içimden bir ses salıya alıncak diyorBen demiştim Yalan Dünya yayınlanmayabilir bu yüzden 1 hafta 20.00`de yayınlanacak. Ama eğer gerilerde kalırsa Kanal D köpürecek.
Ve Kanal D Yalan Dünyayı yine Pazartesiye alırsa ben köpürürüm.![]()
Salı Çalkuşu A/B`de 5-6 reytingle idare ediyor, neden alınsın ki o güne?içimden bir ses salıya alıncak diyor
Totalde 5, A/B`de 6-7 alma ihtimali kaç sence? Bence 0 %.İyi oldu bu, kısa bi özetle başlar dizi.eğer totel 5 ab 6-7 alırsa kanal yalan d yı pt-2 ye koyabilir
![]()
Yalan Dünya zaten güçlü A/B halkası olduğu için başı dertte sürekli. Kanal D`nin jokeri oldu gitti, sürekli tutmayan dizilere o yetişiyor...Medcezir'le Kayıp'ın kitleleri benzer ve Kayıp'ın pt-1'de şansı yok o yüzden. Umarım Kanal D Yalan Dünya'nın gününün değişmesine ortam hazırlamıyordur. Bayramda önemli kararlar verilecek gibi.
Yukarıda yazdığım mesaja + ekliyorum.Pazartesiye gelebilir Byük ihtimalle @EveN ne diyosun yoksa haftalıkmı sadece![]()
Yani. Hangi güne alınırsa alınsın ab'de 6-7 reytingi garanti. Fatih yerine gelme olasılığı da var geçen seneki gibi Pazartesi'yi kurtarmak adına ama bu sefer de Cuma risk altında olur. Kayıp'ın pt-1'de alacağı oran 3-4 bence daha fazlası olmaz. Beyaz Show daha iyi gider Kayıp'tan.Yalan Dünya zaten güçlü A/B halkası olduğu için başı dertte sürekli. Kanal D`nin jokeri oldu gitti, sürekli tutmayan dizilere o yetişiyor...
Ek olarak Cuma en kötü ihtimalle 2. olur Yalan Dünya ama Pazartesi en iyi ihtimalle 3. olur, daha kötüsü de var, O Ses'in özeti çok iyi izleniyor...Yani. Hangi güne alınırsa alınsın ab'de 6-7 reytingi garanti. Fatih yerine gelme olasılığı da var geçen seneki gibi Pazartesi'yi kurtarmak adına ama bu sefer de Cuma risk altında olur. Kayıp'ın pt-1'de alacağı oran 3-4 bence daha fazlası olmaz. Beyaz Show daha iyi gider Kayıp'tan.![]()