İlluminati Deşifreleri

Hayranı sonuçta. Ben hayranı olduğum birine konduramazdım mesela, o yüzden. Aslında var öyle biri ama konduramıyorum sevdiğim için.

Zaten bir anda kendisinin Reha Muhtar'dan sonra yeniden bu kadar popüler olması ve şarkılarının çok sevilmesi normal değildi. Kliplerine baktığım zaman Kardan Adam ve Yatcaz Kalkcaz Ordayım kliplerinde özellikle sahneler çok hızlı geçtiği için illüminatiyi çözemedim ama Irgalamaz Beni'de çok net zaten bu durum. Boyu da kısa olduğu için Rihanna'ya özeniyor sanırım. :X
Reha'dan öncede Gülşen yine Gülşen'di :X Yatutarsa albümündeki şarkılar. O zamanlar İllu varmıydı bilmiyorum TR'de ama bu sene dolu ve en iyi isimleri seçmişler:X Hande Gülşen Atiye Hadise Murat Boz(belki) Tarkan Demet (kişiliğini ve canlı sesini ve slow şarkılarini hiiiç sevmem) Sertab daha sayayim mi :F:F

Reha'dan öncede Gülşen yine Gülşen'di :X Yatutarsa albümündeki şarkılar. O zamanlar İllu varmıydı bilmiyorum TR'de ama bu sene dolu ve en iyi isimleri seçmişler:X Hande Gülşen Atiye Hadise Murat Boz(belki) Tarkan Demet (kişiliğini ve canlı sesini ve slow şarkılarini hiiiç sevmem) Sertab daha sayayim mi :F:F
Gülşen ve Demet haricinde diğerlerini biliyorum. Özellikle Murat Boz'unki de baya belli. Gülşen'in kliplerinde sahneler hızlı geçtiği için biraz da o yüzden sanırım "Değildir." diyordum. Demet kendi popüleritesini kendi yaratıyor zaten yalandan bebek düşürerek vs. İllu'ya ihtiyacı var mıydı? :X

Gülşen ve Demet haricinde diğerlerini biliyorum. Özellikle Murat Boz'unki de baya belli. Gülşen'in kliplerinde sahneler hızlı geçtiği için biraz da o yüzden sanırım "Değildir." diyordum. Demet kendi popüleritesini kendi yaratıyor zaten yalandan bebek düşürerek vs. İllu'ya ihtiyacı var mıydı? :X
Tövbe tövbe :F

Demet'in yoktur da zorla yaptırma diye bişey vardir:F

Tövbe tövbe :F

Demet'in yoktur da zorla yaptırma diye bişey vardir:F
Demet Akalın diğer sanatçılar içinde oyunculuğu en amatör olanlardan. Yaptığı her şeyi reklama çevirmesini biliyor. :X

Önce hamile olmadan hamile haberleri çıkardı ama o fazla yankı uyandırmadığı için düşürdü haberlerini çıkardı bana göre. Zaten Show TV onun reklam kaynağı. Her bölüm magazinde en baş sırada gösteriyorlar kadını. @mrt-06 :F O yüzden illüminatiye gireceğini zannetmiyordum. :X

bu mesajların kralı rihannadır :D ama en tehlikelisi lady gaga . o korkunç kıyafetleriyle herseyi belli ediyor

Sevdiğim bir isim olduğu için konduramazdım üstüne ama maalesef öyle. @Forumdash @xemrexxx :(

Fotoğrafta el ve göze dikkat. :T
090220131226540864829_2.jpg