14 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

8 dizisi var Pazartesi tutmamış gönder oraya diziyi.
Hem Görüş günü kadınları belki Fatih Harbiye'nin ardında iyi gider.:)
Bu sezon Dizileri çok iyi ama strateji biraz değişse 3. olabilecek durumda şuan kanal.😀
Bence aynen böyle olmalı:
Pazartesi: Lale Devri
Salı: Görüş Günü Kadınları
Çarşamba: Uek
Perşembe: Uek
Cuma: Karagül - Babam Sınıfta Kaldı
Cumartesi: Fatih Harbiye - Bir Aşk Hikayesi
Pazar: Sana Bir Sır vereceğim

Bah kesinlikle hafta içinde pt2 de yayınlanacak bir dizi değil, o bakımdan hafta sonunda yayınlanmalı.
Bsk da hafta sonunda pt2 de yayınlanacak bir dizi değil, sonuçta hem okul öncesi bir günde yayınlannıyor, hemde saati geç.
Karagül gibi bir dizinin arkasında da çok iyi gider...

Demek ki neymiş iyi bir dizi olunca Acun geçiliyor helal olsun Fatih Harbiye'ye. Müzikleri çok güzel. :)

Bence aynen böyle olmalı:
Pazartesi: Lale Devri
Salı: Görüş Günü Kadınları
Çarşamba: Uek
Perşembe: Uek
Cuma: Karagül - Babam Sınıfta Kaldı
Cumartesi: Fatih Harbiye - Bir Aşk Hikayesi
Pazar: Sana Bir Sır vereceğim

Bah kesinlikle hafta içinde pt2 de yayınlanacak bir dizi değil, o bakımdan hafta sonunda yayınlanmalı.
Bsk da hafta sonunda pt2 de yayınlanacak bir dizi değil, sonuçta hem okul öncesi bir günde yayınlannıyor, hemde saati geç.
Karagül gibi bir dizinin arkasında da çok iyi gider...

Görüş günü kadınları olmaz Pazar Sana bir sır vereceğim'den sonra Babam sınıfta kaldı Salı olsa belki daha iyi olur.:)Çünkü Görüş günü kadınları bitti sayılır bir ihtimal artar belki..:)

Dediğimiz gibi olsa her gün ilk 5'te hatta 2 gün zirveyi zorlar kesin en iyi ilk 3 kanaldan biri olur.:)

medcezir tanıtım 81 bin geçmis ilk tanıtım 5 gün önce çıkmıstı 72 bindi 1 günde 81 bin facebook hesabı 46 binden 80 bini geçmis cuma günü büyük yükselis bekliyorum

acun hep zirvede nolcak bu is anlamıs değilim sürekli zirvede arkadas

Görüş günü kadınları olmaz Pazar Sana bir sır vereceğim'den sonra Babam sınıfta kaldı Salı olsa belki daha iyi olur.:)Çünkü Görüş günü kadınları bitti sayılır bir ihtimal artar belki..:)

Dediğimiz gibi olsa her gün ilk 5'te hatta 2 gün zirveyi zorlar kesin en iyi ilk 3 kanaldan biri olur.:)
Bir Aşk Hikayem bitmesin. :( Bir çare bulmalılar şu yayın akışına okullarda açılıyor çok izleyici kaybecek. :(

Aynen. Gençlik dizisi zaten, eğer pt2 de yayınlancaksa bu cuma, cumartesi olur. Diğer günlerde Pt1'de yayınlanmalı. Reytinglerde düştü endişem var acaba biter mi diye...
Sosyal medyada güçlü bir dizi bitirmez kolay kolay FOX bence dediğin gibi Kavak Yelleri mesela oda yıllarca Cumartesi PT 2'de yayınlandı düşüş yaşamadı gençlik dizisi için en iyi günler Cuma ve Cumartesi katılıyorum.