6 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.61 2) STAR: 7.01 3) KANALD: 5.14 4) FOX: 3.4 5) ATV: 2.46

Bundan sonra kacakta duyup begendimiz sozleri buraya yazalim :D
ben ölmeyi çoktan göze aldım yanımda kimleri götürecem onun hesabını yapıyorum :D vadiden aldılar bunu :D

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.61 2) STAR: 7.01 3) KANALD: 5.14 4) FOX: 3.4 5) ATV: 2.46
offf süper ya :d daha yeni bölmün ilk anlığı yarın zirvede olacak inşallah :d süper dizi be
kaçakın tekrarı da gayet iyi gidiyo p1 de ve başka bi günde olmasına rağmen süper hatta

Sbt Küçük Gelin'i uçuruyor. :) Güneşi Beklerken de az da olsa yükselmiş. :)

Demiştim KG 9'u geçer diye :D

ben ölmeyi çoktan göze aldım yanımda kimleri götürecem onun hesabını yapıyorum :D vadiden aldılar bunu :D

offf süper ya :D daha yeni bölmün ilk anlığı yarın zirvede olacak inşallah :D süper dizi be
kaçakın tekrarı da gayet iyi gidiyo p1 de ve başka bi günde olmasına rağmen süper hatta
O kafes sahnesi de Vadiden alıntı aga :D

Küçük Gelin yarın ciddi anlamda zirveyi zorlayacak gibi :)

Oh maşallah Allah artırsın. :D Bugün 20 görür gibi anlıklarda Küçük Gelin. :F Güneşi Beklerken de fena gitmemiş yine. :)

Küçük Gelin Vadi kadar izleniyor anlıklarda yok artık. :D Yarın Tns'de 8'e yakın alır. :)

Cagla Aylinime neler yapti. Herkes artik aylinimin elektrik kız oldugunu bilio :(

@xBUGRAx

Sana Bir Sır Vereceğim bu hafta yükseliş kazandı anlıklarda. TNS'de de kazanacaktır. :)