Beyaz Show alıştı bunaİyi güzel de bu sefer de Beyaz Show'u ateşe atmış oluyor Kanal D.
Beyaz Show alıştı bunaİyi güzel de bu sefer de Beyaz Show'u ateşe atmış oluyor Kanal D.
Evet ama saat 23.15'ye yayına girdiği zaman 6 reyting aldığı olmuştu. Güzel konuklarla reytinglerde tavan yapabiliyor. Kayıp o kadar alabilir mi bilemiyorum.Beyaz Show alıştı bunaBeyaz senelerdir program yayına geç girdiği için söylenir durur ama hala da vazgeçmez Kanal D'den.
Evet ama saat 23.15'ye yayına girdiği zaman 6 reyting aldığı olmuştu. Güzel konuklarla reytinglerde tavan yapabiliyor. Kayıp o kadar alabilir mi bilemiyorum.![]()
Nerde 2 sezon önce diğer kanallarin ona gore yayin akisi hazirladigi Kanal D, nerde bu hicbir dizisinde dikiş tutturamayan Kanal D. Bence de bu daha başlangıç; Ocak ayina kadar yayindan kalkan ve gunu/saati degisen daha cok dizi olacaktır.
A/B grubunda birinci olmuştu. A/B grubu birinciliğinden "gün birinciliği" olarak bahsediyor pek çok yayın kuruluşu.ilk bölümüyle zirvede yer alan dizi derkenhaber tuhafıma gitti
ilk bölüm tatar ramazanın dahi gerisinde kalmıştı
2. Lik tahtı için Atv'yi uygun görüyorsun sanırım.Kanal d bu sezon 3. Olursa sukretsin o kadar soyluyorum 1.lik hayal 2.lik cok zor
öyle bişey yok adminA/B grubunda birinci olmuştu. A/B grubu birinciliğinden "gün birinciliği" olarak bahsediyor pek çok yayın kuruluşu.![]()
Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi günü nereden ikinci oluyor anlamadım?2. Lik tahtı için Atv'yi uygun görüyorsun sanırım.
Pazartesi: atv
Salı: Kanal D
Çarşamba: Kanal D
Perşembe: atv
Cuma: Kanal D
Cumartesi: Kanal D
Pazar: Kanal D
Görüldüğü gibi 5 gün Kanal D, 2 gün atv önde. Üstelik atb önde olmadığı günler adeta dağılıyor ve 2-3 reyting alıyor ama Kanal D hergün söz sahibi en azından ortala reytingli yapımları var.
••• Tapatalk Mesaj •••
perşembe: atv nin aldığı 11 reyting (şimdilik o da ilerde 15 i geçecektir)2. Lik tahtı için Atv'yi uygun görüyorsun sanırım.
Görüldüğü gibi 5 gün Kanal D, 2 gün atv önde. Üstelik atb önde olmadığı günler adeta dağılıyor ve 2-3 reyting alıyor ama Kanal D hergün söz sahibi en azından ortala reytingli yapımları var.
••• Tapatalk Mesaj •••
Bak mesela konuyla ilgili bir TRT afişi.öyle bişey yok admingünü zirvede tamamlamak totalde zirveyi almaya bağlıdır.Ab grubunda 1.olduysa ab diye belirtilir bilmem anlatabildim mi
Benim tahminim 3 dizi de yeni baslicak 3 dzide kanal dnin istedigi gibi gitmeyecek pazartesi fatih karadayiya rakip olamaz(fragmandan once boyle dusunmuyordum) sali gunu kacak calikusuyu 2ye katlar carsamba doksanlar ask dan daha iyi gider persembe vadi zaten belli cuma totalde atv kanal d. Kapisir abde rahat kanal d alir cumartesi pazar daha belli degil bence atvnin 1 dizisi daha var ama ondan pek umutlu degilim. Kanal d en sevdigim 2. Kanal ama tablo maalesef benim gozumde boyle2. Lik tahtı için Atv'yi uygun görüyorsun sanırım.
••• Tapatalk Mesaj •••