abd ye gitmesinden bahsetmiyorum oyuncculuk eğitimi alacakken zayıflamaya başladı ikisini aynı anda yapamadı malesefDizinin senaryosu nasıl olsa sonra güzelleşir diye dizi izlenmiyor. Dizinin ilk bölümleri sıkıcı ve erkek başrollede uyumsuzsa dizi zaten biter.
Buna bakarsan Bergüzar ında bundan önceki dizisi tutmamıştı. Karadayı tuttuysa Kenan yüzünden tuttu.
Ne yapsın kız zayıflamasaydı hangi dizide oynayacaktı.
ABD gitmeyenler iyi oyuncu olamıyormu.
son yaz 7 reytingle mi başladı 😱 berenden sonra en iyi demek haksızlık o ka iyi isim varken hazal 2.dizisinin tuttursun bir ondan sonra 2.sıraya koy ayrıca yaş farkı çok mu önemli berenle nejat arası 11-13 yaş var sdizi tutmadı mı oyunvuluğu değüil popülerliği en üst seviyede ikisi aynı şey değil malesef kıvanç aşk ı memnu da popülerlikte zirvedeydi kg de oyunculukta
yapımcılar tabi över popüler biri popüler olunca medyada da habber olur kız 17 sinde meşhur oldu övgüler ondanYazdıklarımı ben değil Türk Halkı ve Medya söylüyor Oyunculuğu kötü olsaydı okadar övgü yağmazdı gerek Yapımcılardan gerek Halk ve Medyadan
son yaz 7 reytingle mi başladı 😱 berenden sonra en iyi demek haksızlık o ka iyi isim varken hazal 2.dizisinin tuttursun bir ondan sonra 2.sıraya koy ayrıca yaş farkı çok mu önemli berenle nejat arası 11-13 yaş var sdizi tutmadı mı oyunvuluğu değüil popülerliği en üst seviyede ikisi aynı şey değil malesef kıvanç aşk ı memnu da popülerlikte zirvedeydi kg de oyunculukta
aşık olduğu kişi nejattı neyseBeren in dizideki tek partneri Nejat değildiki Mert Fırat da vardı.
Son yaz dizisinde Beren bile oynasaydı o dizi yinede tutmazdı.
O dizide insanların ilgisini çeken heyacan uyandıran bir şey yoktuki.
İzleyiciler oyuncunun hatırına sıkıcı bir diziyi izlemez.
aşk ı merhametin yerine seçtiler bence merhamet de kuzeyin yerine pt 2 olacak gibiDemek Kuzey in yerine A.S.K dizisini sectiler. Ben Fatih gelir diye düsünüyordum... Bakalim Fatih hangi güne gelecek?
aşk ı merhametin yerine seçtiler bence merhamet de kuzeyin yerine pt 2 olacak gibi
Demek Kuzey in yerine A.S.K dizisini sectiler. Ben Fatih gelir diye düsünüyordum... Bakalim Fatih hangi güne gelecek?