Kurtlar Vadisi Pusu 197.Bölüm Tüyoları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ekranların reyting rekortmeni efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu sezonu geçtiğimiz perşembe açmıştı.Fırtına gibi bi giriş yapan dizi reytinglerde tüm rakiplerine büyük fark atarak yine en tepede başladı.İşte K.V.P 197.Bölüm Tüyoları;

-Baron Murat Limandaki Suikastden Kurtulacak Ve Tapınakcı Olacak
-Gezi Parkı Olaylarında Gözaltına Alınan Kız Leylanın Kız Kardeşi Çıkacak
-Cahit Jack'İ Takip Edip Elif'İn Yerini Öğrenecek
-Abdülhey Polat'ı 197.Bölümde Görecek
-Polat Heyetin Aksaclı Olma Teklifini Reddedecek Ve Hoca Aksaclı Olacak.

BİLGİ | 197.Bölüm Fragman'ı Bu Akşam Çıkacak.

Gezi Parkı olaylarındaki kız Leylanın bence kız kardeşi değil Polat Amerikaya gitmemesi için böyle bir plan yapmış olabilir yalandan kız kardeş gibi. :D

Gezi Parkı olaylarındaki kız Leylanın bence kız kardeşi değil Polat Amerikaya gitmemesi için böyle bir plan yapmış olabilir yalandan kız kardeş gibi. :D
yok aga kesinlikle kız kardeşi çünkü geçen senede konusu geçmişti :D

akşam fragman kesin çıkıyo beyler haberiniz olsun :D

tüyolar iyi merakla fragmanı bekliyorum :D

tüyolar iyi merakla fragmanı bekliyorum :D

Son dönemde yeni bölümler hakkinda fazla detaylar gelmeye basladi.. Acikcasi ben buna karsiyim. Yukaridaki tüyoyuda okumadim. Kurtlar Vadisi'nin bir baska özeligide senaryonun gizli tutulmasidir. Oyuncularin dair bile haberi olmamasidir. Umarim bu cizgiden devam edilir.

fragman hala çıkmadı ya çok geç çıkarıyolar deli olacam

Milleti iyice heycan sardi.. iki gün kalasiya fragman cikacak herhalde. Anlasilan Vadi bu sezon bizi iyice heycana sokacak.

Vallah bekleye bekleye bir hal olduk.. Yarina artik herhalde. Bence iki gün kalasiya ciksa daha iyi olur. Fragmanin heycanini giderene kadar persembe olur yeni bölüm ile tam bir patlama yasariz..

Neyse.. hayirli aksamlar..

fragmanlar çok geç çıkıyo pana filmi arayıp şikayet edicem böyle olmaz :D fragman bu akşam kesin çıkar keisn salıya bırakmazlar

fragman hala yok lanet olsun böyle yapım şirketine de diziye de lanet olsun bu hafta olmazsa yazıklar olsun ulan daha 2.hafta be

Forum İstatistikleri

Konular
176,297
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato