26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

6.15 almış aramızda kalsın :F ryan kardeşlerin büyüğü de geldi kel fodul bir şey köfte gibi kızar biber gibi patla kanal d nerede jr.bourne un karizması nerede bu adam :(

demek aramızda kalmasın kurtlardan çok az reyting kapabiliyormuş

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 6.71 2) TRT1: 6.22 3) STAR: 6.15 4) FOX: 3.41 5) KANALD: 3.28
Star tv çok büyük hata yapıyor bence.
Aramızda Kalsını 23.00 a kadar uzatmalı zkfo bitincede oranlarını arttırabilir böylece.
Reytinglerine baktığımızda kvp dan etkilenmediğini görüyoruz.ah star ahhh
Diziyi izledim şimdi siteden yine izlicem:D

KURTLAR VADİSİ 11 RATİNGİ AŞTI.REKORA KOŞUYOR.

rating kurdu coştu :F bakıp bakıp gülüyorum gören de böyle bitmesin falan 11 aldı sanır :F @mrt-06

nejat ın etkisi daha az asıl nedeni hala çok kötü isimlerin seçilmesi :( bu bölüm bir kere daha anlaşıldı o karı nasıl berenin annesi olur maşallah evlatlık mı almış :(
Hmm. Bakalım Kanal D ne kadar yayınlayacak diziyi. Gerçi aldığı oranlar diğer dizilerinin oranlarından çok da farklı değil. Belki Perşembeye Kıvanç'ın dizisini koyar Kanal D.

Engin Hepilerin senaryosunu acaba nerde traslete ediyorlar o bayagı sıcak oynuyor. bereninkide ordan translate etsinler o zaman ))))))
beren ramiz dayı gibi konuşuyor her bölüm millete garip geliyor türkiye kadın kısmısı hiç öyle deyimler sözlüğü gibi konuşur mu millete garip geliyor :D

Ya arkadaşlar intikam revenge dizisinden alıntı değilmi?Benim bildiğim önce revengenin bitmesi ardından intikamın ona göre bölüm çekmesi gerekiyor yanlışmıyım yani intikamın finali revengenin finali gibi olması gerekmiyormu?