my agb de 12-13 alıyordu sbt de 11 aldı tns de 11 devam ettio zaman ki reyting sistemi farklıydı ama öyle bir geçer zaman kide 27 alıyordu şimdi yayınlansa 17 i geçemezdi bence.
çocuklar duymasın bile 11 alıyordu
my agb de 12-13 alıyordu sbt de 11 aldı tns de 11 devam ettio zaman ki reyting sistemi farklıydı ama öyle bir geçer zaman kide 27 alıyordu şimdi yayınlansa 17 i geçemezdi bence.
çocuklar duymasın bile 11 alıyordu
evliya çelebi ecdadımız doğru anlatmışlar ben fatih i göremedim dizideTahmin ettiğimiz bir sonucu forumda birkaç şahıs harici tutacak diyen yoktu zaten.
Lö @xemrexxx ecdadımızı kötülüyor mu ona göre izlemem daha izlemedim.
ya istanbulun fethine lafımız yok bizim lafımız oyuncularına harem ağasını görmedin galiba neydi adı elmasmı ne sümbül ağa favoriBence fatih öyle yorumlara layik degil. Dizi cok iyi olmuş. Bi reyting almadı diye diziyi bu kadar ezmenize gerek yok karadayi güzel dizi ama izlemiyorum oses her zamanki gibi klasik ne var ki istanbulun fethedilmesini ve sonrasını konu alan dizi size hic böyle yorumlar yakışmıyor
Nasıl la merak ettim harem filan var mı?evliya çelebi ecdadımız doğru anlatmışlar ben fatih i göremedim dizide
kadınlar entrika peşinde şehzadeler kadın peşinde veziriazam vatikan ajanı elmas ağa mı elmas hatun mu çözemedim bir de zannımca her bölüm fatih 2-3 kere suikaste uğrayacakNasıl la merak ettim harem filan var mı?
Bildiğin Osmanlı 'da Derin Devlet gibi bir şey olmuş.kadınlar entrika peşinde şehzadeler kadın peşinde veziriazam vatikan ajanı elmas ağa mı elmas hatun mu çözemedim bir de zannımca her bölüm fatih 2-3 kere suikaste uğrayacak
b aya derin bir şey olmuş osmanlıda derin devlette sadrazam uçkuruna dşkündü burada direkt ajanBildiğin Osmanlı 'da Derin Devlet gibi bir şey olmuş.
harika bir sesi varo ses türkiye'de şarkı söyleyen çocuk daha önce atv'nin yarışması bir şarkısın sende yarışmıştı