A.Ş.K.'ın Yayın Tarihi Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben özellikle her iki grupta da sağlam bir 1.'lik bekliyorum ama eğer dizi beklenilen kadar iyi oranlar almazsa tek suç Hakan Kurtaş'ındır... :(

Resim Paintten yapılmış , haberin doğru olduğunu düşünmüyorum eğer doğru ise diziyi internetten takip etmek zorunda kalacağım :(

my güçlü bi rakip değil artık reytingleri çok düştü ama bu dizinin tutacağını hiç sanmıyorum atv kaçak ı bu güne koysaydı hepsine fark atardı ah ah

Resim Paintten yapılmış , haberin doğru olduğunu düşünmüyorum eğer doğru ise diziyi internetten takip etmek zorunda kalacağım :(
MY'dan dolayı mı?

Açıkçası A.Ş.K için ben başka bir gün göremiyorum nedense. Cuma günü olabilir mi diyorum ama o gün Medcezir ile karşılaşmasını hiç istemiyorum. Çarşamba bence en uygun gün bana göre. Dizi o günde bence reytinglerde iyi gidecektir. İnş. zirvede yer alır. Bende MY'ı netten takip edeceğim...

Ben şahsen dizinin ilk 2'de yer alacağını düşünüyorum, bir grupta zirvede yer alabilir :)

MY'dan dolayı mı?

Açıkçası A.Ş.K için ben başka bir gün göremiyorum nedense. Cuma günü olabilir mi diyorum ama o gün Medcezir ile karşılaşmasını hiç istemiyorum. Çarşamba bence en uygun gün bana göre. Dizi o günde bence reytinglerde iyi gidecektir. İnş. zirvede yer alır. Bende MY'ı netten takip edeceğim...
Evet My'den dolayı dizi Salı olabilir bence :)

Günü kanalD için en iyi gün olmuş tutacak gibi gözüküyor ama aşk diizisi tutmaaz ise tek nedeni hakan kurtaş dır hazal kaya ile uyumlu bir çift olamamışlardır fakat dizi muhteşem yüzyılın reytinglerinin düşmesinden dolayı zirveyi zorlayacaktır

kimse hakan kurtaş a suç atmasın artık popüler olmakla reyting almak çok farklı şeyler : tuba büyüküstün-hazal kaya (son işleri 2 reyting aldı) kıvanç tatlıtuğ-çağatay ulusoy (5 reytinglik işleri)
bu dizi eğer entrikalı bir dizi oalcaksa en önemli faktör kesinlikle nebahat çehre kadının görünmesi yeter
hazal son işlerine bakınca oyunculuk anlamında çok iyi değildi aradan geçen sürede zayıflamakla uğraştı pek değişen bir şey olduğunu sanmıyorum
geçen seneki tutan işler karadayı kenan+bergüzar var çetin tekindor u saymıyorum bile intikam beren+engin hepileri+nejat vardı biü fulya zenginer+engelli çocuk (izlemediğim içni diğer karakterlerini bilmiyorm)

artık iyi oyuncularınız yoksa diziyi tutturmanız çok zor @Almila @dizi kolik

Medcezir'den sonra 2.mreakla beklediğim dizinde istdiğim/beklediğim günde yayınlanması:X Çok güzel haber oldu:X

Yahu dizi tutarsa tutar. Oyunculara ye bakıyorsunuz? STV'deki küçük gelin'de tanınmış oyuncu mu var dizi 9 ortalama görüyor.

Ama şu bir gerçek. Bu tür diziler hep tutar ama daha sonra düşüş yaşar. Hayat Devam Ediyor tarzı.

••• Tapatalk Mesaj •••

kimse hakan kurtaş a suç atmasın artık popüler olmakla reyting almak çok farklı şeyler : tuba büyüküstün-hazal kaya (son işleri 2 reyting aldı) kıvanç tatlıtuğ-çağatay ulusoy (5 reytinglik işleri)
bu dizi eğer entrikalı bir dizi oalcaksa en önemli faktör kesinlikle nebahat çehre kadının görünmesi yeter
hazal son işlerine bakınca oyunculuk anlamında çok iyi değildi aradan geçen sürede zayıflamakla uğraştı pek değişen bir şey olduğunu sanmıyorum
geçen seneki tutan işler karadayı kenan+bergüzar var çetin tekindor u saymıyorum bile intikam beren+engin hepileri+nejat vardı biü fulya zenginer+engelli çocuk (izlemediğim içni diğer karakterlerini bilmiyorm)

Hazal Kaya bu saydığın bayan oyuncular kadar iyi bir oyuncu. Dizisinin tutmamasının nedeni Hazal Kaya değilki, dizinin senaryosu sürükleyci değildi, erkek oyuncu yanlış seçimdi. Ustelik dönem dizileri pek seyredilmiyor.
Tuba Büyüküstün ün partneri çok iyi oyuncuydu ama yakışıklı değildi.Çok iyi oyunculuktada dizi tutmayabiliyor.
Hazal zayıflarken oyunculuğunu geliştiremezmi.

