30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Beni Böyle Sev çok iyi gidiyor. Ayşem harikasın. :)

Arkadaşlar bu daha SBT reytingleri, yarın TNS'yi beklememiz lazım..

kanal fanlığı yapmayı bıraksın bazı arkadaşlar sıktı ama starda olsa süper harika dersin

fatih düşmüş ama yükselecektir neyse karadayı başlıyo tv başına geçelim

kanuni hürremden sonra kimseye yan gözle bakmadı . firuze kimmiş. bari muhteşemin osmanlıya saygısı yok aşka hürmet etseydi.. fatih 40 yaşında halvet kabul etmeyince normal ama sülümana 39 yaşında firuze yarasın öyle mi ))))
dizide fatih i melek etrafındakileri dalavereci gösterecekelr osmanlı kıyam taktiği boş işler bunlar bu kafayla işleri zor:Dgözünle görmediklerin hakkında bu ka emin konuşma

Oranlar fena değil ama bekleneni karşılar mı bilmiyorum. AŞK ve Çalıkuşu da benzer oranlar alıyordu anlıklarda onlar kadar reyting alacak sanırım en iyi ihtimalle. Bu arada Gamze Özçelik niye ya? Niye yani? :D

Şunu söylüyorum şimdiye kadar aldığı oranlar o ses vw karadayı ozetteyken daha yeni bölümleri başlamadı yani:) ab de yüksek alır anca 6 ama kanal D bu sene baya hata yaptı boşluktan yararlanması gerekirken en fazla 4.5 aldı

dizide fatih i melek etrafındakileri dalavereci gösterecekelr osmanlı kıyam taktiği boş işler bunlar bu kafayla işleri zor:Dgözünle görmediklerin hakkında bu ka emin konuşma
kanuniyi nasıl gösteriyorlar ))) hacı ön yargıları kır. fatih evliya olarak kabul edilen bir padişah nasıl gösterilmesini bekliyorsun dogrular bunlar

asıl rekabet şimdi başlıyor karadayı ve o ses özetken reyting almak kolay gerçi 8-10 da almamış ama olsun :D

karadayıda geçen hafta yazdığım gibi baglamışlar artık karadayıda tahmin edilebilir olmuş)))

Fatih, O ses ve Karadayı özetteyken daha fazla seyirci toplayabilseydi iyiydi. Şu andan itibaren daha fazla yükselemez diye düşünüyorum.

kanuniyi nasıl gösteriyorlar ))) hacı ön yargıları kır. fatih evliya olarak kabul edilen bir padişah nasıl gösterilmesini bekliyorsun dogrular bunlar
o dönemde hiç mi haksız karar,kardeş-oğul katli yok :D kanuni masum mu gösteriyorlar musti yi çağırdıkça @yatutarsa @mrt-06 ne laflar ediyordur :D

kanal d nin totalde seyircisi yok. sbtnin total reytinglerine bakarak yorum yapmak komik.. ilk bölüm düşük gelebilir kanal dnin seyirci kitlesinden solayı zamanla artacak. haftaya reytingleri ciddi artacaktır. merak etmeyin

Beyt be meryem yani hürrem olacaktı dizide döktürürdü muhtesemde
azıcık sultanlık ogrenselermis fatih oyuncuları meryemde
ah meryem ah