Kayıp Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan dünya pt-1 lik mi sanki? Totelde 3.80 lerde dolaşan bi dizi ne ara pt-1 lik oldu? :) tamam ab si yüksek ama kayıplada arasında dağlar yok ya, 1 buçuk filan bi rakam var. Görende pt-1 de mücizeler yaratıp totel 8 ab 11 alıyo diyecek.
Diziyi 1 bölüm bile seyretmediğin için bir şey diyemem. Bu sene 3.80 bile almadı bu 1. :)

3 senedir Yalan Dünya A/B dizisi diyorum ama kimse anlamak istemiyor.

Bence en iyi cevabı Kanal D veriyor bu konuda. Her sene dizi PT2 olur diyorlar ama PT1 olarak düşman çatlatıyor.

Dediğim gibk izlemediğin için içindeki sanal reklamlardan hanerin yok. Kanal D'nin en çok kazandıran dizilerinden biri. Bu diziyi bu kadar sanal reklam varken değil 23.00, 21.30'a bile koymaz Kanal D.

SM-N900 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free

İşte en fazla demiştim zaten fazla olmuş galiba biraz. :) Pt-1'de tutunması imkansız Kayıp'ın. Yoksa niye saati değiştirilsin ama Yalan Dünya pt-1'de çok iyi. Pt-2'de de ab'de 6+ alacaktır. :)
Yalan d yi fazla büyüttünüz iyice. Kanal yeni sezonda yedek olarak görüpte , beklenileni veremeyen bi dizinin yerine koyarız mantığıyla bakıyor diziye, yani böyle bi zihniyetle güne koyulan bi dizinin bu denli abartılması ayrı bi olay.

Kanal D Total'de 5'i geçse bari şu hareketi ile ama imkansız PT2'de kalmalı. :) Yalan Dünya bir Pazartesi'ne alınsın var ya öldürürüm. :bağır:

Yalan dünya pt-1 lik mi sanki? Totelde 3.80 lerde dolaşan bi dizi ne ara pt-1 lik oldu? :) tamam ab si yüksek ama kayıplada arasında dağlar yok ya, 1 buçuk filan bi rakam var. Görende pt-1 de mücizeler yaratıp totel 8 ab 11 alıyo diyecek.
Totalde Kayıp'a yer açmak için yanlış yerlerde reklam vermese 4.5 civarı alır. Saat 23:00'e kadar uzasa 5'e yaklaşır. Ayrıca şunu bilmen lazım. Yalan Dünya'nın totali pek önemli değil. Çok sağlam bir ab kitlesi var ve hangi güne geçerse geçsin ab'de 6-7 alır ama Kayıp'ın henüz bir kitlesi yok. Totali mi ab'si mi iyi belli değil. Ben Kayıp'a kötü demiyorum beni yanlış anlama. Ama Yalan Dünya ile kıyaslanamaz şimdilik. :)

İlk bölümüydü revan, o tür diziler zamanla açılır.
İlk bölümünde daha iyi almıştı, 2. bölümde düşüş yaşadı. :)

3. Bölümde Yalan Dünya gazıyla iyi gitti. (Dizinin içinde 5 dk`da bir reklamını geçiyorlardı)

4. Bölümde yine düşüş yaşadı. 5. Bölüm de PT1 olacağı için çok bir şey beklemeyin derim. :)

Kanal D Total'de 5'i geçse bari şu hareketi ile ama imkansız PT2'de kalmalı. :) Yalan Dünya bir Pazartesi'ne alınsın var ya öldürürüm. :bağır:
Sadece 1 haftalık bir hamle sorun yok. :)

Diziyi 1 bölüm bile seyretmediğin için bir şey diyemem. Bu sene 3.80 bile almadı bu 1. :)

3 senedir Yalan Dünya A/B dizisi diyorum ama kimse anlamak istemiyor.

Bence en iyi cevabı Kanal D veriyor bu konuda. Her sene dizi PT2 olur diyorlar ama PT1 olarak düşman çatlatıyor.

Dediğim gibk izlemediğin için içindeki sanal reklamlardan hanerin yok. Kanal D'nin en çok kazandıran dizilerinden biri. Bu diziyi bu kadar sanal reklam varken değil 23.00, 21.30'a bile koymaz Kanal D.

