8 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mahoni haklı aslında geçen senenin reytingleri baktım, bu dönemler O Ses totalde 7, A/B`de 9 alıyormuş. Kasım gibi yükselerek totalde 9-10, A/B`de 14`e kadar yükselmiş. Bakalım bu sene de Kasımda mı yükselecek? :)

Başka bir dikkat çeken nokta incelerken dikkat ettim. Arka Sokaklar geçen sene de bu zamanlar 4 reyting alıyormuş, ekim sonunda 6 almış, kasım başında bi ara vurulma sahnesi ile 10 almış, saha sonra ise 7-8 civarı devam etmiş. Bakalım o da yükselecek mi? :) Geçen hafta yükselmeye başladı çünkü.

Beyaz senin fikirlerde ne çabuk değişiyor bir bölümde senaryo nasıl saçmalıyor anlamadım. :D

17 Aralık 2013 o Ses Türkiye Bölme İsi Kalkıyor O Reytingleri Yayınlıyorum

AB

TITLECHANNELSTART TIMEEND TIMERTG%(NET)SHARE%(NET)
1O SES TURKIYESTAR TV20:40:4523:31:0510,6125,53
2KARADAYIATV20:35:3323:24:259,9123,87
3O SES TURKIYE OZETSTAR TV19:58:5120:40:457,8520,56

share bakdıyorsunda %32 share bu sene gecen sene kavgali bölüm dısındaki shareler %30

bu sene daha iyi hem yeni bölümün içinede reyting akıyodu öyle olsaydi 14 reytingden aşagi gelmezdi bu sezon 21:45 den sonra hep bölerdi

çalıkuşu ab de kaçağı geçmiş ama toteli hala aynı. dizi aşırı yavaş ilerliyor, çok malzeme var aslında tempo için ama dizi aşırı yavaş. şu anlık izlemeyi bıraktım. feride anadoluya kaçınca belki tekrardan izleyebilirim. :)

O Ses 12 reyting müthiş. :) Çalıkuşu'dan da umut yok anlaşılan. Kanal D yeni dizi seçiminde hata yapmış anlaşılan. Bir tek A.Ş.K tuttu gibi adam akıllı onun da durumu yarın belli olur. Ö.B.G.Z bitmeseydi keşke. @yakup09. :D
Ahh keşke.. dizi devam etseydi eğer şu an özeti 5 alıyodu :) kanal d nasıl pişmandır şimdi bitirdi diye ama iş işten geçti. haktır bunlar kanal d ye:d

çalıkuşunda feridenin hastalığı romanda varmıydı acep..bilen bi şey edebilirmi totalden..(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)

O Ses Türkiye iki grupta da yine şov yapmış. Diğer yapımlar ab'deki özetine bile yetişememiş. :D Dünkü bölüm çok iyiydi zaten zamanla ab'si daha da yükselebilir. :)

Kaçak düşüş yaşamasına rağmen yine de iyi oranlar almış. Ben Onu Çok Sevdim'in bitirilip Kaçak'ın süresinin uzatılması lazım.

Çalıkuşu geçen haftaya göre neredeyse aynı. Ne düşüş var ne de yükseliş. Bakalım bu durum ne kadar devam edecek? Yine de ab'de Kaçak'ı geçmiş bu sefer. :)

Seksenler geçen haftaya göre yükselmiş ama dizinin oranları hala geçen sezona göre iyi değil.

Deniz Yıldızı total'de çok iyi gitmiş. Tebriki hak ediyor.