Yahu dizi tutarsa tutar. Oyunculara ye bakıyorsunuz? STV'deki küçük gelin'de tanınmış oyuncu mu var dizi 9 ortalama görüyor.

Ama şu bir gerçek. Bu tür diziler hep tutar ama daha sonra düşüş yaşar. Hayat Devam Ediyor tarzı.

••• Tapatalk Mesaj •••
kardeş konu aşk nin günü sen küçük gelinin sonu hde gibi olur diyosun bişey anlamadım :D her doğu dizisine aynı yorumu yapıyon biraz farklı :) mahsun hde yi bırakmasa dizi uçardı iyice hemen bıraktı sonra bozdu zaten

Hazal Kaya bu saydığın bayan oyuncular kadar iyi bir oyuncu. Dizisinin tutmamasının nedeni Hazal Kaya değilki, dizinin senaryosu sürükleyci değildi, erkek oyuncu yanlış seçimdi. Ustelik dönem dizileri pek seyredilmiyor.
Tuba Büyüküstün ün partneri çok iyi oyuncuydu ama yakışıklı değildi.Çok iyi oyunculuktada dizi tutmayabiliyor.
Hazal zayıflarken oyunculuğunu geliştiremezmi.
iki işi aynı anda yaptıysa helal olsun :) abd ye ıoyunculuk eğitimine gidecekti onun yerine zayıflamayı seçti
hazla onlar kadar başarılı mı tek başrol oynadığı ve tutturduğu dizi afk bir beren ya da bergüzar etmiyor bu durumda
hazalın dizisinin senaryosunun görecek kadar uzun süresi olmadı 4 bölmüde kaldırıldı

Erkek başrol Ezel finalde çıkmıştı sanırım Hazal ile pek yakışmamış, aslında kadro fena değil çarşamba tutar bu dizi. :D

kimse hakan kurt artık popüler olmakla reyting almak çok farklı şeyler :

iki işi aynı anda yaptysa helal olsun :) abd ye ıoyunculuk eğitimine gidecekti onun yerine zayıflamayı seçti
hazla onlar kadar başarılı mı tek başrol oynadığı ve tutturduğu dizi afk bir beren ya da bergüzar etmiyor bu durumda
hazalın dizisinin senaryosunun görecek kadar uzun süresi olmadı 4 bölmüde kaldırıldı

Hazal Kaya şuan Türkiyede başarı ve bir Oyuncunun olabilecegi en yüksek seviyede ,Berenden sonra en başarılı kadın Oyuncusu bunu tartışamayız heralde , Son Yaz dizisi zaten Partnerde kaybetmişti Partneri Hazaldan 20 Yaş büyüktü ve Senaryo sürükleyici değildi , ilk Bölümü 7 Reytingle başladı ve buda Hazalın sayesinde bunu unutmamak gerek, Tüm Türkiyeye ismini duyurmuş ve Oyunculuğunu kanıtlamış ... Aldığı Parayı misliyle hak ediyor :)

Son düzenleme:
iki işi aynı anda yaptıysa helal olsun :) abd ye ıoyunculuk eğitimine gidecekti onun yerine zayıflamayı seçti

Dizinin senaryosu nasıl olsa sonra güzelleşir diye dizi izlenmiyor. Dizinin ilk bölümleri sıkıcı ve erkek başrollede uyumsuzsa dizi zaten biter.
Buna bakarsan Bergüzar ında bundan önceki dizisi tutmamıştı. Karadayı tuttuysa Kenan yüzünden tuttu.
Ne yapsın kız zayıflamasaydı hangi dizide oynayacaktı.
ABD gitmeyenler iyi oyuncu olamıyormu.

Hazal Kayanın oynadığı diğer Dizisi 7-8Ryt

Hazal Kayanın diğer dizisi 7-8 reytingle başlamıştı oda Hazalın sayesinde fakat oradada Partneri cok yanlsti aralarında 20 Yaş vardı buda izleyiciye yansıdı,

Hazal Kaya şuan Türkiyede başarı ve bi Oyuncunun olabilecegi en yüksek seviyede ,Berenden sonra en başarılı kadın bunu tartışamayız heralde , Son Yaz dizisi zaten Partnerde kaybetmişti Partneri Hazaldan 20 Yaş büyüktü ve Senaryo sürükleyici değildi , ilk Bölümü 7 Reytingle başladı ve buda Hazalın sayesinde bunu unutmamak gerek, Tüm Türkiyeye ismini duyurmuş ve Oyunculuğunu kanıtlamış ... Aldığı Parayı misliyle hak ediyor :)
son yaz 7 reytingle mi başladı 😱 berenden sonra en iyi demek haksızlık o ka iyi isim varken hazal 2.dizisinin tuttursun bir ondan sonra 2.sıraya koy ayrıca yaş farkı çok mu önemli berenle nejat arası 11-13 yaş var sdizi tutmadı mı :D oyunvuluğu değüil popülerliği en üst seviyede ikisi aynı şey değil malesef kıvanç aşk ı memnu da popülerlikte zirvedeydi kg de oyunculukta :D