SM-N900 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free
Düşman çatlatmaz anca rakip ferahlatır bu dizi, reytibglerine baktığımızda.
3.80 almadı 3.98 lerde bi şey aldı. Senin için 0.18 lik bi rakam uçurum olarak görülebilir ama topluma vurduğumuzda aynı sayılıyor nerdeyse:)

İlk bölümünde daha iyi almıştı, 2. bölümde düşüş yaşadı. :)

3. Bölümde Yalan Dünya gazıyla iyi gitti. (Dizinin içinde 5 dk`da bir reklamını geçiyorlardı)

4. Bölümde yine düşüş yaşadı. 5. Bölüm de PT1 olacağı için çok bir şey beklemeyin derim. :)

Sadece 1 haftalık bir hamle sorun yok. :)
Bir kaynaklarıma sormam lazım. :X

Yalan d yi fazla büyüttünüz iyice. Kanal yeni sezonda yedek olarak görüpte , beklenileni veremeyen bi dizinin yerine koyarız mantığıyla bakıyor diziye, yani böyle bi zihniyetle güne koyulan bi dizinin bu denli abartılması ayrı bi olay.
Öyle olduğunu nereden biliyorsun? :)

Yalan Dünyanın günü Cumadır. Kayıp Şehir de ilk zamanlar Cuma 20.00 oldu ama Yalan Dünya geldiğinde hemen atıldı PT2`ye. Demekki kanal da pek bir şey beklemiyormuş. :):)

Yalan Dünyada da ne bal varmış. Kanal D`yi zarara uğratıyor ama hala PT1`de kalıyor. :D

Totalde Kayıp'a yer açmak için yanlış yerlerde reklam vermese 4.5 civarı alır. Saat 23:00'e kadar uzasa 5'e yaklaşır. Ayrıca şunu bilmen lazım. Yalan Dünya'nın totali pek önemli değil. Çok sağlam bir ab kitlesi var ve hangi güne geçerse geçsin ab'de 6-7 alır ama Kayıp'ın henüz bir kitlesi yok. Totali mi ab'si mi iyi belli değil. Ben Kayıp'a kötü demiyorum beni yanlış anlama. Ama Yalan Dünya ile kıyaslanamaz şimdilik. :)
Bende şimdi kıyasla demiyorum ama sizde belki büyük atılımlar yapacak diziyi daha şimdiden infaz ediyosunuz. Objegtif olarak bakarsan aynı noktaya geliyoruz..

Düşman çatlatmaz anca rakip ferahlatır bu dizi, reytibglerine baktığımızda.
3.80 almadı 3.98 lerde bi şey aldı. Senin için 0.18 lik bi rakam uçurum olarak görülebilir ama topluma vurduğumuzda aynı sayılıyor nerdeyse:)
Sen de az önce Kayıp ile Yalan Dünya arasında 1.5`cik fark var demiştin. Bu da o zaman uçurum değil. 1.5`cik fark nedir ki? :)

Bu hafta da 4`ü geçti. A/B`ye bakınca bu haftaya, Totale bakınca da geçen haftaya mı bakıyoruz? :)

Sen ÖBGZK`nin 27 reytinginden bahsettiğin gibi ben de Yalan Dünyanın 14 reytinginden bahsedeyim o zaman sürekli. Sen 27 alan diiz ile yeni diziler kıyaslanmaz diyorsun ama 3 ala kayıp ile 14 alan Yalan Dünyayı kendin kıyaslıyorsun. :):)

ne kayıpmış arkadaş total 4 alıyor demek ki öneml iolan işleviymiş :F
pazartesi çalıkuşu ve galip derviş olur
salı yalan dünya olur
çarşamba aşk merhamet olur
perşembe fatih ve intikam olur
cuma kayıp beyaz show olur
cumartesi güneşi beklerken ve ben bilmem eşim bilir olur
pazar Arka sokaklar olur

Öyle olduğunu nereden biliyorsun? :)

Yalan Dünyanın günü Cumadır. Kayıp Şehir de ilk zamanlar Cuma 20.00 oldu ama Yalan Dünya geldiğinde hemen atıldı PT2`ye. Demekki kanal da pek bir şey beklemiyormuş. :):)

Yalan Dünyada da ne bal varmış. Kanal D`yi zarara uğratıyor ama hala PT1`de kalıyor. :D
O bal değil şans, beklenilen durum gerçekleşseydi kanalın ; yd de herhangi bi pt-2 geçicekti. Bu balıda başka dizilerin tam çıkış yakalayamaması yd ye sunuyor. :)
Açık dilden bilmemize gerek yok, stratejiler herşeyi gösteriyor zaten.

