o zat-ı muhterem in adını anıp da rencide etmeyeyim şimdi ben de mi hesap açsam rating fırıldağı falan olur ismiKim forumda yayınladı o sonuçları ya boşuna tartışma çıkardı.
aramızda kalsın ın en iyi oynayanı yunus gibi @denizz19
o zat-ı muhterem in adını anıp da rencide etmeyeyim şimdi ben de mi hesap açsam rating fırıldağı falan olur ismiKim forumda yayınladı o sonuçları ya boşuna tartışma çıkardı.
Bence de olay kapandı artık fena mı oldu ne zamandır reyting konusuna 600 mesaj yazılmamıştı.o zat-ı muhterem in adını anıp da rencide etmeyeyim şimdi ben de mi hesap açsam rating fırıldağı falan olur ismi
Aramızda Kalsın takıldı 5.09'da. Of yüksel artık.
Bence de olay kapandı artık fena mı oldu ne zamandır reyting konusuna 600 mesaj yazılmamıştı.
Belki vardır forumda reyting sayfaları açan.
@xBUGRAx Rayting Kurdu bu akşam FOX'a takmış durumda Haluk görse hesabını hackler dünde boş boş Show TV'ye laf atıyordu Allah ıslah etsin. (!)
Valla güzel oynuyor çocuk yaşında.o zat-ı muhterem in adını anıp da rencide etmeyeyim şimdi ben de mi hesap açsam rating fırıldağı falan olur ismi
aramızda kalsın ın en iyi oynayanı yunus gibi @denizz19
Daha iyisini hakediyor bence. Ab grubunda daha iyi bekliyorum ben.canım ailemi baştan sona kadar izledim ben ortalama 5-6 reyting alırdı yaprak dökümünün karşısında
aramızda kalsınında taş çatlasa alacağı oranlar bu
bende aramızda kalsını netden izleyeceğim çünkü uğur yüceli çok seviyorum
Paket yaptım sabah okuldayken Twitter'a baktım aynı tweetler akşam baktım aynı tweetler bi de büyük büyük yazıyor. Ne diyim ki?Aynı tweetleri 4 kez attı galiba.
Paket yaptım sabah okuldayken Twitter'a baktım aynı tweetler akşam baktım aynı tweetler bi de büyük büyük yazıyor. Ne diyim ki?
En doğru en tarafsız anında haberler Televizyon Kuşu'nda bence....
Reklamdaydı bu anlık.İntikam berbat gidiyor gerçekten.
total 6 yı bulursa ab de sürpriz yapabilir yarın .Oww Aramızda Kalsın 6 reyting aldı süper.