şişirilen bir şey varsa sbt deki seksenlertns kaçağı nekedar düşürecek çalıkuşu ve o sesi nekadar şişirecek göreceğiz
şişirilen bir şey varsa sbt deki seksenlertns kaçağı nekedar düşürecek çalıkuşu ve o sesi nekadar şişirecek göreceğiz
Özetini unutma ama o da 2. Filan olur malum sbt alt alta koymayı seviyorseksenler böyle olduğuna göre zkfo ab de 1.perşemmbe
bence kanal d şirinleri yayınlasın ab de ilk 10 girer kesin @EveN duy bunu ve yaySbt farkını bir kez daha gözler önüne sermişsin sbt ile hayat çok farklı!
lö sbt bu sbt de zkfo da vadiyi geçiyor ab de bakalım tns e neler oalcak orada da geçerse öyle şok olohaaaaaaaaaaaaaaaaaa..şok şok şok........reytinglerde yüzyılın şoku budurrrrrrrrrr....rüyamda ninem dedeme sövse inanırdımda ...kaçak abde çalıkuşunu geçcek deseler inanmazdım...vaşhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
İlk 30'a giremezSeksenler Sbt de böyle gittiyse Tns ne olur bilmiyorum Sbt Total de 17.olmuş
O kadar da abartma ilk 10'a girer İnşallahİlk 30'a giremez
sen fatih in reytingleri görmedim galibaiçimden bir his çalıkuşunun bu sezonun en büyük fiyaskosu olcağını söylüyorrr...umarım ikinci bi son yaz faciası yaşamaz türk tvleri.....😵
evet..oda var...sen fatih in reytingleri görmedim galiba
bu tarz korkulara hiç gerek yok zaten elde başka doğru düzgün reyting şirketi de yok birielri memnun olmuyor diye sürekli gidiyorlar .Fkorkum şu ki tns çalıkuşunu ab'de şişirecektir
bu tarz korkulara hiç gerek yok zaten elde başka doğru düzgün reyting şirketi de yok birielri memnun olmuyor diye sürekli gidiyorlar .F
kim eleştiriyo lo dizideki oyunculuğunu mu yoksa dizi çıkınca magazinle arasını düzeltme çabalarını mı eleştiriyrlar .Dherkez çalıkuşunu fahriye evceni eleştirirken ab'de bu reytingleri nasıl alıyor?
nasıl doğan grubunda alıyorlar doğuş grubu doğan kadar güçlü artık hatta belki daha gçlü tv anlamında bence acundan korkuyor o zaman sonuçta yılda 75 milyon alıyor adam . o ka paraya başarısız olmamalıherkez çalıkuşunu fahriye evceni eleştirirken ab'de bu reytingleri nasıl alıyor?
benim derdim hakeden kimse o önde olsun
doğan medyasından korkup tns reytingleri şişirmesin
en çok parayı sonuçta tns aydın doğandan alıyor(kaz gelinen yerden tavuk esirgememe durumu olmasın)
kim eleştiriyo lo dizideki oyunculuğunu mu yoksa dizi çıkınca magazinle arasını düzeltme çabalarını mı eleştiriyrlar .D
o ayrıntılara izleyici dikakt etmez< yoksa piyaada izlenen dizi kalmazdıen so murat tolga şenin yazısını okumuştum
fahriye evcenin kendisini hiç geliştiremediğini yazıyordu
haksızda sayılmaz hani
gökçe bahadırı göz önüne alınca