Sıla'dan Yeni Şarkı: "Saki"

Ne bileyim üstte klip beklentileri gelmeye başlayınca. :) Başta bende de klip beklentisi yoktu da ben mi yanlış düşünüyorum diye düşündüm. :) Eşref Vakti'nin daha önceden kliplendirilmesi pek bir şeyi değiştirmez. "Aslan Gibi" de kliplenmişti daha önceden. :):)
Verecek cevap bulamadım. :D Ne diyeyim olur inşallah. :)

Bu haksızlık değil mi
Ama neden haksızlık olsun ki. Ben Sıla'yı daha başarılı buluyorum. Sezen Aksu'nun tarzı hoşuma gitmiyor onun şarkılarını onun ağzından dinlemeyi de sevmiyorum pek. Şarkı sözleri iyidir ama ona bir şey demem. Ama Sıla'nın yazdığı şarkı sözleri daha dolambaçlı ve daha iddialı.

Ama neden haksızlık olsun ki. Ben Sıla'yı daha başarılı buluyorum. Sezen Aksu'nun tarzı hoşuma gitmiyor onun şarkılarını onun ağzından dinlemeyi de sevmiyorum pek. Şarkı sözleri iyidir ama ona bir şey demem. Ama Sıla'nın yazdığı şarkı sözleri daha dolambaçlı ve daha iddialı.
Zaten sılaya lafım yok ta Sezenle ilgili Yazında sıkıntı var benim açımdan

Zaten sılaya lafım yok ta Sezenle ilgili Yazında sıkıntı var benim açımdan
:) Niye biliyor musun çünkü Sezen Aksu daha çok olgun insanların dinlediği ve artık belli bir yaşa gelmiş insanların tarzına daha uygun geliyor genelde. Eski bir şarkıcı olduğu için bu gayet normal. Ama Sıla'nın önünde şuan benim gözümde başka bir şarkıcı yok kalite anlamında. He bu demek değil ki diğerleri kalitesiz benim kalite anlayışım Sıla. :)

Bu şarkıda başka bir şey var başka bir şarkıyı bu ka dinlesem sıkılıp bırakırdım ama bırakamıyorum bunu :X

Bu şarkıda başka bir şey var başka bir şarkıyı bu ka dinlesem sıkılıp bırakırdım ama bırakamıyorum bunu :X
:) Kesinlikle öyle. Sahne performansıyla bu etkiyi bıraktıysa albüm şarkısı olsa nasıl etki bırakır acaba. Bu şarkı tam kliplik var ya. Alacaksın ve içeceksin. :D