İntikam Dizisinin Yönetmeni Değişti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu linkte:

http://www.kanald.com.tr/intikam/Haberler/Yigit-Ozsener-intikamda/48655.aspx

Normalde bitmeli zaten. 2 sezon birleşmeli.

Berenin dizileri 2 sene sürdü. Bu fazla sürmesin zaten, fazla sürünce her dizi sapıtıyor.
Bu linkte:

http://www.kanald.com.tr/intikam/Haberler/Yigit-Ozsener-intikamda/48655.aspx

Normalde bitmeli zaten. 2 sezon birleşmeli.

Berenin dizileri 2 sene sürdü. Bu fazla sürmesin zaten, fazla sürünce her dizi sapıtıyor.
Oda dogru da rating yonunden soylemistim ben

Sence nejat işler'in ayrilmasi nasil etkilicek diziyi
Çok zor tahmin etmek malesef. Nejat baştan senaryoyu bilmiyormuydu ki diziye dahil oldu diye sinirleniyorum ona, baştan oynamasaydı bi şey olmazdı.

Bence yine bi şey olmaz. Reytingi bir isim değil. Öyle olsaydı Behzat Ç.`ye de reyting getitirdi. Beren yüzünden izleniyor. Beren yerine başka birisi olsaydı bu dizide fazla amerikanvari diye sonu 20 Dakika gibi olurdu. :)

Çok zor tahmin etmek malesef. Nejat baştan senaryoyu bilmiyormuydu ki diziye dahil oldu diye sinirleniyorum ona, baştan oynamasaydı bi şey olmazdı.

Bence yine bi şey olmaz. Reytingi bir isim değil. Öyle olsaydı Behzat Ç.`ye de reyting getitirdi. Beren yüzünden izleniyor. Beren yerine başka birisi olsaydı bu dizide fazla amerikanvari diye sonu 20 Dakika gibi olurdu. :)
ya bence cok kotu etkiler dedigin gibi dizide hic oynamasa sorun olmazdi ama insanlarin gozu alisti

ya bence cok kotu etkiler dedigin gibi dizide hic oynamasa sorun olmazdi ama insanlarin gozu alisti
Bilemiyorum ama dizi en çok Beren için izleniyor. Ciddi düşüş olacağını sanmıyorum. Hatta bence yükseliş bile olabilir. Bu sezon daha da heyecanlı. :)

Ben asla böyle bir şey düşünmek istemiyorum. Mesude hanım Türkiye'nin en başarılı yönetmenlerinden :(

Ama arkadaşlar kolay değil ki bu tür sahneleri çekmek, hele ki bir kadın yönetmen tarafından..

Ama arkadaşlar kolay değil ki bu tür sahneleri çekmek, hele ki bir kadın yönetmen tarafından..
ee kolay değil tabi aksiyon her yiğidin harcı değil :kiki: o dövüş sahnesinden sonra zaten mümkünse bıraksın bu işi o neydi öyle ya :kiki: