Kurtlar Vadisi Pusu 199. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tapınak işine girdiler tamam da, bunu haşat edecekler gibi duruyor. Yavaş yavaş ilerlerseler daha iyi. Biraz hızlı ilerleniyor sanki. Başa ihtiyarlar heyeti ile bağlantılı bir adam geçecek ve tapınakçılar çökecek. Murat'ın caymasını bekliyorum ya da ölmesini bekliyorum. Sarp var daha perdenin arka kısmında. Umarım bu konuyu çökerterek bitirmezler. Bitirlerse aynı yerden tekrar ederek devam ederler sanki. Bitirecekseniz de, final bölümünde bitirin. Gerçi farklı farklı şeyler var. Onlarla devam ederler. O değil de, bu tapınak olayı en iyi işlendiği Kurtlar Vadisi'nin ilk haliydi. :)

tapınakçılar daha ne işlendi ki bence yavaş gidiylrlar bu konuda

eski vadide tapınakçıları yüzeysel anlattılar şimdi iyice derinine indiler fark bu

Fragman müzik haricinde on numara olmuş bir cendere koysalar coşardık en azından.

Bence Gezi Parkı olaylarına hiç girmemeleri lazımdı o kısımların pek güzel çekileceğini sanmıyorum. :D

Bölümde her şey var Cahit ölebilir Akif Abdüle mi söylüyor acaba Polat'ın yaşadığını. :D

Fragman müzik haricinde on numara olmuş bir cendere koysalar coşardık en azından.

Bence Gezi Parkı olaylarına hiç girmemeleri lazımdı o kısımların pek güzel çekileceğini sanmıyorum. :D

Bölümde her şey var Cahit ölebilir Akif Abdüle mi söylüyor acaba Polat'ın yaşadığını. :D
aksine müziğe bayıldım vadinin en sevdiğim müziklerinden biridir harika bişey :D başta çalan

Katmış katmasına da 30 saniye olunca az geliyor bu tip müziklere. :D
sende haklısın bende haklıyım aga :d bana sorarsan fragmanı gizemleştirmiş bu müzik :d bu arada gökhan kırdar serzenişleri dikkate aldı ve eski müziklere dönüş yaptı helal olsun :D

sende haklısın bende haklıyım aga :D bana sorarsan fragmanı gizemleştirmiş bu müzik :D bu arada gökhan kırdar serzenişleri dikkate aldı ve eski müziklere dönüş yaptı helal olsun :D

Aynen geçen bölüm sıkça gördük bunu birde İstanbul mix falan koysa operasyonlarda tam olacak. :D

fragman gerçketen çok değişik bölüm inanılmaz bişey olacak

Fragman güzelde Perşembe izleyemem. :(

Arkadaş hırs yaptım 200. bölüm fragmanını ben açacam. :T: