Aynısı Berenin başına gelseydi nasıl değerlendirilirdi, ben de aynısını yapıyorum.Sana da iyi malzeme çıktı.
Aynısı Berenin başına gelseydi nasıl değerlendirilirdi, ben de aynısını yapıyorum.Sana da iyi malzeme çıktı.
Akşama kadar bu konuya kilit vurulur bence.Aynısı Berenin başına gelseydi nasıl değerlendirilirdi, ben de aynısını yapıyorum.![]()
Önemli değil
bu malzeme kaçar mı ?Sana da iyi malzeme çıktı.
İmzamı atarım agakonuyu kimse anlamamış ki saçmalamışlar paso Allah ım ya
adamlar polatın vadiden bi resmini alıp basıp kurtlar vadisi gücü ve polat alemdar gücünden kendilerine rant sağlamaya çalışmışlar ama PANA FİLM VE NECATİ ŞAŞMAZ buna asla prim verecek insanlar değil türkiye nin en büyük oyuncusu adam gibi adam necati şaşmaz Allah ım adını dilinden düşürmeyen dinine imanına mukaddesatına son derece bağlı ve insaları daima İYİYE yönelten büyük bir insandır.Ve de vadi-polat ismini kullanarak rant sağlamaya çalışan çalak çukala gerekeni yapıp dava açacaklardır nokta.
olayı anlamadan yorum yapanlar her zaman ki gibi gülünç duruma düşmüşler ayrıca o sigara kutusuyla olan resmi fotomontaj bunu anlayamayacak insanlar değilsiniz öyle umuyorum @EveN @yakup09 @mrt-06 @sokak sanati
konuyu okudum da herkes adamların yaptığını biliyo ama @mrt-06 aga resmen ortalığı karıştırmaya çalışıyosun sana yakıştıramadım . @EveN @yakup09 @sokak sanati beren saat denen kadının sevişme sahnesinden (bir dizide) alıp onu malum ürünlerden birinin reklamına koysalar burda berene küfür mü edecektiniz hee
polatta eski vadide sigara içiyodu pusuda içmedi o resmi sigara paketinin üzerine koymuşlar bunda adamın ne suçu var zaten dava açmış kendi üzerinden prim yapılması üzerine o büyük resimde zaten fotomontaj
necati şaşmaz ismini karalamak zor biraz çünkü adam insani ve sanatsal olarak kusursuz gibi
yorumlardan dolayı özür dilemenizi bekliyorum bi daha da konuyu anlamadan kismeyi suçlamayalım arkadaşlar![]()
Polar Alemdar
Polat Alemdar olacak
Konuyu okudumKonuyu okumadan yazmasan daha iyi olacak.![]()
Babasının sigara içtiğini görmesinden çok utandığını söylemişti ama sigarayla pozlar vermiş.![]()
polat bu kadar sütten çıkma ak kaşık ise bu izinsiz kullanılmaların ardına düşer. kim kimden izin almadan buna ypar ?konuyu kimse anlamamış ki saçmalamışlar paso Allah ım ya
adamlar polatın vadiden bi resmini alıp basıp kurtlar vadisi gücü ve polat alemdar gücünden kendilerine rant sağlamaya çalışmışlar ama PANA FİLM VE NECATİ ŞAŞMAZ buna asla prim verecek insanlar değil türkiye nin en büyük oyuncusu adam gibi adam necati şaşmaz Allah ım adını dilinden düşürmeyen dinine imanına mukaddesatına son derece bağlı ve insaları daima İYİYE yönelten büyük bir insandır.Ve de vadi-polat ismini kullanarak rant sağlamaya çalışan çalak çukala gerekeni yapıp dava açacaklardır nokta.
