Kesin netten izler eminim.![]()
![]()
Dizi hakkında konu saçmalıyor diye yorumlar arta bilir.Bu Cuma kaderi belirlenecek dizinin.
Kesin netten izler eminim.![]()
![]()
bu gidisle Star 4 reyting alan dizileri bile bitirmeye baslarbenim hala umudum varla ilgilide bu haber cikmisdi..baska kanallar 4 reytingi zorla aliyor ama
![]()
evet biliyorum ama oda uzun surmez artik Star anca 1.lik icin var reytinglerde.ortalama reytinglere tahammul etmiyor..aramizda kalsinda komedi dizisi oldugu icin 4-5 reytingi super kanal adinaBenim Hala Umudum Var ile ilgili çıkan haberler şu an asılsız, gerçek değil yani. Devam edecek bir süre daha Star'da dizi
bekliyib gorcez belli olmazİlk beşe dizi girebilir mi orası meçhul.İlk 10 zor diyorum ben.
Zaten dizi ilk 5'e girse bulunmaz hint kumaşı olur.Kesinlikle giremez.![]()
Transfer Aniden gerceklesti Show tv dizi ile gorusmeleri agustos ayi yapmisti dizinin starla anlasmasi oldugu icin gorusme yapmamisti bidaha Gold Film de diziyi showa sununca Show tv firsati kacirmadi yani baska dizilere de talip zamanla transferleri gerceklestireceklerBuna talip olmak yerine başka bir diziye talip olmak daha mantıklıydı neyse hayırlı olsun yarın görücez sonuçları.
Mahoni nasıl izleyecek çok merak ediyorum hastası olduğu iki dizi.![]()
![]()
Diloş özetsiz başlayacak sanırım. :S 22.15'e var mısın yok musun'u koymuşlar...
Baktım da 23.15 yazıyor.Diloş özetsiz başlayacak sanırım. :S 22.15'e var mısın yok musun'u koymuşlar...
+1Bence Dila Hanım istikrarını yeni kanalında da sürdürür![]()
Bence düşüş yaşayacak.Olaya mantik çerçevesinde baktimda bu hafa 4 haftaya 5 rating falan alir sonra oyle devam eder![]()