o konuda pek katılmıyorum senaryo donuk google translate ile yapılıyor oyuncularda kabahat yokbirde bir oyunculuk nasıl bu kadar berbat olur onuda gösterdiler ))))
Star tv çok büyük hata yapıyor bence.
Engin Hepilerin senaryosunu acaba nerde traslete ediyorlar o bayagı sıcak oynuyor. bereninkide ordan translate etsinler o zaman ))))))o konuda pek katılmıyorum senaryo donuk google translate ile yapılıyor oyuncularda kabahat yok
Hmm. Bakalım Kanal D ne kadar yayınlayacak diziyi. Gerçi aldığı oranlar diğer dizilerinin oranlarından çok da farklı değil. Belki Perşembeye Kıvanç'ın dizisini koyar Kanal D.nejat ın etkisi daha az asıl nedeni hala çok kötü isimlerin seçilmesi bu bölüm bir kere daha anlaşıldı o karı nasıl berenin annesi olur maşallah evlatlık mı almış
beren ramiz dayı gibi konuşuyor her bölüm millete garip geliyor türkiye kadın kısmısı hiç öyle deyimler sözlüğü gibi konuşur mu millete garip geliyorEngin Hepilerin senaryosunu acaba nerde traslete ediyorlar o bayagı sıcak oynuyor. bereninkide ordan translate etsinler o zaman ))))))
sanmıyorum hele ki perşembeye acun geri gelirse kıvanç ın diziyi ateşe atmazlarHmm. Bakalım Kanal D ne kadar yayınlayacak diziyi. Gerçi aldığı oranlar diğer dizilerinin oranlarından çok da farklı değil. Belki Perşembeye Kıvanç'ın dizisini koyar Kanal D.
destere beren in 3 reytingini 15 olarak görürValla gellsede şenlense buralar
birebir olacakYa arkadaşlar intikam revenge dizisinden alıntı değilmi?Benim bildiğim önce revengenin bitmesi ardından intikamın ona göre bölüm çekmesi gerekiyor yanlışmıyım yani intikamın finali revengenin finali gibi olması gerekmiyormu?
Vadi demek istedin ben öyle duydumemaneti gördük intikama dönme zamanı
Kıvanç'ı da Star TV'ye kaptırdılar.sanmıyorum hele ki perşembeye acun geri gelirse kıvanç ın diziyi ateşe atmazlar
Allah yazdıysa bozsunVadi demek istedin ben öyle duydum