''Kayıp'' Dizisinin Saati Değişti!

ya bana ne anlatıyosun ki anlamıyorum adamlar nerde yüksek gelirse onu söylemişler ve kendilerini avutmuşlar bunu sende bende çok iyi biliyoruz
tns de de totale göre 3.yüz demişler
admin seksenlere türkiye nin en çok izlenen dizisi diyo trt düşün gerisini :D

ayrıca bişey dikkatimi çekti 12 eylül perşembe tns sonuçları burda değişik vadi 10.78 almıştı burda 11.92 acaba başka bi reyting tablosu daha mı var

BİR DİZİ TOTALDE 1. İSE GÜNÜ ZİRVEDE BİTİRMİŞTİR. Ab grubunda 1.olmuşsa ab grubunda zirvede deniliri ve böyledir de zaten
@OzaN
İki gruptan birinde zirvede sonuçta. :) Tam doğru değil ama yanlış değil. Günün "en çok izlenen dizisi" gibi bir ifade kullansa o zaman yanlış olur işte. :)

Olabilir başka gruplara ait tablolardır belki. :):)

Gezi için destek verikten sonra ateşe atmasına şaşırmayalım bence. :)
Beyaz'ın Gezi'ye destek verdiğini görmedim. Onunla alakalı bir sebepten ateşe atılmaz, hele Kanal D hiç atmaz zaten. :):)

İki gruptan birinde zirvede sonuçta. :) Tam doğru değil ama yanlış değil. Günün "en çok izlenen dizisi" gibi bir ifade kullansa o zaman yanlış olur işte. :)

Beyaz'ın Gezi'ye destek verdiğini görmedim. Onunla alakalı bir sebepten ateşe atılmaz, hele Kanal D hiç atmaz zaten. :):)
Beyaz Gezi Parkı için Cuma günü yayına çıkmamıştı programa gelen öğrenciler ile yürüşe gitti. :)

Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi günü nereden ikinci oluyor anlamadım?
2. oluyorlar demedim ki.

Salı zaten zirve garanti buraya yazıyorum. :X

Çarşamba 2. lik garanti onu da biliyorum.

Perşembe A/B`de 2. ler.

Cuma A/B`de 1. en kötü ihtimalle 2. olacaklar.

Cumartesi zaten kaçıncı oldukları belli değil. :X

Beyaz Gezi Parkı için Cuma günü yayına çıkmamıştı programa gelen öğrenciler ile yürüşe gitti. :)
O öğrencilerle gitme işi yalan çıkmıştı diye hatırlıyorum. Yayına çıkmaması normaldi o gün ortalığın en karışık olduğu günlerdendi. Öyle bir ortamda bir şey yokmuş gibi canlı yayın yapamazdı. :)

Benim tahminim 3 dizi de yeni baslicak 3 dzide kanal dnin istedigi gibi gitmeyecek pazartesi fatih karadayiya rakip olamaz(fragmandan once boyle dusunmuyordum) sali gunu kacak calikusuyu 2ye katlar carsamba doksanlar ask dan daha iyi gider persembe vadi zaten belli cuma totalde atv kanal d. Kapisir abde rahat kanal d alir cumartesi pazar daha belli degil bence atvnin 1 dizisi daha var ama ondan pek umutlu degilim. Kanal d en sevdigim 2. Kanal ama tablo maalesef benim gozumde boyle
Kaçak 3 reyting alırsa sevinsin bence. Amma büyüttünüz bu diziyi. En fazla 4 reyting alır.

A.Ş.K. 2 reyting mi alacak sence? Çünkü Doksanlardan daha kötü gider diyorsun.

Cuma Yalan Dünya Totalde ne kadar zayıf olsa da inan bana Huzur Sokağı gibi 2 reytinge düşmesi İM-KAN-SIZ

tns tüm kişiler yazıyo vadi 11.92 almış o grup ne ya çok merak ettim :D başka bi total daha mı var :D arada 1 reytingten fazla var o zaman biz bu hafta 13 almışızdır :D

admin adamlar kendilerini tatmin ediyo bundan doğal ne olabilir tabi öyle yazacaklar seksenlere türkiye nin en fazla izlenen dizisi diyolar bunu demişler çok mu
ab sadece bi grup ötesi değil :)

tns tüm kişiler yazıyo vadi 11.92 almış o grup ne ya çok merak ettim :D başka bi total daha mı var :D arada 1 reytingten fazla var o zaman biz bu hafta 13 almışızdır :D

admin adamlar kendilerini tatmin ediyo bundan doğal ne olabilir tabi öyle yazacaklar seksenlere türkiye nin en fazla izlenen dizisi diyolar bunu demişler çok mu
İzlenmesi ayrı bir konu.

Ama A/B`de en çok izlenen yapım olmuş demek doğru bir tabir.

A/B`ye bakanlar da var ki, onu da yayınlıyorlar.

Türkiyede bu kadar kişi yaşıyor ile, İstanbulda bu kadar kişi yaşıyor gibi bir şey aslında bu. İstanbul Türkiyeye dahil. Ama İstanbulun verilerini de ayrıca görmek isteyenler var demekki. :)

Gezi için destek verikten sonra ateşe atmasına şaşırmayalım bence. :)
Allah askina geziye destek verdi diye niye ateşe atsin. Zaten doğan gurubu(ilk gun haric) tumden destek verdi. Siz hiç hurriyet okumuyormusunuz yada internet sitesine girmediniz mi yada cnnturk bakmadiniz mi?

