Sıla'dan Yeni Şarkı: "Saki"

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Başarılı sanatçı Sıla, dün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde muhteşem bir konser verdi.

Son olarak "Vaveyla" albümüyle sevenlerinden tam not alan Sıla konserde "Saki" isimli yepyeni şarkısını da canlı canlı seslendirdi.

@denizz19 @berkann @xBUGRAx @Yakamoz-Asi

Son düzenleme:
Güzel gibi gözüküyor. :) Klip olmasa bile daha net görüntü ve sesle bir video çekebilirler. :)

Aman Allah'ım ben nasıl kaçırdım bu konuyu bu şarkıyı. :) Abi bu kadın var ya gerçekten şarkı yapıyor ya. Muhteşem ötesi bir şarkı. :)

Yalnız şarkı daha önce söylenmiş bir şarkı. Sözleri Sıla'nın şarkının ama Eşref Vakti söylemiş daha önce. :)

Şarkıya bayıldım, en kısa zamanda orjinali youtube'a düşer umarım. Güzel de bir klip çektiler mi tamamdır. :X

Abi klip niye gelsin bu şarkıya. Bu şarkı zaten yeni bir şarkı değil. Eşref Vakti grubu daha önceden kliplendirmiş ve söylemişler zaten. :)
Ne bileyim üstte klip beklentileri gelmeye başlayınca. :) Başta bende de klip beklentisi yoktu da ben mi yanlış düşünüyorum diye düşündüm. :) Eşref Vakti'nin daha önceden kliplendirilmesi pek bir şeyi değiştirmez. "Aslan Gibi" de kliplenmişti daha önceden. :):)