Dila Hanım Neden Show Tv'ye Geçti ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
285
Başrollerini Erkan Petekkaya , Hatice Şendil gibi isimlerin paylaştığı yapımcılığını GOLD Yapım'ın üstlendiği geçtiğimiz günlerde Star Tv'den Show Tv'ye geçen dizinin neden kanal değiştirdiği belli oldu.

Star Tv'de geçtiğimiz sezon Pt1'de yayınlanan dizi 'Medcezir'in gelişi ile Pt2'ye alındı ve Medcezir dizisinin reytingleri arttıkça kanal yönetimi Dila Hanım'ın süresinin kısaltılmasını istedi bunun üzerine GOLD yapım başka kanallar ile görüştü Show Tv'nin de diziye talip olması ile Faruk Turgut ve Star Tv yöneticileri anlaşmayı karşılıklı fes etti.

aimgz.pivol.com_dizifilm_imgsdisk_2012_08_28_280820121023308302170.jpg

Ekli dosyalar

• aimgz.pivol.com_dizifilm_imgsdisk_2012_08_28_280820121023308302170.jpg
    aimgz.pivol.com_dizifilm_imgsdisk_2012_08_28_280820121023308302170.jpg
    37.7 KB · Hit: 1,073
ben demistim fazla sikayet aldı medcezir bittigi zaman diğer diziler yeni basliyordu kanal bu duruma daha fazla tehamul edemedi

Yazık oldu diziye.:).İlk 10'a belki girer.:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Medcezir'in yükselmesi adına doğru bir karar olmuş. :)

Medcezir böylelikle daha da yükselecektir fakat Show Tv'ye gelen Dila Hanım dizisi bence tam sınırda reytingler alarak yayın hayatına uzun bir süre boyunca daha devam edecektir. :)

Son düzenleme:
süre meselesi bahane bence, eğer pt-2 de yüksek rakamlar alsaydı devam ederdi starda. kısaca rtg leri kötü geldi diye kanal diziye yol verdi.

Medcezir'in cok iyi oranlar almasi, bu dizi sayesinde bir gün daha cok iyi oranlar almasina sebep oldu. Dila Hanim, Medcezir'in "daha iyi" oranlar almasina engeldi.
Dila Hanim gibi bir diziyi PT-2'ye atmakla bence iyi yapmadi Star, ama yerine cok iyi bir dizi koyarak bu hatasini düzeltti.

Dila Hanim Show TV'de 3-5 reyting arasi alacaktir.

Her 3 taraf içinde iyi oldu. Dizi Star Tv'de yayınlanmaya devam etseydi yakın zaman içerisinde fişi çekilecekti. Eğer Show Tv'yi memnun edecek oranlar almayı başarırsa sezon sonuna kadar yolu var. Ve bence bu sene dizi final yapacak.
Show'un pek reytingli işi yoktu Dila Hanım'ı almaları katkı sağlayacaktır kanala.
Star da Medcezir'i erken bitirip Dila Hanım'ı yayınlıyordu. Medcezir'i uzatacaktır böylelikle Cuma günleri her 2 grupta da rahat zirvede olur.
Cuma günü fena kapışma olacak Medcezir vs Karagül. Tatar Ramazan'ın işi zor

showa geldi diye dizi izlenmiycek mi? dizinin izleycileri var merak etmeyin kanal icin ilk 5 bile yeter

İlk beşe dizi girebilir mi orası meçhul.:)İlk 10 zor diyorum ben.:(

Zaten dizi ilk 5'e girse bulunmaz hint kumaşı olur.Kesinlikle giremez.:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
İlk beşe dizi girebilir mi orası meçhul.:)İlk 10 zor diyorum ben.:(

Zaten dizi ilk 5'e girse bulunmaz hint kumaşı olur.Kesinlikle giremez.:)

İlk 5'e ya da ilk 10'a girer mi bilemeyiz ama en az 3 ve üstü reyting alacak gibi bence. Bu da Show Tv'ye yeterli olacaktır.

Buna talip olmak yerine başka bir diziye talip olmak daha mantıklıydı neyse hayırlı olsun yarın görücez sonuçları.

Mahoni nasıl izleyecek çok merak ediyorum hastası olduğu iki dizi.:) :)

Buna talip olmak yerine başka bir diziye talip olmak daha mantıklıydı neyse hayırlı olsun yarın görücez sonuçları.

Biri Star'da olduğuna göre Medcezir'i Tv'den izler.:DDila'da artık nete kaldı.:D

Medcezir'i TV'den seyredecektir, Dila Hanım'ı da internet aracılığıyla seyredecektir. :)