legolas9900
Favori Üye
sondan 1 önceki kelime yanlış anlaşılabiir zaten geçen sene neden izledin ki seanrsit kafasından gitmiş hs de muhafazakar olmak içinGeçen sene Cumanın en iyi işi Huzur Sokağı'ydı acısı fena koydu belli ki. Huzur Sokaği'ndan gelip Medcezir izlediğimi görenler kalitemden ders alsınlar: Tek kanal izlemesinler.Fancık olmasınlar:
Tatar'ın tek şansı Vadi'den sonra yayınlanması olur. Diğer tüm gün ve saatlerde bu reytinglerini bile arayabilir.tatar bugün yükselmez ise acil gün degistirmesi lazim
Reklam saatleri 3. mesajda yazıyor. Bence bir incele sonra çünkü rezil oluyorsun böyle.
haftaya mecbur bir çare bulacakalr yoksa beyaz show gece 1 e sarkıyorOrası öyle. Yine en çok güldüğüm sahneler Zerrin'li sahnelerdi mesela, ama dediğim gibi süresi uzadıkça tadı kaçıyor.
benim yarin 2 haftam oluyorBen uye olduktan 3 hafta sonra oldum
Geçen sene cuma en iyi drama HS'ydi Geçen seneki bölümler muhafazakarlıkla alakası yoktu😕sondan 1 önceki kelime yanlış anlaşılabiir zaten geçen sene neden izledin ki seanrsit kafasından gitmiş hs de muhafazakar olmak için
Karagül total boşluğundan faydalanıp uçuyor. Tatar Ramazan kötü gitmiş bu arada. Reklam değilse durum kötü dizi için. Kayıp ve Dila, Tatar'ı kötü etkileyebilir.
ben yalanmı yazıyorum yalan dünya 2 kuşak medcezir 3 kuşak reklam vermedimi?
Peki o zaman. Bakalım zorlu rakipleri arasında ne yapacak dizi?tatar reklamdaydı kayıp ve dila hanım yayında
geçen sene yd ab de iyiydi gidene kadar bir ara hs bir ara dila coştu sonra as geld totalde baya uzun süre zirvede kaldı beyaz show bile ab yi aldı geçen sene kş bile 6.5 aldıGeçen sene cuma en iyi drama HS'ydi Geçen seneki bölümler muhafazakarlıkla alakası yoktu😕
tatar reklamdaydı kayıp ve dila hanım yayında
Özet verseydi o da jenerikte reklam verecekti. Ne fark eder o zaman onun da başlamadan önceki reklamını sayalım.
Ok aynen. See you.
Yalan Dünya 1 reyting alacak, Kanal D pis, kötü bir kanal.
Atv süper. Kaça ve Vadi süper. Enfesto. Kaçak 20 reyting alacak.
HS'nin de senaryosuda bi duruldu bi coştu.Az çok yorumlarindan görmüştürsün sende zati😕 KŞ 6.5 aldı HS bitince. HS'nin ab'si iyiydi sonuçta romanı okuyan ehli kişiler izliyordu Total'de muhafazakar kesim ve ergen Kutsi fanlari tarafından 😕geçen sene yd ab de iyiydi gidene kadar bir ara hs bir ara dila coştu sonra as geld totalde baya uzun süre zirvede kaldı beyaz show bile ab yi aldı geçen sene kş bile 6.5 aldı
Yalan dünya korkusumu o daha karagulun özetini geçemiyorYuh artık Kanal d 2. Reklamını verdi Medcezir 1 saatten fazla reklamsız gidiyor.
Yalan dünya korkusu bu olsa gerek.
Yalan Dünya da ilk bölüm olduğu için reklamsız gitseydi ya.
••• Tapatalk Mesaj •••
21.30`da reklamdan çıktı mı? Çıktı.sürekli çarpıtıyorsun
yalan konuşuyorsun kanal d sürekli reklam veriyor diyorsun
insanları kandırma
kanal d en son 21.15'de reklama girdi,kanal karşımda açık
Yahu bu kadar mı anlamıyorsunuz?Yalan dünya korkusumu o daha karagulun özetini geçemiyor