Ben Onu Çok Sevdim Artık 22.00'da!

Oranlarında belli bir artış yaşayabilir.:)

Perşembe 22:00'da yayınlanmalı bence..
Senin gibi birisine bu yorumu yakıştıramadım açıkçası. :) Vadi asıl saat 22.00'den sonra coşuyor. Vadi 22.00'de biterse mesela 12 reyting aldı ya 8.5 -9 reytinge falan düşer. Hem tutmamış bir dizi için Atv vadiyi neden riske atsın ki?

Son düzenleme:
atv'nin hatası sezon başında kanalı satıcam diye doğru dürüst yatırım yapmaması
açıkgöz ya bunlar satıcak oldukları kanala para harcamak istemediler

zararın neresinden dönerse kardır
kaçağın salıya alınması güzel ama 23:00'e kadar yayınlanması lazım
kurtlar vadisi 21:30-21:45'de başlamalı
tatar ramazan da 23:00'de yayına girmeli

tabi bunları koyun çobanı adem gürses göremez

Dizi yakın bir zamanda final yapar ama ATV çabuk pes etti 2 hafta dah saatinde olmalıydı.

Sanırım düşüncemi yanlış belirtmişim saat olarak, Kurtlar Vadisi Pusu bittikten sonra yayınlanması dizinin reytinglerini olumlu etkileyebilir :)

Sanırım düşüncemi yanlış belirtmişim saat olarak, Kurtlar Vadisi Pusu bittikten sonra yayınlanması dizinin reytinglerini olumlu etkileyebilir :)
yorumlarına dikkat et millet yanlış anladı :D senin demek istediğin şu sanırım perşembe 23.15-23.30 da vadi bittikten sonra ekrana gelebilir demek istedin :D bence o zamanda tutunamaz pek

yorumlarına dikkat et millet yanlış anladı :D senin demek istediğin şu sanırım perşembe 23.15-23.30 da vadi bittikten sonra ekrana gelebilir demek istedin :D bence o zamanda tutunamaz pek

Evet öyle :) Kurtlar Vadisi Pusu yüksek reytingli bir iş ve ardından ne yayınlanırsa iyi reyting alabilir.. Yani Salı gününden çok daha iyi..

Vadi 23.30'da falan bitiyor zaten. Sonra da millet yatar uyur. İlk 30'a bile giremez dizi. :D

açıkçası ben vadiden sonra bişey izlemem izleyen varmıdır bilemem ama salıdan iyi gideceği kesin tabi :d

Pana niye perşembeye aldırtmıyor(b) Ne güzel işte pana yapımlari birlikte izlenir ama KVp'ye göre bu iş daha bi kalite duruyor :X

Salı 22.00 de belki bi kıpırdanma olabilir bence. Çünkü Kaçak'ın Salı günü iyi başlayacağını düşünüyorum. Seyirci ardından belki Ben Onu Çok Sevdim'e şans verebilir, ama bu dizinin sadece ömrünü uzatır. Kaldırılacağı gerçeğini değiştirmez gibi geliyor.

Çok kötü bir saatte,ben 20:00-22:00 kuşağında daha şanslı olduğunu düşünüyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy