xBUGRAx
Süper Emekli
Show'un havasından mıdır suyundan mıdır nedir? Okan'ı 1 haftadır izleyemedim😕 Programa kendimi veremiyorum
Evet Okan'dı TV8'deyken pek izlemedim ama Kanal D'deyken izlerdim gayet iyiydi.Show'da biraz daha açılması gerekbahsettiğin okan bayülgense eskidende sadece cuma akşamları izlerdim tv8 de iken, şimdi haftada 5 gün aynı bayğın proğramlar sunacaksa evde otursun daha iyi.
Evet Okan'dı TV8'deyken pek izlemedim ama Kanal D'deyken izlerdim gayet iyiydi.Show'da biraz daha açılması gerek
salı da mı başlamiş eskiden öyleydi gerçi Bazıları o kadar da kötü değilsalı çarşamba perşembe günleri o adamın sosyal mesaj günleri o günler sakın izleme
şuan haftada 3 günbahsettiğin okan bayülgense eskidende sadece cuma akşamları izlerdim tv8 de iken, şimdi haftada 5 gün aynı bayğın proğramlar sunacaksa evde otursun daha iyi.
Yuh bu saatte
Yok yok Müge yakalardı Debra gelir onu vururdu,bu sefer İstanbul Emniyet Teşkilati arardı ama bulamazdıDexter, Müge Anlı'yı yakalardı.
Yok yok Müge yakalardı Debra gelir onu vururdu,bu sefer İstanbul Emniyet Teşkilati arardı ama bulamazdı
Ama bakmişliğin var dimi?dexter ı bir türlü sevemedim ama bir gün gelir konusu açılır espri konusu olur sen fransız kalırsın ortada deseler izlerdim ama geçti artık )
Ama bakmişliğin var dimi?
Wooww Wooww wowww GOT'ta izlemeye başlamassin TWD izliyordun dimi ? Oda başlayacak 10 gün filan sonrabakmışlığım var tabi bakıpta terkettiğim dizilerdendir diğeri ise sopranostur sopranos herkesin överek bahsettiği dizidir ama başroldeki iriyarı keltoşa kanım ısınmadı devam edemedim bir türlü ama bazı diziler vardır ilk bölüm seni alır götürür bunlardan biri breaking bad dir diğeri game of thrones un kalesisisidir bunları sevmemek izlememek günahtır )