Ben nedense Çalıkuşu ve A.Ş.K. dizilerinin tutacağına eminim. Ama Fatih dizisinden umutlu değilim. Yani pek emin olamıyorum onun için.
Pazartesi - Fatih ne kadar umutlu olmasak da 2 reyting alacak bir yapım da değil. En düşük 6 reyting alır ki, bu da kanalı 3. yapar.
Salı - Çalıkuşudan çok umutluyum. Fragmanları güzel. Aşk dizisi olunca tutma ihtimali de yükseliyor. Bence Salıyı iki grupta da zirvede kapatacaktır.
Çarşamba - A.Ş.K. dizisinde çok umutluyum. Zirve şansı yok değil. Olmasa bile 2. kapatır günü. Merhamet de yeni saatinde iyi gider.
Perşembe - İntikam çok düştü ancak geçen hafta çok erken bitti. 22.40`ta değil de 23.30 gibi bitseydi A/B`de yine 6`yı geçerdi. A/B`de 6`yı geçerse sorun olmaz bence. Ardından da Galip Derviş 6 reytingi geçerse A/B`de Perşembe de idare olunur.
Cuma - Yalan Dünya gelecek bence kesin ve A/B`de ağırlığını koyacak. A/B`de zirvede olacağını düşünüyorum ama bazen kaybetse bile 2. lik yeri hazır. En azından Pazartesi güzel oranlar alsa da 3. oluyordu. Kayıp da Pazartesi ve ya Cumartesi PT2 olabilir gibi.
Cumartesi - Arka Sokaklar bu sene çok düştü. Arkasına bir yapım şart. En azından A/B`yi idare etmek için. Çünkü, Cumartesi total dizileriyle dolu. Kayıp PT2`de Kayıp Şehir gibi yükseliş yaşarsa Totali de A/B`yi de idare eder.
Pazar - Güneşi Beklerken oldukça iyi oranlar alarak zirve yarışında var olur.