Kayıp Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
165
Kayıp 18 ekim cuma günü saat 20:00 da ekrana gelecek.Bu değişklil bir haftalığına mı yoksa yalan dünya gelecek haftadan itibaren başka günemi gelir bilinmez ama kanal d de daha çok değişim gelebilir.

Ben demiştim Yalan Dünya yayınlanmayabilir bu yüzden 1 hafta 20.00`de yayınlanacak. Ama eğer gerilerde kalırsa Kanal D köpürecek.

Ve Kanal D Yalan Dünyayı yine Pazartesiye alırsa ben köpürürüm. :bağır:

Ben demiştim Yalan Dünya yayınlanmayabilir bu yüzden 1 hafta 20.00`de yayınlanacak. Ama eğer gerilerde kalırsa Kanal D köpürecek.

Ve Kanal D Yalan Dünyayı yine Pazartesiye alırsa ben köpürürüm. :bağır:
içimden bir ses salıya alıncak diyor

İyi oldu bu, kısa bi özetle başlar dizi. :) eğer totel 5 ab 6-7 alırsa kanal yalan d yı pt-2 ye koyabilir :d

Bence hatalı bir karar hazır iyi oranlar alıyorken değiştirilmemeliydi saati. Medcezir geçecektir reytinglerde.

Medcezir'le Kayıp'ın kitleleri benzer ve Kayıp'ın pt-1'de şansı yok o yüzden. Umarım Kanal D Yalan Dünya'nın gününün değişmesine ortam hazırlamıyordur. Bayramda önemli kararlar verilecek gibi.

Pazartesiye gelebilir Büyük ihtimalle @EveN ne diyosun yoksa bir haftalıkmı sadece:D

Medcezir'le Kayıp'ın kitleleri benzer ve Kayıp'ın pt-1'de şansı yok o yüzden. Umarım Kanal D Yalan Dünya'nın gününün değişmesine ortam hazırlamıyordur. Bayramda önemli kararlar verilecek gibi.
Yalan Dünya zaten güçlü A/B halkası olduğu için başı dertte sürekli. Kanal D`nin jokeri oldu gitti, sürekli tutmayan dizilere o yetişiyor...

Pazartesiye gelebilir Byük ihtimalle @EveN ne diyosun yoksa haftalıkmı sadece:D
Yukarıda yazdığım mesaja + ekliyorum. :D

Bence değişmeyecek ama Kanal D bu herşey olabilir. Bayram için ara verdiğini düşünüyorum. Ama Kanal D`nin bilindik jokeri Yalan Dünya, hangi dizi tutmasa yerine geliyor...

Yalan Dünya zaten güçlü A/B halkası olduğu için başı dertte sürekli. Kanal D`nin jokeri oldu gitti, sürekli tutmayan dizilere o yetişiyor...
Yani. Hangi güne alınırsa alınsın ab'de 6-7 reytingi garanti. Fatih yerine gelme olasılığı da var geçen seneki gibi Pazartesi'yi kurtarmak adına ama bu sefer de Cuma risk altında olur. Kayıp'ın pt-1'de alacağı oran 3-4 bence daha fazlası olmaz. Beyaz Show daha iyi gider Kayıp'tan. :)

kanal d totali kurtarma peşinde
pazartesi
çalıkuşu
galip derviş
salı
yalan dünya
çarşamba
Aşk
merhamet
perşembe
fatih
intikam
cuma
kayıp
beyaz show
cumartesi
güneşi beklerken
ben bilmem eşim bilir
pazar
Arka sokaklar
@ehsan7000 nediyorsun buna böyle bir durum olabilir diyor

Son düzenleme:
bu akil... adamlari CEO yapsan boyle olur.
Medcezir i total de karagul AB de yalan dunya zorluyor bu bir.
2- kayip , galip derviş gibi bir dizi ne kadar geç okadar iyi.
3-saçma bir karar.
4-beyazin şakasi yetti.
5-kanal D de kirmizi alarm.
6-

İçimden bir ses Yalan Dünya ile Fatih'in yer değiştireceğini söylüyor. Fatih cuma gününe alınırsa oranlarını arttırır bence.

Yani. Hangi güne alınırsa alınsın ab'de 6-7 reytingi garanti. Fatih yerine gelme olasılığı da var geçen seneki gibi Pazartesi'yi kurtarmak adına ama bu sefer de Cuma risk altında olur. Kayıp'ın pt-1'de alacağı oran 3-4 bence daha fazlası olmaz. Beyaz Show daha iyi gider Kayıp'tan. :)
Ek olarak Cuma en kötü ihtimalle 2. olur Yalan Dünya ama Pazartesi en iyi ihtimalle 3. olur, daha kötüsü de var, O Ses'in özeti çok iyi izleniyor...

Kanal D bu sene gerçekten kendinde değil. Yalan Dünya komedi dizisi. Komedi dizilerinin özeti her zaman fazla izlenir. Bir araştır istersen bu dizinin özetinin 9 almışlığı var, en düşük özet reytingi ise 4-5. Bu diziye niye özet vermezsin?

İntikamın da özeti ne işse iyi izleniyordu. Onu da kaldırdılar...

SM-N900 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free

Bir haftalık içindir bu, Yalan Dünya gayet iyi gidiyor 20:00'da..