''Kayıp'' Dizisinin Saati Değişti!

Beyaz Show alıştı buna :D Beyaz senelerdir program yayına geç girdiği için söylenir durur ama hala da vazgeçmez Kanal D'den.
Evet ama saat 23.15'ye yayına girdiği zaman 6 reyting aldığı olmuştu. Güzel konuklarla reytinglerde tavan yapabiliyor. Kayıp o kadar alabilir mi bilemiyorum. :)

Bu dizinin PT2 dizisi olduğu başından belliydi. Eğer hem Yalan Dünya hem Kayıp'ın süreleri, özetleri falan kısalacaksa arkalı önlü gidebilirler ama eğer Beyaz Show 00.30'lara falan sarkarsa kötü olur. En geç 00.00'da yayına girmeli Beyaz. :)

Evet ama saat 23.15'ye yayına girdiği zaman 6 reyting aldığı olmuştu. Güzel konuklarla reytinglerde tavan yapabiliyor. Kayıp o kadar alabilir mi bilemiyorum. :)

Kanal D'nin CEO'sunun dizisini en fazla bu kadar öteleyebilmişler :) Başka dizi olsa Beyaz Show'u riske armazlardı ama Kayıp için üstün özveri var bu sezon. Profesyonel kararlar alınamıyor dizi hakkında çünkü duygusal düşünüyor İrfan Şahin.

Yalan Dünya cuma günleri anlaşıldı artık şimdi film yayınlar daha sonra yalan dünya gelir

Kanal d bu sezon 3. Olursa sukretsin o kadar soyluyorum 1.lik hayal 2.lik cok zor

ilk bölümüyle zirvede yer alan dizi derken :d haber tuhafıma gitti :D ilk bölüm tatar ramazanın dahi gerisinde kalmıştı

Kanal d bu sezon 3. Olursa sukretsin o kadar soyluyorum 1.lik hayal 2.lik cok zor
2. Lik tahtı için Atv'yi uygun görüyorsun sanırım.

Pazartesi: atv
Salı: Kanal D
Çarşamba: Kanal D
Perşembe: atv
Cuma: Kanal D
Cumartesi: Kanal D
Pazar: Kanal D

Görüldüğü gibi 5 gün Kanal D, 2 gün atv önde. Üstelik atb önde olmadığı günler adeta dağılıyor ve 2-3 reyting alıyor ama Kanal D hergün söz sahibi en azından ortala reytingli yapımları var. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

A/B grubunda birinci olmuştu. A/B grubu birinciliğinden "gün birinciliği" olarak bahsediyor pek çok yayın kuruluşu. :)
öyle bişey yok admin :) günü zirvede tamamlamak totalde zirveyi almaya bağlıdır.Ab grubunda 1.olduysa ab diye belirtilir bilmem anlatabildim mi

Görüldüğü gibi 5 gün Kanal D, 2 gün atv önde. Üstelik atb önde olmadığı günler adeta dağılıyor ve 2-3 reyting alıyor ama Kanal D hergün söz sahibi en azından ortala reytingli yapımları var. :)

••• Tapatalk Mesaj •••
Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi günü nereden ikinci oluyor anlamadım?

dizinin okadar tanıtımı yapıldı ki böyle daha 2. haftasında saati değişmesi tuhafıma gitti :)

••• Tapatalk Mesaj •••
perşembe: atv nin aldığı 11 reyting (şimdilik o da ilerde 15 i geçecektir)
kanal d nin kaç gününe bedel bi hesapla bakalım :) perşembe intikam 4 çarşamba merhamet 3 etti 7 bi gün daha koyalım 11 etsin yani atv nin bir günü kanal d nin 3 gününe bedel oldu :) karadayıda 2 gününe bedel olsa :)

öyle bişey yok admin :) günü zirvede tamamlamak totalde zirveyi almaya bağlıdır.Ab grubunda 1.olduysa ab diye belirtilir bilmem anlatabildim mi
Bak mesela konuyla ilgili bir TRT afişi. :)

Tabii A/B birincisi denmesi daha doğru ama böyle de yanlış değil. :)

BUCp6ZQIgAAcOD5.jpg large.jpg

Ekli dosyalar

• BUCp6ZQIgAAcOD5.jpg large.jpg
    BUCp6ZQIgAAcOD5.jpg large.jpg
    253.9 KB · Hit: 627

••• Tapatalk Mesaj •••
Benim tahminim 3 dizi de yeni baslicak 3 dzide kanal dnin istedigi gibi gitmeyecek pazartesi fatih karadayiya rakip olamaz(fragmandan once boyle dusunmuyordum) sali gunu kacak calikusuyu 2ye katlar carsamba doksanlar ask dan daha iyi gider persembe vadi zaten belli cuma totalde atv kanal d. Kapisir abde rahat kanal d alir cumartesi pazar daha belli degil bence atvnin 1 dizisi daha var ama ondan pek umutlu degilim. Kanal d en sevdigim 2. Kanal ama tablo maalesef benim gozumde boyle

ya bana ne anlatıyosun ki anlamıyorum adamlar nerde yüksek gelirse onu söylemişler ve kendilerini avutmuşlar bunu sende bende çok iyi biliyoruz
tns de de totale göre 3.yüz demişler
admin seksenlere türkiye nin en çok izlenen dizisi diyo trt düşün gerisini :D

ayrıca bişey dikkatimi çekti 12 eylül perşembe tns sonuçları burda değişik vadi 10.78 almıştı burda 11.92 acaba başka bi reyting tablosu daha mı var

BİR DİZİ TOTALDE 1. İSE GÜNÜ ZİRVEDE BİTİRMİŞTİR. Ab grubunda 1.olmuşsa ab grubunda zirvede deniliri ve böyledir de zaten
@OzaN

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy