Öbür konuya bi daha bak istersenyine olmuş işte ben bilmem izleyenler ve hata arayanlar bilir
Sinan krakteri yepyeni heycan katacak diziye pazartesileri senin boş günün kesin bakıyorsun
Öbür konuya bi daha bak istersenyine olmuş işte ben bilmem izleyenler ve hata arayanlar bilir
heç işim olmaz sema-eylem işkencesini yga ile yaşadım istediğim yönde gitmiyor hiç senaryoları ayrıca klasik kenan dizisi işte tahminim dizinin sonua ka hala yaşıyorsa ayten in rolü artar sürpriz yapıcaz diye mahir ya da babası yerine hakime ölürÖbür konuya bi daha bak istersen
Sinan krakteri yepyeni heycan katacak diziye pazartesileri senin boş günün kesin bakıyorsun
Az daha atsan Emmy ödülü sana geliyordu Bizde başrol ölen dizi gördün mü??? Gördünde devam edeni gördün müheç işim olmaz sema-eylem işkencesini yga ile yaşadım istediğim yönde gitmiyor hiç senaryoları ayrıca klasik kenan dizisi işte tahminim dizinin sonua ka hala yaşıyorsa ayten in rolü artar sürpriz yapıcaz diye mahir ya da babası yerine hakime ölür
ben zaten dizinin sonun kastettim dizinin sonuna ka hala yaşıyosa demişim türkçe hocan kimdi senin?Az daha atsan Emmy ödülü sana geliyordu Bizde başrol ölen dizi gördün mü??? Gördünde devam edeni gördün mü
heç işim olmaz sema-eylem işkencesini yga ile yaşadım istediğim yönde gitmiyor hiç senaryoları ayrıca klasik kenan dizisi işte tahminim dizinin sonua ka hala yaşıyorsa ayten in rolü artar sürpriz yapıcaz diye mahir ya da babası yerine hakime ölür
Kırmızı yerden sonra cümlene bi virgül koyaydın iyiydi. Sonuna ka yaşiyorsa dediğin yer "ayrıca" ile belirtmişssin bide Ayten için demişssin onuben zaten dizinin sonun kastettim dizinin sonuna ka hala yaşıyosa demişim türkçe hocan kimdi senin?
Geçen haftaki sahne yüzünden 😱Görüş Günü Kadınları'na +13 eklenmiş..
Kırmızı yerden sonra cümlene bi virgül koyaydın iyiydi. Sonuna ka yaşiyorsa dediğin yer "ayrıca" ile belirtmişssin bide Ayten için demişssin onu
Geçen haftaki sahne yüzünden 😱
Övdün mü yerdin mi anlamadımEzel'in konusunun tıkanmış hali, Türkiye'deki bir çok dizinin tıkanmamış halinden daha iyiydi bence
kesinlikle öyle aga keşke en azından 1 erkek senarist olsaydı kenan imirzalıoğlu gibi bi koz var elinde reytingleri patlatmaya hazır bir bomba ama sen bunu kullanamıyosun kesinlikle kadın senarist oldukları için aksiyon yazamıyolar görünen bu malesefkenan imirzalıoğluna aksiyon yazıp reytinglerin tavan yapacağını bilmiyor olamazlar sema ergenekon ve eylem canpolat ikilisi
belkide kolaya kaçıp özgün senaryolarından taviz vermek istemiyorlardır
yoksa bu yetenekli kendilerini kanılamış senaristler bunu görmüyorda bizmi görüyoruz
ben yinede senaristlerden birinin erkek olmasını isterdim
bildiğim kadarıylada ilk defa kenan ikiside bayan senaristlerle çalışıyor,onlarda haliyle hep kadın gözüyle bakıyorlar desem hata yapmamış olutum herhalde
ne zaman farklı bir yönden benzetmişindirGeçen günlerde bende aynı şeyi diyordum sonu Ezel gibi olur diye ama @xemrexxx bana karşı çıktı diye hatırlıyorum?
aynen katılıyorum demek isterdim ama malesef katılamıyorum ezelin sonları çok fena bozmuştu ben bir ezel tutkunu olmama rağmen finalini bile izlemedim merak edipte hala izlemiş değilim finalini ama ilk sezon ve 2.sezonun ortasına kadar eşine az rastlanır bir diziydi müthişti süperdi karadayıdan falan çok daha iyiydi tabi ki kıyas bile yapılamazEzel'in konusunun tıkanmış hali, Türkiye'deki bir çok dizinin tıkanmamış halinden daha iyiydi bence
Senin dediklerinin aynısı gibi.ne zaman farklı bir yönden benzetmişindir
2.sezon ilk 7-8 bölüm iyiydi sonra son 10 bölüme gelene ka çok kastılar flashback de flashback sanki dizi amiz dayının gençliğinde geçiyor gibi kenan oalyını çok uzattılarEzel'in konusunun tıkanmış hali, Türkiye'deki bir çok dizinin tıkanmamış halinden daha iyiydi bence
Senin dediklerinin aynısı gibi.
Genellersek hep düşüş yaşamışlar zaten reytinglere bakınca anlaşılıyor 2. sezon şansızlığı nedir şu adamın.kesin farkı vardır klasik kenan dizilerini içeren konu açmıştım geçen sene taa ne zaman senaryo oalrak aynı kaderi paylaşırsa düşer dedim hep
ben de aslında 40-55.bölüm arası mı ne biraz sıkılmıştım. Aslında son 10 bölümü izlemeliydin. Her hafta bir karakterin ölüm planı ve ölümü vardı. En son iki üç bölüm de zaten dizi başa dönmüştü. Yani "Yüzleşme" gibi sadece Ömer, Eyşan,Cengiz ve Ali kalmıştı. Finali bana da çok tatmin edici gelmemişti malesef. Karadayı'nın sadece iki bölümünü mü ne izledim, beni pek sarmadı. Sema-Eylem İkilisi tabii ki Kerem Deren-Pınar Bulut ikilisininin yanından geçemez. Uçurum,Ezel efsane dizilerdiaynen katılıyorum demek isterdim ama malesef katılamıyorum ezelin sonları çok fena bozmuştu ben bir ezel tutkunu olmama rağmen finalini bile izlemedim merak edipte hala izlemiş değilim finalini ama ilk sezon ve 2.sezonun ortasına kadar eşine az rastlanır bir diziydi müthişti süperdi karadayıdan falan çok daha iyiydi tabi ki kıyas bile yapılamaz