Haber henüz kesinlik kazanmadı arkadaşlar. Eğer kesin olsaydı Kayıp`ın saati fragmanda yazılırdı. Sadece Cuma yazılıp geçiştiriliyor şimdilik. Yalan Dünyanın yayınlanıp yayınlanmayacağı kesin değil. yani Kayıpın saatini Yalan Dünya belirleyecek. :) @mrt-06 @xemrexxx

O bal değil şans, beklenilen durum gerçekleşseydi kanalın ; yd de herhangi bi pt-2 geçicekti. Bu balıda başka dizilerin tam çıkış yakalayamaması yd ye sunuyor. :)
Açık dilden bilmemize gerek yok, stratejiler herşeyi gösteriyor zaten.
O kadar zarar ettiriyor kanalını bir de PT1`de yayınlanıyor. Pehhh. Şansa bak. :):)

Yalan Dünya istese totalde 2 alsın, A/B`si 6+ olduktan sonra PT2`ye KAY-MAZ. 3 senedir söylüyorum ama dinleyen kim? ÖBGZK`nin içinde geçmişte çekildiği için sanal reklam yoktu bu yüzden beni anlamaman normal. Ama sanal reklam bile Kanal D`ye yeter Yalan Dünyanın kazancı olarak. :)

Sen de az önce Kayıp ile Yalan Dünya arasında 1.5`cik fark var demiştin. Bu da o zaman uçurum değil. 1.5`cik fark nedir ki? :)

Bu hafta da 4`ü geçti. A/B`ye bakınca bu haftaya, Totale bakınca da geçen haftaya mı bakıyoruz? :)

Sen ÖBGZK`nin 27 reytinginden bahsettiğin gibi ben de Yalan Dünyanın 14 reytinginden bahsedeyim o zaman sürekli. Sen 27 alan diiz ile yeni diziler kıyaslanmaz diyorsun ama 3 ala kayıp ile 14 alan Yalan Dünyayı kendin kıyaslıyorsun. :):)
0.18 hiçbir şey diyorum, 1 buçukta çok az diyorum farkı anlıyamadın galiba :)
Farkındaysan totel üzerinden gidiyoruz, başından beri belirtiyorum zaten kayıpın ab olmasada totelde daha iyi gideceğini. Yd nin eski totelide aman aman uçuk olmadığı için pek bi uçurum yok.

Bende şimdi kıyasla demiyorum ama sizde belki büyük atılımlar yapacak diziyi daha şimdiden infaz ediyosunuz. Objegtif olarak bakarsan aynı noktaya geliyoruz..
Ben Kayıp'ı infaz etmedim ki. Umarım yükselir ve Kanal D'nin yüzünü güldürür ama şu anki oranlarıyla Yalan Dünya ile kıyaslanamaz diyorum. Sen de 6+ reytinglik Yalan Dünya'ya kötü diyorsun yani biz bir şey diyor muyuz? :)

0.18 hiçbir şey diyorum, 1 buçukta çok az diyorum farkı anlıyamadın galiba :)
Farkındaysan totel üzerinden gidiyoruz, başından beri belirtiyorum zaten kayıpın ab olmasada totelde daha iyi gideceğini. Yd nin eski totelide aman aman uçuk olmadığı için pek bi uçurum yok.
Yalan Dünyanın totali 4-5 zaten bence o bile fazla. Totalde böyle almasının nedeni A/B grupu. A/B`de totale dahil olduğu için yüksek çıkıyor. Yoksa C/D grupu ilgilenmiyor Yalan Dünya ile. Onların anlayacağı espriler ve ya göndermeler yapılmıyor çünkü dizilerde. Onlar silah, 100 kere vurulup ölmemek, klişe yumakcığı ağır total dizilerini severler. Bu yüzden onların da totali yüksek, A/B`si düşük çıkar. :)

Kayıpın totali kaç? 3+

Yalan Dünyanınki kaç? 4+

Sadece totalleri son reytinglere göre kıyaslayınca bile YD önde. A/B`ye girmiyorum bile.

Neyse, tartışma fazla uzamadı mı? hayır, Kayıp daha iyi olsa kalırdı PT1`de niye önüne Yalan Dünyayı aldılar ki? Demekki tartışacak bir şey yok. :)

fatih perşembe pt 1 ye pt 2 intikam 😱
pazartesi pt 1 çalıkuşu pt 2 galip derviş(b)
çarşamba pt 1 Aşk pt 2 merhamet:bağır:
cuma pt 1 kayıp pt 2 beyaz show:F
cumartesi pt 1 güneşi beklerken pt 2 de ben bilmem eşim bilir:F
pazar Arka sokaklar pt 1 de olur:kiki:
salı yalan dünya pt 1:A

@xemrexxx @yakup09

@EveN ipadde kanal d nin uygulamasında kayıp 20:00 yazıyor resmini eklicektim beceremedim.