olayı anlamadan yorum yapanlar her zaman ki gibi gülünç duruma düşmüşler ayrıca o sigara kutusuyla olan resmi fotomontaj bunu anlayamayacak insanlar değilsiniz öyle umuyorum @EveN @yakup09 @mrt-06 @sokak sanati
konuyu okudum da herkes adamların yaptığını biliyo ama @mrt-06 aga resmen ortalığı karıştırmaya çalışıyosun sana yakıştıramadım . @EveN @yakup09 @sokak sanati beren saat denen kadının sevişme sahnesinden (bir dizide) alıp onu malum ürünlerden birinin reklamına koysalar burda berene küfür mü edecektiniz hee
polatta eski vadide sigara içiyodu pusuda içmedi o resmi sigara paketinin üzerine koymuşlar bunda adamın ne suçu var zaten dava açmış kendi üzerinden prim yapılması üzerine o büyük resimde zaten fotomontaj
necati şaşmaz ismini karalamak zor biraz çünkü adam insani ve sanatsal olarak kusursuz gibi
yorumlardan dolayı özür dilemenizi bekliyorum bi daha da konuyu anlamadan kismeyi suçlamayalım arkadaşlar![]()
Konuyu okudum![]()
bir dakka son cümleyi kaçırmışım. şimdi ben necati şaşmaz adına senden özür mü diliycemkonuyu kimse anlamamış ki saçmalamışlar paso Allah ım ya
kuzey ırakta adamlar KAÇAK sigara satarken izin alacaklar he iyi güldüm izin aldılar ama necati şaşmaz dava açıyo mantık errorpolat bu kadar sütten çıkma ak kaşık ise bu izinsiz kullanılmaların ardına düşer. kim kimden izin almadan buna ypar ?bırakalım artık bu lafları ramazan lütfen
benden niye diliyon sabahdan beri iftira ettiğiniz büyük insandan dileyeceksiniz kul hakkına girer bubir dakka son cümleyi kaçırmışım. şimdi ben necati şaşmaz adına senden özür mü diliycem![]()
hahahahahha
iyi şakaydı takas
![]()
Kuzey Irak'da da ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Polat Alemdar sigara markası oldu.
Kuzey Irak'da Murad Alemdar adıyla bilinen Polat Alemdar'ın ismiyle yapılan sigarının kaçak yollardan Türkiye'ye de getirileceği iddia edildi.
Üretici firma Necati Şaşmaz'ın eli sigaralı bir fotoğrafını da kapak resmi yaptı.
Biz değil ama sen yapacaktın.konuyu kimse anlamamış ki saçmalamışlar paso Allah ım ya
Poz verdiği resimler de var, içiyor zaten içtiğini inkar etmiyor.Rol icabı olabilir.![]()
sizden özür mü dilicem necati şaşmaz a iftira ettiniz diyeŞimdi @takas hiç bize taş atma konuyu sonradan gördüğün çok belli.
Konu ilk açıldığında aynen şunlar yazıyordu.
Sen ilk başta konu açıldığında yazılanları oku (Kırmızı harfle yazılı olanları) sonrada bizim yaptığımız yorumları oku sonra konuya eklemeler yapıldı yazısını oku ve eklemeleri oku ve sonra da yukarıda yaptığın yorumu yapmaya çalış.
Ve Konuyu tamamen kendine göre anladığını kabul et ve sen hepimizden özür dile.En azından benden.Çünkü hiç taraf tutulmuş bir yorum atmadım.![]()
nerden biliyon içtiğini eski vadi dışında ben içtiğine rastlamadım eski fotoğraflarda olabilir hep aynı fotoyu koyup duruyon o sigaranın üstüne koyduklarını da diziden almışlar eskiden sigarasız dizi yoktu be çünkü serbestti şimdi yasak vadide de sigaranın s sini göremiyoruz artıkPoz verdiği resimler de var, içiyor zaten içtiğini inkar etmiyor.Sadece babam yanında utanıyorum demişti.
••• Tapatalk Mesaj •••
sizden özür mü dilicem necati şaşmaz a iftira ettiniz diyeasıl özür sizden gelmeli kırmızı yeri okudum sizin çıkardığınız anlamı çıkaramadım bir kere akıl var mantık var kaçak denmiş böyle büyük isim kaçak bi işte nasıl olur ki sigara reklamında hayatta oynamaz o adam toplumun en örnek aldığı isim
burda bi hatada konuyu açan kardeşimin tabi açıkça yazabilirdi neyse konuyu kapatalım olay aydınlandığına göre![]()