Dila Hanım Neden Show Tv'ye Geçti ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu gidisle Star 4 reyting alan dizileri bile bitirmeye baslar :D benim hala umudum varla ilgilide bu haber cikmisdi..baska kanallar 4 reytingi zorla aliyor ama :(

bu gidisle Star 4 reyting alan dizileri bile bitirmeye baslar :D benim hala umudum varla ilgilide bu haber cikmisdi..baska kanallar 4 reytingi zorla aliyor ama :(

Benim Hala Umudum Var ile ilgili çıkan haberler şu an asılsız, gerçek değil yani. Devam edecek bir süre daha Star'da dizi

Benim Hala Umudum Var ile ilgili çıkan haberler şu an asılsız, gerçek değil yani. Devam edecek bir süre daha Star'da dizi
evet biliyorum ama oda uzun surmez artik Star anca 1.lik icin var reytinglerde.ortalama reytinglere tahammul etmiyor..aramizda kalsinda komedi dizisi oldugu icin 4-5 reytingi super kanal adina :)

İlk beşe dizi girebilir mi orası meçhul.:)İlk 10 zor diyorum ben.:(

Zaten dizi ilk 5'e girse bulunmaz hint kumaşı olur.Kesinlikle giremez.:)
bekliyib gorcez belli olmaz

Buna talip olmak yerine başka bir diziye talip olmak daha mantıklıydı neyse hayırlı olsun yarın görücez sonuçları.

Mahoni nasıl izleyecek çok merak ediyorum hastası olduğu iki dizi.:) :)
Transfer Aniden gerceklesti Show tv dizi ile gorusmeleri agustos ayi yapmisti dizinin starla anlasmasi oldugu icin gorusme yapmamisti bidaha Gold Film de diziyi showa sununca Show tv firsati kacirmadi yani baska dizilere de talip zamanla transferleri gerceklestirecekler

Süre bahane bence de. Medcezir'in önünü açmak için yaptılar ve her iki taraf için de iyi oldu bence. :)

Geçen senenin Total mantığında giden tüm diziler bu sene dökülüyor. Huzur Sokağı iki haftada bir biri vurulur topluca hastanede Mahalleli.. Dila silahı olmayanı insandan saymiyorlardi.. Arka Sokaklar sıkıştırma vur gitsin mantığındaydi. B.i.ü karadenizi yemyeşil yaptılar. Oyuncular okadar ağladı ki karadeniz de her yer yeserdi)) Tatar ramazan he keza...
Bunlar gibi Total mantıklı işler bir süre sonra tıkandı. Yazacak bişey kalmadı senaryo düştü doğal olarak.. Ama korkmasinlar Show ye nur yağıyor)))

Bence Dila Hanım istikrarını yeni kanalında da sürdürür :)

Sezon sonunu getirirse iyi bence.Med Cezir'e gelsin reytingler :)

Show Tv'de ilk 5 içerisinde rahatlıkla yer alabilir diye düşünüyorum. Aslında Show akıllılık yapıp özetini uzatıp 21:00'da başlatmalı.

Diloş özetsiz başlayacak sanırım. :S 22.15'e var mısın yok musun'u koymuşlar...

Olaya mantik çerçevesinde baktimda bu hafa 4 haftaya 5 rating falan alir sonra oyle devam eder :D

Star her iki dizisini de Pt2'ye attığı için ayrıldı Gold Film. Yani esas neden dizilerinin ikisinin de saatini Pt2'de yayınlaması Gold Film'i epey bir rahatsız etmiş...