süper bir rolü yok şuana kadar oturuyor üzüm yiyor sadece sırıtan bir taraf görmedimgamze özçelik i beğendin mi 😱
Aşk ve colikusu anliklarda daha iyi idi ama tutmadı dendi.bu dizi onlardan baya üstün bi 10 milyonluk ama sonuçlar 4Reytingler çok çok kötü değil ki
dizide fatih i melek etrafındakileri dalavereci gösterecekelr osmanlı kıyam taktiği boş işler bunlar bu kafayla işleri zorgözünle görmediklerin hakkında bu ka emin konuşmakanuni hürremden sonra kimseye yan gözle bakmadı . firuze kimmiş. bari muhteşemin osmanlıya saygısı yok aşka hürmet etseydi.. fatih 40 yaşında halvet kabul etmeyince normal ama sülümana 39 yaşında firuze yarasın öyle mi ))))
cersei yi taklit edip görünürde kötü olmak mümkün değil zaten oyunculuğunu görelim bir desüper bir rolü yok şuana kadar oturuyor üzüm yiyor sadece sırıtan bir taraf görmedim
tek yol müziğiyle-ışığıyla-cersei siyle taklit ettiği game of thrones taki gibi sahneler çekmeleriYok aslında Muhteşem'e laf atmadım burada. Fatih, Muhteşem kadar iyi reyting alamaz.
kanuniyi nasıl gösteriyorlar ))) hacı ön yargıları kır. fatih evliya olarak kabul edilen bir padişah nasıl gösterilmesini bekliyorsun dogrular bunlardizide fatih i melek etrafındakileri dalavereci gösterecekelr osmanlı kıyam taktiği boş işler bunlar bu kafayla işleri zorgözünle görmediklerin hakkında bu ka emin konuşma
alemsin hee 🙂süper bir rolü yok şuana kadar oturuyor üzüm yiyor sadece sırıtan bir taraf görmedim