Kurtlar Vadisi Pusu V2 Fragmanı Çıktı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eyvallah aga ekledim :d

Ömer baba sandığımız Ömer baba değil mi yoksa? sanki akif esas duruşa geçmiş gibidi :D Ömer babayla ilgili bir süpriz olabilir @takas bu sezon

Fragman süpermiş. :D Müzikte 10 numara gitmiş.Gaye Gürsel çok güzeldi fragmanda. :D Bekliyoruz sabırsızlıkla...

@Yakamoz-Asi aga konuyu gördün mü

Gördüm :D Ama izleyemedim daha. Simdi izliyecegim 😉

Bu sezon sanirim gercekten cok iyi kurgulanmis olarak geliyor bu fragmani gördükten sonra bu izlenime girdim. Gaye Gürsel cok cok güzel cikmis fragmana, o nasil bir bakis öyle :J
Plan ne ise acaip bir plan var, isi büyütmüsler gibi. Abdülhey var sanrim o dövülerek götürülenler arasinda?
Ömer Baba tokati atmis :D

Son düzenleme:
11. yıl, 10. yıl gibi iddialı geliyor. Ondan önceki 2-3 yılı unutturacaklar iyice. Helal olsun. Eğer TNT'deki sezonla falan bitseydi Vadi gerçekten çok kötü olurmuş :(

11. yıl, 10. yıl gibi iddialı geliyor. Ondan önceki 2-3 yılı unutturacaklar iyice. Helal olsun. Eğer TNT'deki sezonla falan bitseydi Vadi gerçekten çok kötü olurmuş :(
aynen 10.yıldan sonra sanki yeniden doğdu gerçekten muazzam onur tan çok iyi iş çıkarmış derim başka bişey demem adam iyiden iyiye vadiye ısındı

aynen 10.yıldan sonra sanki yeniden doğdu gerçekten muazzam onur tan çok iyi iş çıkarmış derim başka bişey demem adam iyiden iyiye vadiye ısındı
La olum ne güzel yorum yazmışsın diyecektim, araya bi yere sokuşturdun gene şu Onur Tan'ı 😡

yayınlanan yeni fragmanda yeni baronluk için verilen tanım bence doğru karahanlıyla bize nato ya üye olunup soğuk savaş döneminde yaşanan darbeler ve faili meçhul suikastler süreci baronluğunu göstermişlerdi

yeni baron ile karahanlının kıyaslanmaması gerek farklı iş alanları olacaktır bence şimdi aklıma eski seride bir tapınakçı üyenin polata mehmet karahanlı soğuk savaş zihniyetinden çıkamadı cümlesi geldi

yeni baron karahanlıdan farklı olacak orası kesin fragmanda da bunu belirtmişler zaten büyük üstadın piyonu olacaktır