American Hustle Filminin Fragmanı Yayınlandı!

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Başrollerinde Christian Bale, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence ve Robert De Niro'nun olacağı filmin fragmanı yayınlandı.

Silver Linings Playbook filmini de yöneten, David O. Russell yöneteceği film, yaşanmış bir olaydan kurgulanıyor.

Film Türkiye'de 27 Aralık 2013'te vizyona girecek.

Filmin 2. fragmanını izlemek için:

j1IOCDDf2UE5aPGvt8I9lo6H.jpg

Son düzenleme:
İzlemiştim fragmanı iyi bir film olacak gibi.Birçok yıldız isimde kadroda var zaten.Ama büyük ihtimal izlemem. :)

Bu kadroyu kaçırmam imkansız zaten Oscar yarışında da olacak muhtemelen izleyeceğim kesin. Fakat fragmanı pek beğenmedim ben çok daha farklı tarz bir film bekliyordum.

Bu arada Jennifer Lawrence bu kez yardımcı kadın oyuncu dalında yarışacak gibi. Filmin kadın başrol oyuncusu Amy Adams olmuş herhalde. :)

Bale reyis varsa bende varım diyecemde başrol oyuncularının nerdeyse hepsini seviyorum. :D

Kesin izlerim.

Kadro çok iyi. İzleyeceğim mutlaka. :)

Bradley Cooper'a ne olmuş öyle? :D

Bradley Cooper & De Niro ortaklığı devam ediyor izlemeyi düşünüyorum güzel bir film olacaktır

2. fragman konuya eklendi.

Aynı fragmanmış. :D Süreleri farklı olunca 2. fragman sandım. :(

Son düzenleme:
Kadro çok iyi.Bu senenin iddaalı filmlerinden biri gibi.Ama yine de kendime iyilik yapıp izlemicem bu filmi. :D

Şimdi izledim ikinci fragmanı, bu filmi beğeneceğime eminim. Yönetmene güveniyorum, oyuncular zaten harika. Jennifer Lawrence Oscar adaylığını alır yine gibi gözüküyor. :)

Robert De Niro nerde acaba ? :D Göremedim de. :D

Son düzenleme: