Son bölümde Polat'ın ölüm sahnesi gözükmüyor yani korkma ölmez.Ömer baba akifi tokatlıyor müthiş bir bölüm bizleri bekliyoruz ama fragmanlar beni korkutmaya başladı sanki Polat ölmüş gibi.![]()
Son bölümde Polat'ın ölüm sahnesi gözükmüyor yani korkma ölmez.
Fragman süper ama benim bu sezon ki gözdem Akif olacak galiba yeni reyizimiz.![]()
@Yakamoz-Asi aga konuyu gördün mü
yok aga ömer baba bildiğimiz ömer baba akife tokat atması kadar doğal bişey olamazÖmer baba sandığımız Ömer baba değil mi yoksa? sanki akif esas duruşa geçmiş gibidiÖmer babayla ilgili bir süpriz olabilir @takas bu sezon
aynen 10.yıldan sonra sanki yeniden doğdu gerçekten muazzam onur tan çok iyi iş çıkarmış derim başka bişey demem adam iyiden iyiye vadiye ısındı11. yıl, 10. yıl gibi iddialı geliyor. Ondan önceki 2-3 yılı unutturacaklar iyice. Helal olsun. Eğer TNT'deki sezonla falan bitseydi Vadi gerçekten çok kötü olurmuş![]()
La olum ne güzel yorum yazmışsın diyecektim, araya bi yere sokuşturdun gene şu Onur Tan'ı 😡aynen 10.yıldan sonra sanki yeniden doğdu gerçekten muazzam onur tan çok iyi iş çıkarmış derim başka bişey demem adam iyiden iyiye vadiye ısındı
aga adamın hakkını yedirtmem çok başarılı açık ve netLa olum ne güzel yorum yazmışsın diyecektim, araya bi yere sokuşturdun gene şu Onur Tan'ı 😡
aga adam karizma sayılır eh işteÜstad olan adamda da büyük üstad karizması olsa içimiz yanmıcak ama neyse![]()
Onur Tan bile daha iyi giderdi o karaktereaga adam karizma sayılır eh işte![]()
bile derken aga ondaki karizma kimde varOnur Tan bile daha iyi giderdi o karaktere![]()