Kanal D nerden nereye???

Haklısın ama emek verilmiş stüdyolar içerikler bence hoş.

Ay yapımın kıvanç tatlıtuğlu dizisini kanal d ocakta alabilrmi acep?
evet Show adina hos INSALLAH iyi giderler
Kurt seyit ve Shurani diyorsan evet o bence tam kanal D`lik yani kanal D style dizi olucagina benziyor

Star tv alırsa hangi gün olacak ?? Maşallah şuan tüm günleri dolu. :)
bence cok guzel dizi olucak ama star almasin starda tutmayada bilir..4gun acunun 1 gun muhtesemin 1 gun medcezirin tek persenbe kaliyor o gun zaten 2dizisi var onlardan birini bitire bilir aramizda kalsin yeni basladi ama reytingleri pek iyi olmadi..persenbe kurtlarin karsisina koya bilirler belki

bence cok guzel dizi olucak ama star almasin starda tutmayada bilir..4gun acunun 1 gun muhtesemin 1 gun medcezirin tek persenbe kaliyor o gun zaten 2dizisi var onlardan birini bitire bilir aramizda kalsin yeni basladi ama reytingleri pek iyi olmadi..persenbe kurtlarin karsisina koya bilirler belki
Survivor başlayınca acun 3 güne düşebilir salıya gelebilir dizi belki ama bence kanal d ye gitsin gönlümden o geçiyor nedense kıvanç tatlıtuğuyu kanal d ye yakıştırıyorumm :)

Survivor başlayınca acun 3 güne düşebilir salıya gelebilir dizi belki ama bence kanal d ye gitsin gönlümden o geçiyor nedense kıvanç tatlıtuğuyu kanal d ye yakıştırıyorumm :)
evet bende kivanc kanal D`nin yuzu gibi geliyor bana..hem bu dizide bi azeri erkeyi canlandiracak galiba..bende azeriyim onuncin bakicem bu diziye ve kanal D`de olmasini istiyorum

Kanal d icin durum cidden cok vahim ozellikle ptde fatih fragman ben hayal kirikligina ugratti ask ve calikusu zaten tutmucak bi gb kaldi pazar cok iyi gidecektir bence

Kanal d icin durum cidden cok vahim ozellikle ptde fatih fragman beni hayal kirikligina ugratti ask ve calikusu zaten tutmucak bi gb kaldi pazar cok iyi gidecektir bence

Güneşi Beklerken'den büyük umudum var Pazar günü için. Acun'u her türlü devirecektir çünkü eşit saatlerde bitecekler. :)

Kanal d icin durum cidden cok vahim ozellikle ptde fatih fragman ben hayal kirikligina ugratti ask ve calikusu zaten tutmucak bi gb kaldi pazar cok iyi gidecektir bence
Ben nedense Çalıkuşu ve A.Ş.K. dizilerinin tutacağına eminim. Ama Fatih dizisinden umutlu değilim. Yani pek emin olamıyorum onun için.

Pazartesi - Fatih ne kadar umutlu olmasak da 2 reyting alacak bir yapım da değil. En düşük 6 reyting alır ki, bu da kanalı 3. yapar.

Salı - Çalıkuşudan çok umutluyum. Fragmanları güzel. Aşk dizisi olunca tutma ihtimali de yükseliyor. Bence Salıyı iki grupta da zirvede kapatacaktır.

Çarşamba - A.Ş.K. dizisinde çok umutluyum. Zirve şansı yok değil. Olmasa bile 2. kapatır günü. Merhamet de yeni saatinde iyi gider.

Perşembe - İntikam çok düştü ancak geçen hafta çok erken bitti. 22.40`ta değil de 23.30 gibi bitseydi A/B`de yine 6`yı geçerdi. A/B`de 6`yı geçerse sorun olmaz bence. Ardından da Galip Derviş 6 reytingi geçerse A/B`de Perşembe de idare olunur.

Cuma - Yalan Dünya gelecek bence kesin ve A/B`de ağırlığını koyacak. A/B`de zirvede olacağını düşünüyorum ama bazen kaybetse bile 2. lik yeri hazır. En azından Pazartesi güzel oranlar alsa da 3. oluyordu. Kayıp da Pazartesi ve ya Cumartesi PT2 olabilir gibi.

Cumartesi - Arka Sokaklar bu sene çok düştü. Arkasına bir yapım şart. En azından A/B`yi idare etmek için. Çünkü, Cumartesi total dizileriyle dolu. Kayıp PT2`de Kayıp Şehir gibi yükseliş yaşarsa Totali de A/B`yi de idare eder.

Pazar - Güneşi Beklerken oldukça iyi oranlar alarak zirve yarışında olur. :)

Ben nedense Çalıkuşu ve A.Ş.K. dizilerinin tutacağına eminim. Ama Fatih dizisinden umutlu değilim. Yani pek emin olamıyorum onun için.

