1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne korkucam, kaçak çalıkuşundan korksun. Senin de daha iyi bildiğin gibi kimin ab si iyi onun yeri iyi :)
Ne ara özet verdi de bir de iki kısmada reklam soktu kanal d...

Yeni b kaçta başladı deniz, yoksa hala özet mi ?
Daha özet şuan. :)

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 4.51 2) STAR: 3.7 3) KANAL7: 3.46 4) KANALD: 3.23 5) ATV: 3.16
çalıkuşu bir kısmı reklam ve özet olmasına rağmen iyi gitmiş geçen hafta yeni bölümü almıştı bu oranı yükselecek eminim ab de acunla yarışır bence:)hem bu hafta eğlenceli hemde çocukluk anları yok yükselir:D

Bence yanlış yaptı kanal, bu haftada erken başlayıp haftaya geç başlamalıydı.. Sonuçta ilk haftaları izleyici kaybetme gibi bi lüksleri yok.

Bir de bu anlığın bir kısmı reklammış çalıkuşunda ve özet :)
Bence böylesi daha iyi Yakup. Daha uzun sürer ve daha iyi gidebilir.

Cumartesi günü tekrarını izledim Çalıkuşu'nun beğendim, izleyeceğim bu akşam. :)

Ne korkucam, kaçak çalıkuşundan korksun. Senin de daha iyi bildiğin gibi kimin ab si iyi onun yeri iyi :)
Ne ara özet verdi de bir de iki kısmada reklam soktu kanal d...

Yeni b kaçta başladı deniz, yoksa hala özet mi ?
biraz özet verip kandal d ondan sonra reklama girdi dogal olarak iki 15 likte bir ksıım reklama denek geldi.. vallahi absine güvenme çalıkuşunun totali düşük gelirse ab de kurtaramaz.. reklamcılar dengeli yapımşarı sever

atv hat a yaptı 22.30 da bitiyo kaçak ben onu çok sevdim için 1 reyting alan hani varya o:D

biraz özet verip kandal d ondan sonra reklama girdi dogal olarak iki 15 likte bir ksıım reklama denek geldi.. vallahi absine güvenme çalıkuşunun totali düşük gelirse ab de kurtaramaz.. reklamcılar dengeli yapımşarı sever
Yalan dünya 3 le tüm seneyi kurtardıysa, ilka kurtarır çalıkuşu:)