O öğrencilerle gitme işi yalan çıkmıştı diye hatırlıyorum. Yayına çıkmaması normaldi o gün ortalığın en karışık olduğu günlerdendi. Öyle bir ortamda bir şey yokmuş gibi canlı yayın yapamazdı. :)
Kanalın haberi doğrultusunda olmadı programın iptali sanırım tabii ki yapmamalıydı doğrusunu yaptı ama Kanal D'nin son anda haberi oldu diye biliyorum.

İzlenmesi ayrı bir konu.

Ama A/B`de en çok izlenen yapım olmuş demek doğru bir tabir.

A/B`ye bakanlar da var ki, onu da yayınlıyorlar.

Türkiyede bu kadar kişi yaşıyor ile, İstanbulda bu kadar kişi yaşıyor gibi bir şey aslında bu. İstanbul Türkiyeye dahil. Ama İstanbulun verilerini de ayrıca görmek isteyenler var demekki. :)
dediklerin hepsi doğru bişey demedim o konuda :D totalde 1.ise günü zirvede kapatmıştır ab de 1.ise ab grubunun 1.sidir olay bu sadece dediklerinin hepsi doğru
seksenlere türkiyenin en fazla izlenen dizisi diyo trt normaldir :kiki:

Allah askina geziye destek verdi diye niye ateşe atsin. Zaten doğan gurubu(ilk gun haric) tumden destek verdi. Siz hiç hurriyet okumuyormusunuz yada internet sitesine girmediniz mi yada cnnturk bakmadiniz mi?
Gezi olayları sırasında Penguen veren kanal CNN Türk değildi sanırım TGRT Haber'di. :kiki:

Öyle dediklerini ben duymadım ama demişlerse yanlış demişler. :)
A/B grup ama reyting işleri için çok önemli bir grup. Senin de benim kadar iyi bilmen lazım. A/B'de birinci olan dizi isterse totalde ilk 10'a giremesin yine devam eder. :) Gerçi tersi de büyük ölçüde geçerli ama A/B grubu küçümsenemez. :)

dediklerin hepsi doğru bişey demedim o konuda :D totalde 1.ise günü zirvede kapatmıştır ab de 1.ise ab grubunun 1.sidir olay bu sadece dediklerinin hepsi doğru
seksenlere türkiyenin en fazla izlenen dizisi diyo trt normaldir :kiki:
Orası ayrı. Ama Totale C, D grupları da dahildir, A, B de. Bu yüzden yanlızca A/B`ye hitap eden diziler Totalde düşük çıkabilir çünkü C/D`leri düşüktür.

Hele utanmadan SBT`yi de yayınlamışlar. Allah aşkına TNS ile SBT birleşirse yılın skandalı olur.

SBT resmen taraflı, bunu nasıl görmüyorlar? Zenginz Kız Fakir Oğlan TNS`de A/B`de 5 reyting, SBT`de 10 reyting bi de üstüne üstlük Vadiyi geçiyor ya buna kim inanır?

Orası ayrı. Ama Totale C, D grupları da dahildir, A, B de. Bu yüzden yanlızca A/B`ye hitap eden diziler Totalde düşük çıkabilir çünkü C/D`leri düşüktür.

Hele utanmadan SBT`yi de yayınlamışlar. Allah aşkına TNS ile SBT birleşirse yılın skandalı olur.

SBT resmen taraflı, bunu nasıl görmüyorlar? Zenginz Kız Fakir Oğlan TNS`de A/B`de 5 reyting, SBT`de 10 reyting bi de üstüne üstlük Vadiyi geçiyor ya buna kim inanır?
SBT'nin denekler sorunlu. Herkes farkında zaten ne olduğunun. Öyle olmasa TNS'ye girmezdi TRT. :):)

Kaçak 3 reyting alırsa sevinsin bence. Amma büyüttünüz bu diziyi. En fazla 4 reyting alır.

A.Ş.K. 2 reyting mi alacak sence? Çünkü Doksanlardan daha kötü gider diyorsun.

Cuma Yalan Dünya Totalde ne kadar zayıf olsa da inan bana Huzur Sokağı gibi 2 reytinge düşmesi İM-KAN-SIZ
Tamam iste calikusu 2 rating alicak kacak 2e katlamis olucak :D saka maka kacaktan cok umutluyum gecenlerde bi fragman cikti pek begenmedim ama en son fragmani cok begendim uyuyan devi uyandirdik falan :D doksanlar bence yavas yavas artmaya baslar aski hergun gecmese de cekisirler cuma hs bi kac bolum daha yayinlanir tatar ramazanla yd cuma totalde kapisir

Tamam iste calikusu 2 rating alicak kacak 2e katlamis olucak :D saka maka kacaktan cok umutluyum gecenlerde bi fragman cikti pek begenmedim ama en son fragmani cok begendim uyuyan devi uyandirdik falan :D doksanlar bence yavas yavas artmaya baslar aski hergun gecmese de cekisirler cuma hs bi kac bolum daha yayinlanir tatar ramazanla yd cuma totalde kapisir
Doksanlar her hafta düşüyor artması tek kelimeyle imkansız!

Kaçak bence en fazla 4 alacak. Çalıkuşunun 2 alması imkansız.

Tatar Ramazan 4 reytingin altında kalıyor bence Yalan Dünya 4`ü rahatlıkla geçer.

Doksanlar her hafta düşüyor artması tek kelimeyle imkansız!

Kaçak bence en fazla 4 alacak. Çalıkuşunun 2 alması imkansız.

Tatar Ramazan 4 reytingin altında kalıyor bence Yalan Dünya 4`ü rahatlıkla geçer.
Yalan dunya cuma totalde 3 rating alir yada alamaz karagul medcezir falan varken totalde izlenmez abde de medceziri gecemez. Sali gunu bakalim kimin dizisi tutacak :D ask ilk haftalar mynin ozetiyle yarisir ama sonra duser bence doksanlarla yarisir

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy