10 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

FOX haber kendi saat diliminde her anlığa girmiş, tebrikler...

Ben Onu Çok Sevdim düşük başlamış beklediğim gibi. Çok uzun sürmeyecek ömrü.

Yarın taş çatlasın alacağı oran 2 olur o bile zor belki.

Ben Onu Çok Sevdim bu anlıkta da giremedi. Bu hafta çok önemli değil. Belki maç etkisiyle düşük gitti. Gelecek hafta şekillenir her şey.

BOCS'i izledim. Dizi dönem dizisi olmasi sebebiyle gerek konusu gerekse sahne cekimleri olsun agir isliyor. İlk bölümün Ask üzerine kurulu olmasi, arada önemli siyasi mesajlarin olmasi fena degildi.

Genel olarak kaliteli bir dizi olacak bence kendi türünde. Yalniz fikrimce eger ATVyi iyi taniyorsam cok gecmeden PT-2'ye alir bu diziyi. Ve öyle yaptigi anda bu dizi biter maalesef.

Bu aksam Kayip oldugunu unutmasaydim keske. Neyse, izlerim bir ara.

BOCS'i izledim. Dizi dönem dizisi olmasi sebebiyle gerek konusu gerekse sahne cekimleri olsun agir isliyor. İlk bölümün Ask üzerine kurulu olmasi, arada önemli siyasi mesajlarin olmasi fena degildi.

Genel olarak kaliteli bir dizi olacak bence kendi türünde. Yalniz fikrimce eger ATVyi iyi taniyorsam cok gecmeden PT-2'ye alir bu diziyi. Ve öyle yaptigi anda bu dizi biter maalesef.

Bu aksam Kayip oldugunu unutmasaydim keske. Neyse, izlerim bir ara.
Kayıp zaten bu akşam değildi. Sadece ön tanıtım yapıldı 14 dakika. :)

Tebrikler Milli Takım! Mevlüt çok güzel gol attı. Maçın adamı Gökhan Gönüldü. Abdullah Avcı olsa 2de 2 kesinlikle yapamazdık. Fatih Terim farkı!