Benim İçin Üzülme totalde idare eder ab'de dip. Sbt'nin şişirdiği belli oldu yine.

kaçak ta biraz düşüş var toparlanır bir iki hamleyle
çalıkuşu özetle yeni bölüm arası 1 reyting yine :F
bah dün çok uçmuştu sbt de ama fazla bir artış yok
seksenler eskiye çok uzak
güldür güldür iyi gitmiş

O ses Turkiye çok iyi gidiyor 11+ almış :Z
Kaçak iyi ama zamanla düşecekdir bence :T:
Seksenler a\b`de Benim için üzülme totalde geçen sezona gore çok kötü :(
Çalıkuşu zamanla artacakdır şu anki durumu çok kötü değil ama Kanal D daha yüksek bekliyor eminim :)
Bir aşk hikayesi neden hala devam ediyor anlamıyorum iyi güzel dizi ama reytingleri bence çok yetersiz kalıyor :(
Güldür güldür iyi gitmiş :)

O sesin sanırım siz geçen sezonuyla karsilastiriyorsunuz hulyanin ilk sezonunda bakın hele ordaki farka bakın.. 14 15 alırdı bu Program

valla ben onu bunu bilmem acun bu sene damgasını sert bir şekilde vurdu hiçbir yapım karşısında dayanamıyor yok 2 sene ki reytingi daha fazlaymış bunlar sadece lafı güzaf gerisi hikaye

Haftaya hollanda maçı var. Eger ikinci olmamız bu maça bağlı olursa kaçak yayinlamaz büyük ihtimal

Sbt'de Çalıkuşu ab'de neredeyse Kaçak'ın iki katı oranlar almış. (b) Ah Sbt ah. Bir hafta 3 reyting arttırıp bir hafta 3 reyting azalttığın için hiç inandırıcı değilsin işte.

O ses Turkiye çok iyi gidiyor 11+ almış :Z
Kaçak iyi ama zamanla düşecekdir bence :T:
Seksenler a\b`de Benim için üzülme totalde geçen sezona gore çok kötü :(
Çalıkuşu zamanla artacakdır şu anki durumu çok kötü değil ama Kanal D daha yüksek bekliyor eminim :)
Bir aşk hikayesi neden hala devam ediyor anlamıyorum iyi güzel dizi ama reytingleri bence çok yetersiz kalıyor :(
Güldür güldür iyi gitmiş :)
Bir Aşk Hikayesi saatine göre oldukça iyi. Sadece A/B'sini biraz daha toparlamalı.

kaçak ile çalıkuşunu kıyaslayanlar haksız rekabet ortadan kalksın sizinle sonra görüşelim
el insaf çalıkuşu kaçak bittikten sonra 1 saat fazla yayınlandı

kaçağın düşmesi sürpriz olmadı benim için
bu bölüm dizinin süresi kısa-reklamı 3'e çıkmıştı
aynısı medcezirde de olmuştu izleyenler bilecek
medcezir 3'üncü bölümde düşüş yaşamıştı
4'üncü bölümü 23:00'e kadar yayınladılar dizi tekrar yüksek oranlar almaya başladı

tabi atv reytinglerde 44'üncü olan ben onu çok sevdim yüzünden diziyi erken bitirmeye devam ederse bu dizinin alacak olduğu reyting budur

doğru diyosun ama bence böyle bir dizi en az 4+ almalı normal bir saatde :) ama en fazla 3-4 arası aliyor :T:
Yanlış saat kurbanı. :( Benim açımdan sorun yok ben memnunum saatinden çünkü 2 haftadır 2 kuşak reklam veriyor kanal doya doya izliyoruz. :))))

saatla alakası yok
kaçak ile çalıkuşunu kıyaslayanlar haksız rekabet ortadan kalksın sizinle sonra görüşelim
el insaf çalıkuşu kaçak bittikten sonra 1 saat fazla yayınlandı

kaçağın düşmesi sürpriz olmadı benim için
bu bölüm dizinin süresi kısa-reklamı 3'e çıkmıştı
aynısı medcezirde de olmuştu izleyenler bilecek
medcezir 3'üncü bölümde düşüş yaşamıştı
4'üncü bölümü 23:00'e kadar yayınladılar dizi tekrar yüksek oranlar almaya başladı

tabi atv reytinglerde 44'üncü olan ben onu çok sevdim yüzünden diziyi erken bitirmeye devam ederse bu dizinin alacak olduğu reyting budur

medcezir düsmediki 2 reyting yükseldi totalde bir onceki haftayla aynı reytingi aldı