 2. Yani nedir bu kadar fark yaratma çabası. Yalan d şu an YOKLUKTAN pt-1 de duruyor. Bu durumun başka bi açıklaması yok.
Bu arada öbgzk de sanal reklam yok demişsin ama yanlış demişsin. Karacayı bile edkiye uyarlayıp mağza açtılar.
Ben kayıpı yalan dünyayla kıyasa bile sokmam, göz var nizam vAr.
Kayıp kendini gösteremeyeceğine göre sorun yok.beyler yalan dünyayı izlemediniz mi dizi bayram gelmeden bayramı kutladı)))) bayram için hazırlanmıştı çünkü bu hafta maçtan solayı yayınlanmayacakalrını sanmışlar.. . yalan dünyanın olmayacagı bir günde millet bayramdan dolayı yayınlanmazken parasyı kayıpla vuralım demişler işte. eğer kayıp cuma kendini gösterirse. ozaman yalan dünya pazartesine alınır. pazartesi kolay kolay bir dizinin tutnması zor. fatihi cumaya alabilirler bu durumda
kanal d ye tanıdık bir doktor lazım varsa söyle bencede kanal d doktora görünmeyi cumartesi Arka sokaklar olurmu hiç çarşambada Aşk ta merhamet olmazPT1`de ilk bölüm hariç hep 3 aldı, PT2`ye geçince Medceziri bir haftalık geçti ve sonraki hafta yine 4 reytinge düştü.
Kayıp daha iyi durumda diyorsun ama Yalan Dünya yokluktan PT1`de diyorsun bu nasıl çelişki anlamadım.
Kayıp Yalan Dünyayı sadece 1 kere geçti totalde. Nasıl önde onu da çözemedim.
ÖBGZK izliyordum onda yoktu. Karadayıda var da onun ÖBGZK ile ne alakası?
Kayıp kendini gösteremeyeceğine göre sorun yok.
Yalan Dünya bence de bu hafta ara vermeliydi...
1. Bolumde de 1 abde 1 olmustu ondan bahsediyosun sandimPT1`de ilk bölüm hariç hep 3 aldı, PT2`ye geçince Medceziri bir haftalık geçti ve sonraki hafta yine 4 reytinge düştü.
Kayıp daha iyi durumda diyorsun ama Yalan Dünya yokluktan PT1`de diyorsun bu nasıl çelişki anlamadım.
Kayıp pt-1 totelde daha iyi GİDER diyorum, bu vakitten sonra bu farkı ben sana anlatacak değilim.PT1`de ilk bölüm hariç hep 3 aldı, PT2`ye geçince Medceziri bir haftalık geçti ve sonraki hafta yine 4 reytinge düştü.
Evet, ilk bölümde 1. olupta 2. bölümde düşüş yaşadıysa sevilmedi demektir.1. Bolumde de 1 abde 1 olmustu ondan bahsediyosun sandim
Yahu Kayıp PT1`de yayınlandı ve 3 aldı. Hodri meydan İnşallah bu hafta PT1`de yayınlanması kesinleşir de görelim bakalım kaç reyting alıyor?Kayıp pt-1 totelde daha iyi GİDER diyorum, bu vakitten sonra bu farkı ben sana anlatacak değilim.
Yalan dünya da 1 kez geçti kayıp'ı o zaman sen ona nasıl önde diyosun?
Öbgzk de vardı karaca, hem izlemeyenler bilmez diye nutuklar söylüyosun hem de dizinin tamamını izlemeden öbgzk de yoktu diyosun. Asıl bu nasıl bi çelişkidir?![]()
Bahaneyi sen şimdiden söylemişsin zaten; +-.% olur gibi ifadeler kullanarak.Evet, ilk bölümde 1. olupta 2. bölümde düşüş yaşadıysa sevilmedi demektir.
3. bölümde sürekli reklam yaptılar, Yalan Dünyanın içinde 5 dakikada bir reklam yaptıkları için yükseldi. Ama o zaman hem Medcezir hem Yalan Dünyanın kitlesini almıştı.
Medcezir uzayınca tekrar 3-4 reytinge düştü.
Diyeceğim o. Kayıp PT1 dizisi değil. PT1`de yapamaz. İlla 23.00 dizisi. 22.15 bile erken bu dizi için.
Ama Yalan Dünyanın kitlesi sabit. Oynama olsa bile çok az oluyor. Baksana Medcezir yayınlanmadı yine belirgin bir fark yok.
Yalan Dünyayı düşüren unsurlar kötü reklam düzeni ve bölüm. Reklam düzeni kötü olunca millet drama gidiyor ve geri dönmüyor. Çünkü, dramlar heyecan ile seyirciyi kendilerine bağlarlar ama komedilerin böyle şansları yok.
Yahu Kayıp PT1`de yayınlandı ve 3 aldı. Hodri meydan İnşallah bu hafta PT1`de yayınlanması kesinleşir de görelim bakalım kaç reyting alıyor?O zaman neyi bahane edeceksiniz merak ediyorum.
Kayıp genel olarak totalde hep 3 aldı. 1 kez 4`ü geçti. Ama Yalan Dünya en azından 3.90+ gibi bir oran aldı ki, uzun özetli bu rakam 4.50+ olur.![]()
Yalan Dünya Med varken daha da yükselir. Kitle konusunu ben reklam için söyledim. Reklamda kitle benzer olunca hep kayar bir-birine izleyiciler. Ayrıca maçı da unutma. Maç olunca izlediğin diziler düşünce her zaman söylersin ama şimdi unuttun.Bahaneyi sen şimdiden söylemişsin zaten; +-.% olur gibi ifadeler kullanarak.aynı kitle diye söyleyen sen, med yokken bile yd zor 4'ü gördü bakalım bu sefer ne olcak med varken kayıp'ın karşısında.