Kurtlar Vadisi Pusu V2 Fragmanı Çıktı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ömer baba akifi tokatlıyor müthiş bir bölüm bizleri bekliyoruz ama fragmanlar beni korkutmaya başladı sanki Polat ölmüş gibi. :D

inanılmaz bi fragman çok şey değişmiş müthiş bir yenilenme var yeni baron olayı süper oldu of of of gelsin artık perşembe süper fragman süper

niye bu kadar geç çıktı anlamadım 1 gün kalmış çıkarıyolar akıl sır ermiyo bunların işine :D

Fragmanlara bakarsak çekimler sanki biraz daha güzelleşmiş acaba Onur Tan yazın ders mi aldı Osman Sınavdan :kiki:

hiçbir dizi bu senede vadinin reytinglerini geçemiyecek ahanda burdayım hepimiz görecez

yeter ki geçen sezonun ilk 20 25 bölümleri gibi yapsınlar gizem heyecan ve diziyi seyrederken sonunu tahmin edemiyeceğimiz bir sonla bitmesi gibi

Fragmanlara bakarsak çekimler sanki biraz daha güzelleşmiş acaba Onur Tan yazın ders mi aldı Osman Sınavdan :kiki:
çekimler süper gözüküyo gerçekten de aga adam kendini epey geliştirdi vadideki 3.sezonu olacak o kadar :D

Aynen aslında Karadayı gibi yapsalar süper olur bitince anında fragman veriyolar daha heycanlı oluyor.:D
aga adamlar bölümü zor yetiştiriyo öyle yapamazlar malesef :D

Suriye'deki olaylar da, Türkiye'deki olaylar da var fragmanda :D

Ferrari dehşet yaa :Z

fragman süper ya :D müzik bi başka zaten :D

yeni baron benim adamım olabilir :D

bu sezon çok su götürür bu dizi verdiği siyasi mesajlarla bazılarına hazım zorluğu çektirtir uyuz olurlar ekranı kırmaya çalışırlar küfür ederler dezenformasyon haberleri kol gezer basında bol bol haklı haksız haberler çıkar bazılarının sinir uclarına dokunurlar kısacası kıyamete hazırlıklı olun derim yeni sezon vatana millete hayırlı olur inşaallah geçen sezon olduğu gibi dizi öncesi ve sonrası forumda görüşmek üzere

bahadır özdenerin çok süper bi lafı var
vadinin verdiği mesajlar birer önermedir kim nasıl istiyosa o yöne çeker diye :D çok seviyorum bu adamı ya