12 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

vadi çok düşük gidiyo neden böyle anlamadım
bölüm ise müthiş inanılmaz değişiklikler var resmen bambaşka bir boyuta geçmişler neler oluyo böyle :D müzikler çok değişmiş dizinin yarısı yeni karakterlerle dolu falan filan seozn finaliyle alakası yok :D
intikam çok düşükte vadi de düşük daha 10 bile alamamış

intikam ın reklamı çok az yapıldı twitterdakiler haklı forum olmasa ben bile bilmiyordum gününü @EveN
Yeminle evde herkes bugün mü başlıyor ki dediler. Varsa yoksa Kayıp. Her reklam arasında Kayıpın reklamı yapıldı. İnan bana 1 reklam bile es geçilmedi. Her reklamda Kayıp hep Kayıp.

Geçen sezon Total ortalası 7.44`tü dizinin şu anki haline bak. 3 reyting alıyor. Geçen sezon reklamlarla bile 4 falan alıyordu. :bağır:

Kayıpı izleyecektim vazgeçtim. Medceziri izleyeceğim. İyice sinir etti beni. Kanal D sitesine gir anasayfada Kayıp var İntikam yok!

aga süper bence de aşırı değişmiş ama :D bilmiyorum gerçekten az ya

vadi 21.43 te reklama girdi bu anlık 11 üstü gelmezse durum kötü
Evet, çok değişmiş dizi. Çok daha güzele bi hava var dizide. :D
Ama pek olay olmadı şu anda kadar. Ki normal bence olay olmaması. Ne de olsa sezonun ilk bölümü. Yeni şeyler olacak illaki. Tanımadığımız insanların olması heyecan yaratmıyor ama bölüm çok güzel bence. Direk bakarsan sıradan bir bölüm gibi ama benim dediğim yönden düşününce çok güzel aslında.

Esed'e secde ettirecekler şerefsizler :bağır:

Yeminle evde herkes bugün mü başlıyor ki dediler. Varsa yoksa Kayıp. Her reklam arasında Kayıpın reklamı yapıldı. İnan bana 1 reklam bile es geçilmedi. Her reklamda Kayıp hep Kayıp.

Geçen sezon Total ortalası 7.44`tü dizinin şu anki haline bak. 3 reyting alıyor. Geçen sezon reklamlarla bile 4 falan alıyordu. :bağır:

Kayıpı izleyecektim vazgeçtim. Medceziri izleyeceğim. İyice sinir etti beni. Kanal D sitesine gir anasayfada Kayıp var İntikam yok!
Kayıp dizisinin tanıtımını smart spor ve tv2 kanallarında da sürekli gördüm ezberledik artık :D

bu arada biri olayı yanlış anlamış :kiki:

#intikamdevamediyor diye milleti provake edenler sizin bir planınız var ise; ALLAH(c.c)'ın da bir planı var... Ve o kıyamet saati işliyor.

Kayıp dizisinin tanıtımını smart spor ve tv2 kanallarında da sürekli gördüm ezberledik artık :D
aynen aga nereye girsem kayıpın reklamı var hayatımda bu kadar reklamı yapılan bi dizi görmedim tutmazsa komik olur :d bi de firar vardı bu kadar reklaım yapılmıştı onun da tutmadı

Evet, çok değişmiş dizi. Çok daha güzele bi hava var dizide. :D
Ama pek olay olmadı şu anda kadar. Ki normal bence olay olmaması. Ne de olsa sezonun ilk bölümü. Yeni şeyler olacak illaki. Tanımadığımız insanların olması heyecan yaratmıyor ama bölüm çok güzel bence. Direk bakarsan sıradan bir bölüm gibi ama benim dediğim yönden düşününce çok güzel aslında.

Esed'e secde ettirecekler şerefsizler :bağır:
Ben de onu diyom işte neyini beğendin? :bağır:

hele şükür 10 u geçtik :D devamı gelir :D 2 dk da reklamdı :D

Yeminle Kanal D 1 reklamı bile es geçmiyor varsa yoksa o dizi. Ne dün Merhameti reklam yaptılar ne İntikamı. Durum ortada. Anasayfaya bile koymamışlar resmi. Madem böyle yapacaktınız 19 eylülde başlatsaydınız...

Ben de onu diyom işte neyini beğendin? :bağır:
aga karakterleri tanımak olayları anlamak bu iki şey gerçekleşmediği için sana öyle geliyo vadi sezon finalinden çok kopuk başlıyo
karadayıda aynı sahneden başlamıştı :kiki: vadide sanki yeni bir dizi gibi inanılmaz fark var :d

İntikam TT`de 1. sırada ama reytingler berbat malesef. Çoğu kişi haberinin olmadığını yazmış twitterda. Kayıp dizisini izlersem 2 olsun, yarın Medceziri izleyeceğim. :bağır: Varsa yoksa Kayıp. Yetti be. Anasayfada bile o var. :bağır:

emin misin 1. sirada olduguna :F
bak türkiye yapinca bende ne cikiyor :D