Pazartesi - Fatih ne kadar umutlu olmasak da 2 reyting alacak bir yapım da değil. En düşük 6 reyting alır ki, bu da kanalı 3. yapar.

Salı - Çalıkuşudan çok umutluyum. Fragmanları güzel. Aşk dizisi olunca tutma ihtimali de yükseliyor. Bence Salıyı iki grupta da zirvede kapatacaktır.

Çarşamba - A.Ş.K. dizisinde çok umutluyum. Zirve şansı yok değil. Olmasa bile 2. kapatır günü. Merhamet de yeni saatinde iyi gider.

Perşembe - İntikam çok düştü ancak geçen hafta çok erken bitti. 22.40`ta değil de 23.30 gibi bitseydi A/B`de yine 6`yı geçerdi. A/B`de 6`yı geçerse sorun olmaz bence. Ardından da Galip Derviş 6 reytingi geçerse A/B`de Perşembe de idare olunur.

Cuma - Yalan Dünya gelecek bence kesin ve A/B`de ağırlığını koyacak. A/B`de zirvede olacağını düşünüyorum ama bazen kaybetse bile 2. lik yeri hazır. En azından Pazartesi güzel oranlar alsa da 3. oluyordu. Kayıp da Pazartesi ve ya Cumartesi PT2 olabilir gibi.

Cumartesi - Arka Sokaklar bu sene çok düştü. Arkasına bir yapım şart. En azından A/B`yi idare etmek için. Çünkü, Cumartesi total dizileriyle dolu. Kayıp PT2`de Kayıp Şehir gibi yükseliş yaşarsa Totali de A/B`yi de idare eder.

Pazar - Güneşi Beklerken oldukça iyi oranlar alarak zirve yarışında var olur. :)
Benim calikusundan hic umudum yok ask belki tutar diyordum oda carsambaya alininca umudu kestim daha dogrusu 1.lik umudu yok ama belki carsamba idare edebilir ama benim fikrim calikusu kesinlikle tutmayacak. Fatihten cok umutluydum son fragman cidden bende hayal kirikligi yaratti. sen begendin mi fragmani

Benim calikusundan hic umudum yok ask belki tutar diyordum oda carsambaya alininca umudu kestim daha dogrusu 1.lik umudu yok ama belki carsamba idare edebilir ama benim fikrim calikusu kesinlikle tutmayacak. Fatihten cok umutluydum son fragman cidden bende hayal kirikligi yaratti. sen begendin mi fragmani
İzlemedim desem. :X

İntikam biraz Kuzey Güney'e benzedi. O da ilk zamanlar zirveyi oynuyordu ama 2.sezon gerilemeye başladı , ama yinede bir Ay Yapım dizisi olarak 2 sezonda bitti. Kanal D'nin Kuzey Güney'den daha iyi oranlar aldığı İntikam'ı yayından kaldıracağını sanmıyorum. Zaten bu sezon sonu biticekmiş , Revenge'de aynı şekilde .
Ayrıca Kanal D kesinlikle Yalan Dünya'yı Cuma PT1'de yayınlamalı . En azından ilk 3'e girebilir.

Hangi kanalda para varsa o kanal zirvede olur. Acunu ve Ayyapımı kendine bağla yeter.
Devirde Star tv ile Atv nin devri. Bu kanalların sırtı yere gelmez.

Çalıkuşu bugün iyi bir başlangıç yapacaktır reytinglere. Kadın izleyicinin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Kızlar Burak Özçivit faktörü yüzünden izler kesir. Zamanla zirve yarışı verir bence O Ses'le.

bugün enteresan bir yarış olacak gibi kaçak çalıkuşu o ses türkiye bakalım ne sonuçlar ortaya çıkacak

Kanal D için çok kritik bir hafta başlıyor.:)

Çalıkuşu'ndan bende eminim
ama Aşk konusunda tam emin değilim.Kadro iyi ama Konu pek reyting getirirmi bilemem.
Fatih ise en emin olduğum ama fragmanlarla hayal kırıklığına uğratan yapım.Şuan ondanda emin değilim.
Yalan Dünya ise garanti reyting garanti ab 1.si.:)

Kanal D bugün çok zorlu bir yarış verecek. Bu akşam Çalıkuşu bence pek iyi oranlar alamayacak. Çalıkuşu kadınların ilgisini çeker gibi. Başarılar diziye.
AŞK bence My'yi geçecek. Dizi Kanal D'nin bu sezon ki en başarılı dizisi olacağını düşünüyorum.
Fatih'in Pazartesi gününe gelmesi bence hata. Zirveyi alabilirdi daha uygun bir günde pazartesi Karadayı bırakmaz liderliği