- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
çok çalışman lazım çokFragman güzelde Perşembe izleyemem.
Arkadaş hırs yaptım 200. bölüm fragmanını ben açacam.![]()
çok çalışman lazım çokFragman güzelde Perşembe izleyemem.
Arkadaş hırs yaptım 200. bölüm fragmanını ben açacam.![]()
çalışkanlığın konusunda hiç şüphem yok baya aktifsin ve iyi işler çıkartıyorsunÇalışırık bizde.![]()
Çok teşekkürler.çalışkanlığın konusunda hiç şüphem yok baya aktifsin ve iyi işler çıkartıyorsun
bence polat bu bölümde deil de sonraki bölümde çıkacak gibiYuh bu nasil bir Fragman böyle... Cahit ve Akif zor durumda! Polat simdide sahalara dönmezse artik hic dönmez!
nerede kaldı özet ve fotolar

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 199. bölümü, 3 Ekim Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 199. bölümünde yaşanacaklar:
Tapınakçılar Akif'i ele geçirecek mi? Cahit, Tapınakçıların güvenini kazanabilecek mi?
Savcı Leyla kime silah doğrultuyor?
Üstad, Margaret'ın tek zaafı olan Polat Alemdar'ın kızı Elif'e ne yapacak?
Akif Polat Alemdar'ın yaşadığını kime, neden itiraf edecek?
Murat'ın korumasını kim üstlenecek?
Kara'nın başına silah doğrultan kim?
Safiye, Türkiye'ye mi yerleşecek?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 3 Ekim Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 199. bölümünde olacak…
Ekli dosyayı görüntüle 17429
Arslan Bey gelince ekler diğer fotoğrafları da ilk mesaja.![]()
Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 199. bölümü, 3 Ekim Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 199. bölümünde yaşanacaklar:
Tapınakçılar Akif'i ele geçirecek mi? Cahit, Tapınakçıların güvenini kazanabilecek mi?
Savcı Leyla kime silah doğrultuyor?
Üstad, Margaret'ın tek zaafı olan Polat Alemdar'ın kızı Elif'e ne yapacak?
Akif Polat Alemdar'ın yaşadığını kime, neden itiraf edecek?
Murat'ın korumasını kim üstlenecek?
Kara'nın başına silah doğrultan kim?
Safiye, Türkiye'ye mi yerleşecek?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 3 Ekim Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 199. bölümünde olacak…
Ekli dosyayı görüntüle 17429
Arslan Bey gelince ekler diğer fotoğrafları da ilk mesaja.![]()

Yapma be aga İnşallah öyle olmaz yavadi yarın çok erken bitecek 22.30 da başkan özel yazıyo yayın akışında resmen moralim sıfırlandı şok oldum bu ne ya reytingler ciddi düşecek gibi![]()