Son zamanlarda değil, ilk zamanlarda yapıyorduOnları bilemiyorumfakat son zamanlarda çok başarılı işler yapıyor .
Son zamanlarda değil, ilk zamanlarda yapıyorduOnları bilemiyorumfakat son zamanlarda çok başarılı işler yapıyor .
Öff anlayın işte Kayıp Şehir'i diyorumSon zamanlarda değil, ilk zamanlarda yapıyorduEski dizileri çok ses getiriyordu ancak son yapımları dikiş tutturamadı. Bakalım umarım yanlışın nerede olduğunu anlayıp rota değiştirmiştir.
Panpa anla işte Kayıp Şehir diyorumson 2 yıldırtutan iş mi var kş dahil hepsi kaldırıldı
o dizi Tomris Giritlioğlu'nun değil Most'unŞimdi hatırladım. Tomris Giritlioğlu'nun bir diğer dizisi de Bir Günah Gibi'ydi atv'de yayınlanan. @xemrexxx
Tomris Giritlioğlu Most'ta çalışmıyor mu zaten?o dizi Tomris Giritlioğlu'nun değil Most'un
Hayır Asis Yapım adında bir şirket kurmuştuTomris Giritlioğlu Most'ta çalışmıyor mu zaten?
Doğru ya, karıştırdım. Gönülçelen'de Asis Yapım'a ait. Nasıl unuturum...Hayır Asis Yapım adında bir şirket kurmuştu
dream yazms ekleyeyim kayipsehir dort mesivim,erkekler aglamaz,kasaba,karayilan, sultan makami daha eskileri izlemedim onlardan da tutmayan illa vardir. tutanlari zaten berenin oynadigi yada tubanin oynadigi dizilerÇok yanlış bir düşünce . Tomris'in 1 tane tutmayan yapımını söyler misin ?
hayir o T.giritlioglunun değil merhametin yapimcisi gul oguzun yaptigini diziydi.Şimdi hatırladım. Tomris Giritlioğlu'nun bir diğer dizisi de Bir Günah Gibi'ydi atv'de yayınlanan. @xemrexxx
tomris gritlioglunun yapımları artık tutmaz. gider yine en entel hikaye bulur))) entel hilayeleri klışe senaryolar içine boğar.. ama iyi bir yıldız daha keşfederse belki
Çok yanlış bir düşünce . Tomris'in 1 tane tutmayan yapımını söyler misin ?
Bu Kalp Seni Unutur Mu,Herşeye Rağmen Kül ve Ateş ilk aklıma gelenler
Hahahaha ben böyle geri vites görmedimOnları bilemiyorumfakat son zamanlarda çok başarılı işler yapıyor .
Tomris Giritlioğlu'nun 1 projesi için ciddi şekilde Timuçin Esen ile görüştüğü söylentileri geliyor
Olabilir Tuba Tomris Hanımı kıramıyor.Timuçin olacaksa Tuba olsun isterim Tuba&Engin'den daha uyumlu olur Tuba&TimuçinBana Tuba da bir dizide rol alacak gibime geliyor Tomris'in..
Olabilir Tuba Tomris Hanımı kıramıyor.Timuçin olacaksa Tuba olsun isterim Tuba&Engin'den daha uyumlu olur Tuba&Timuçin
Ekli dosyayı görüntüle 14994
Ben yakıştırıyorum Timuçin çok iyi bir oyuncu farklı bir havası ve karizmasıda varBen şahsen hiç uyumlu olacaklarını düşünmüyorum Tuba ve Timuçin'in..
Ben yakıştırıyorum Timuçin çok iyi bir oyuncu farklı bir havası ve karizmasıda varama Tuba bu sezon çalışır mı orası soru işareti ay yapımı red ettiğine göre onu ikna edebilecek tek kişi Tomris Giritlioğlu