30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Tahmin ettiğimiz bir sonucu forumda birkaç şahıs harici tutacak diyen yoktu zaten. :) :)

Lö @xemrexxx ecdadımızı kötülüyor mu ona göre izlemem daha izlemedim. :X

Fatihe üzüldüm izlemek istiyordum ilk bölümü izledim ama devam etmem tek beğendiğim saray çok iyi olmuş...
Bu kadar emek...umarım yanlış tahmin ediyorumdur. İlk üçte olursa kanal d memnun kalır gibi ama bu kadar emeğe aslında zirve yarışında olmalıydı.

Bence fatih öyle yorumlara layik degil. Dizi cok iyi olmuş. Bi reyting almadı diye diziyi bu kadar ezmenize gerek yok karadayi güzel dizi ama izlemiyorum oses her zamanki gibi klasik ne var ki istanbulun fethedilmesini ve sonrasını konu alan dizi size hic böyle yorumlar yakışmıyor
ya istanbulun fethine lafımız yok bizim lafımız oyuncularına harem ağasını görmedin galiba neydi adı elmasmı ne sümbül ağa favori
gamze özçelik hande dağhan olmamış hiçbiri kıyafetler almış başını gitmiş.
hıı bide kızlar dans ederken muhteşem yüzyıldaki raks sahnesindeki çalan şarkıyı başka tonda çalmışlar özentilik işte muhteşemin özetini geçemez.:)

her hafta karadayıda reklam düzeni değişiyor
bu kadar izleyiciyle oynanmazki
ayıp günah ya

o ses türkiye'de şarkı söyleyen çocuk daha önce atv'nin yarışması bir şarkısın sende yarışmıştı

Fatih'in tekrarı listede. 😉 Karadayı düşüşte, O Ses iyi gidiyor. :)

çocuğun ismi de soner kıp-acun bunu almış babasıda gırtlak kanseriymiş(geçmiş olsun)
acıtasyon yapıyor