çok total bir yorum yaptın sana laf atayım da tartışalım birazHerkes yine birbirine girmiş.
çok total bir yorum yaptın sana laf atayım da tartışalım birazHerkes yine birbirine girmiş.
Son cümlenden bana ne?dün gördük fatihin kaç reklam verdiğini
kayıp her hafta 2 reklamla bitiyor
kaçağın 3'üncü bölümü olmasına rağmen bu akşam 2 reklam verdi muhtemelen 3'üncüde sırada
bizi buradan vuramazsın
kanal d dizi tutturamıyor oraya atış yap,dizileride on para etmez
At at Ab'leşelim biraz. Klişe olmayalım. @EveNçok total bir yorum yaptın sana laf atayım da tartışalım biraz
Siz çok kısa yorum yapyonuz o yüzden C , D grubu'na itiaf ediyor. @denizz19çok total bir yorum yaptın sana laf atayım da tartışalım biraz
Ya @EveN senden uzun zamandır şöyle yorumlar görmemiştim. Kanal D'yide eleştirseydin keşke Çalıkuşu'nunda bakılacak yanı yok gerçekten😕Atv'yi açıyorum herkes vurulup yere düşüyor, Show Tv'yi açıyorum herkes ağlıyor, birazdan FOX'ta da aşıklar koklaşacaklar. Ekran klişelerle doldu iyice gerçekten.
İyiki O Ses Türkiye var bugün. Çalıkuşuna da göz atıyorum ama devamlı takipçisi değilim. Reklamda bakıyorum. En azından diğerlerinin yanında gideri var.
Onlara çok yakışıyor ama bu durum 🙄
senden bu cevabi beklemiyodum ben seni daha zeki biri saniyodum bi an gaza mi geldin nolduab dizileri aşk meşk evet haklısın yalan dünya-kayıp-seksenler-medcezir hepsi aşk meşk
Evet gerçek hayatta da yakışıyorlar.
Çalıkuşunu izlemiyorum zaten. O Ses`i izliyorum ama reklam aralarında ona bakıyorum başka neye bakayım.Ya @EveN senden uzun zamandır şöyle yorumlar görmemiştim. Kanal D'yide eleştirseydin keşke Çalıkuşu'nunda bakılacak yanı yok gerçekten😕
ab dizilerine aşk-meşk diyenlere çok da zaten onlara cevap vermiyorum farklı biri diyince atlıyayım dedim :=senden bu cevabi beklemiyodum ben seni daha zeki biri saniyodum bi an gaza mi geldin noldu
Derinden vurdun şimdi sen ama. Neyse Feriha'nın Ab'si de kuvvetliydi dostum neyin kafasını yaşıyorsun sen ?zaten feriha da hep klişeydi klasik total işi işte
Gerçek hayatta keşke sevgili olsalar.
İlk bölümleri güzeldi ama koptum sonra. Her bölüm izlemesem de haberim var olanlardan.