Polat Alemdar Sigara Markası Oldu !

nerden biliyon içtiğini eski vadi dışında ben içtiğine rastlamadım eski fotoğraflarda olabilir hep aynı fotoyu koyup duruyon o sigaranın üstüne koyduklarını da diziden almışlar eskiden sigarasız dizi yoktu be çünkü serbestti şimdi yasak vadide de sigaranın s sini göremiyoruz artık
Gerçek hayatta içiyor ki, babamın yanında içemiyorum, utanıyorum demişti.

Sigara içmeyen birisi neden böyle desin ve neden sigara içmek zorunda kalsın babasının yanında?

••• Tapatalk Mesaj •••

Sigara içmeyen birisi neden böyle desin ve neden sigara içmek zorunda kalsın babasının yanında?

••• Tapatalk Mesaj •••
nerden biliyon mübarek nerden biliyon içtiğini son 2-3 yıla ait bi resmin bi kanıtın mı var mübarek insan :D eski vadi ve o zamanlar dışında hiçbir resmi yok sigarayla ne dizide ne gerçekte :D
demişti değil demiş diceksin benim açtığım konuda gördün :D
adam demiş dizide sigara içtiğim sahneleri babam görünce utanıyorum bu.
çok normal benim amcalarımda dedemin yanında sigara içmezler ataya saygıdır bu

••• Tapatalk Mesaj •••
Kaç yaşında adam sigara içemez mi? Sanki Justin Bieber içiyor sigara. En kötü hayranlarına kötü örnek olur ki Necati Şaşmaz günlük hayatında çoğu oyuncudan farklı olarak magazin malzemesi olmayı sevmez.

Uyuşturucu satanlar oluyorda kaçak işine girmezler mi sanıyorsun.Kesin olarak hatalı olduğunu kabul et ve kendine yakışanı ve doğru anlayamadığın için özür dile çünkü ben iftira falan atmadım.Bu dünyada her normal insanın anlayacağı şekilde anladım ve yorumladım.
onlarla necati şaşmaz aynı cümlede bile geçemez onlar parayı bulup kendilerini kaybeden insanlar necati şaşmaz mükemmel bir kişilik 😕 adamın işi gücü yok kaçak sigara işine girecek hahaha :F:F

Kaç yaşında adam sigara içemez mi? Sanki Justin Bieber içiyor sigara. En kötü hayranlarına kötü örnek olur ki Necati Şaşmaz günlük hayatında çoğu oyuncudan farklı olarak magazin malzemesi olmayı sevmez.
eski vadide içiyodu bi zaten o zamanda tüm dizilerde sigara vardı yasak değildi :d şimdi içtiğine dair tek bir kanıt koyamaz çünkü yok olsa ben görürdüm zaten :D

kuzey ırakta adamlar KAÇAK sigara satarken izin alacaklar he iyi güldüm izin aldılar ama necati şaşmaz dava açıyo mantık error :kiki:

benden niye diliyon sabahdan beri iftira ettiğiniz büyük insandan dileyeceksiniz kul hakkına girer bu
emin ol dilerim emin ol :kiki:

onlarla necati şaşmaz aynı cümlede bile geçemez onlar parayı bulup kendilerini kaybeden insanlar necati şaşmaz mükemmel bir kişilik 😕 adamın işi gücü yok kaçak sigara işine girecek hahaha :F:F

Tamam neyse anlaşılan Neceti şaşmaz'ı saçma sapan övmelerinle gereksizce uzayacak bu konuşma.

Mükemmel insan kelimesine ise ömür boyu güleceğim.:F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F

Az güldüm inşallah ömrüm kısa olmaz.😀:F

sen gülsen nolur anca tv den izlersin onu tüm Türkiye gibi mükemmel ötesi hatta adamın ne yanlışını gördün de gülüyon mübarek insan keşke hepimiz onun gibi olabilsek ama zor demi mübarek insan

sanırım yanıt olmuştur :)
İlk önce yanıt farklıydı ama. :)

[quote="takas, post: 1448267, member: 85124"]nerden biliyon mübarek nerden biliyon içtiğini son 2-3 yıla ait bi resmin bi kanıtın mı var mübarek insan :D eski vadi ve o zamanlar dışında hiçbir resmi yok sigarayla ne dizide ne gerçekte :D
çok normal benim amcalarımda dedemin yanında sigara içmezler ataya saygıdır bu[/quote]

İlk önce yanıt farklıydı ama. :)

nerden biliyon mübarek nerden biliyon içtiğini son 2-3 yıla ait bi resmin bi kanıtın mı var mübarek insan :D eski vadi ve o zamanlar dışında hiçbir resmi yok sigarayla ne dizide ne gerçekte :D
çok normal benim amcalarımda dedemin yanında sigara içmezler ataya saygıdır bu

devamını da okusaydın keşke eski vadi ve o zamanlar dışında resmi yok içtiğine dair kanıtın yok diyorum ESKİ VADİDEN SONRAAAAAAAAAAAAAAAAAA