A.Ş.K.'ın Yayın Tarihi Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizinin senaryosu nasıl olsa sonra güzelleşir diye dizi izlenmiyor. Dizinin ilk bölümleri sıkıcı ve erkek başrollede uyumsuzsa dizi zaten biter.
Buna bakarsan Bergüzar ında bundan önceki dizisi tutmamıştı. Karadayı tuttuysa Kenan yüzünden tuttu.
Ne yapsın kız zayıflamasaydı hangi dizide oynayacaktı.
ABD gitmeyenler iyi oyuncu olamıyormu.
abd ye gitmesinden bahsetmiyorum oyuncculuk eğitimi alacakken zayıflamaya başladı ikisini aynı anda yapamadı malesef
bergüzarın o dizisi 5-6 alıyordu bitrilince şaşırdı millet neyse konumuz o da değil hazal bir afk ile reytingte iyi ggitti en azından 2.dizisinin bulalım iyi giden sonra çok iyi oyuncu mu değil mi tartışılır şimdi tartışmak bile gereksiz

son yaz 7 reytingle mi başladı 😱 berenden sonra en iyi demek haksızlık o ka iyi isim varken hazal 2.dizisinin tuttursun bir ondan sonra 2.sıraya koy ayrıca yaş farkı çok mu önemli berenle nejat arası 11-13 yaş var sdizi tutmadı mı :D oyunvuluğu değüil popülerliği en üst seviyede ikisi aynı şey değil malesef kıvanç aşk ı memnu da popülerlikte zirvedeydi kg de oyunculukta :D

Yazdıklarımı ben değil Türk Halkı ve Medya söylüyor :) Oyunculuğu kötü olsaydı okadar övgü yağmazdı gerek Yapımcılardan gerek Halk ve Medyadan :)

Yazdıklarımı ben değil Türk Halkı ve Medya söylüyor :) Oyunculuğu kötü olsaydı okadar övgü yağmazdı gerek Yapımcılardan gerek Halk ve Medyadan :)
yapımcılar tabi över popüler biri popüler olunca medyada da habber olur :D kız 17 sinde meşhur oldu övgüler ondan :D

son yaz 7 reytingle mi başladı 😱 berenden sonra en iyi demek haksızlık o ka iyi isim varken hazal 2.dizisinin tuttursun bir ondan sonra 2.sıraya koy ayrıca yaş farkı çok mu önemli berenle nejat arası 11-13 yaş var sdizi tutmadı mı :D oyunvuluğu değüil popülerliği en üst seviyede ikisi aynı şey değil malesef kıvanç aşk ı memnu da popülerlikte zirvedeydi kg de oyunculukta :D

Beren in dizideki tek partneri Nejat değildiki Mert Fırat da vardı.
Son yaz dizisinde Beren bile oynasaydı o dizi yinede tutmazdı.
O dizide insanların ilgisini çeken heyacan uyandıran bir şey yoktuki.
İzleyiciler oyuncunun hatırına sıkıcı bir diziyi izlemez.

Beren in dizideki tek partneri Nejat değildiki Mert Fırat da vardı.
Son yaz dizisinde Beren bile oynasaydı o dizi yinede tutmazdı.
O dizide insanların ilgisini çeken heyacan uyandıran bir şey yoktuki.
İzleyiciler oyuncunun hatırına sıkıcı bir diziyi izlemez.
aşık olduğu kişi nejattı neyse :D
son yaz gayet de güzel diziydi ama elveda rumeliden sonra olmadı oyuncular açısından olmadı elveda rumelideki oyunculşarın 3 te 1 i etmez başrooller :D

Haklısın Hazal dışında tabi.Elveda Rumeli dizisinde bayan başroller kimindi . Şebnem Sönmez hariç.

Ya bi dizi tutarsa senaryo sayesinde tutmazsa yine senaryo sayesindedir burda bosuna erkek basrole giydirmeyin ayrica iyi oyuncu daha once ki dizisinde gormustum haa eger tip olarak yakistiramadiysaniz hazal kaya da dunya guzeli degil

Zor birgün My karşsında zirve şansı zor üst sıralarda yer alır ginede.

Demek Kuzey in yerine A.S.K dizisini sectiler. Ben Fatih gelir diye düsünüyordum... Bakalim Fatih hangi güne gelecek?

Çarşamba olursa iyi olur karşısında rakip olmaz. :) Pis Yedili belki...