Sen daha başlamadın mı Avanak Kimyager'e?
Biliyorum ama yine de tekrar görüşmek istiyorum bu konuyu senle.
Bakalim, hayirlisi
Sen daha başlamadın mı Avanak Kimyager'e?
Biliyorum ama yine de tekrar görüşmek istiyorum bu konuyu senle.
"Nasıl" ı yok "yani" sinide zaten yazdım 🙄Nasıl yani? 🙄
Aslında biliyorumda amacımı anladın sen. 😳😉"Nasıl" ı yok "yani" sinide zaten yazdım 🙄
Benden sana magazin yok 😎Aslında biliyorumda amacımı anladın sen. 😳😉
Sende zaten tekrar ortak olucan ne uzatıyon hadi iyi yayın bekliyozBakalim, hayirlisi
Benden sana magazin yok 😎
Sende zaten tekrar ortak olucan ne uzatıyon hadi iyi yayın bekliyoz
Ciddi misin? O zman sileyim hemen ya. Heveslenmiştim CBS'yi kullanabileceğim için.Rengini mengini değiştir.Sana komplo teorisi üreteyim
CBS diye arattiğinda bu logo cıkıyor ileride Kanal D diye arattiğinda bu logo cıkabilir Dava mı ederler seni naparlar bilemem başin belaya girer söylemedi deme
Favori forumum googlede çıkan bi forum belli mi olur "yuh" denecek bişey ama bilim adamlari bile hiçbir zaman %100 cevap vermezCiddi misin? O zman sileyim hemen ya. Heveslenmiştim CBS'yi kullanabileceğim için.
Favori forumum googlede çıkan bi forum belli mi olur "yuh" denecek bişey ama bilim adamlari bile hiçbir zaman %100 cevap vermez
Furkan sende güzel logolar yapıyorsun aslında. Bana şöyle içinde bol illüminati olan logo yapar mısın?Bence güzel değil Esra..
Esra sen de mi örgüttensin anlamadık ne dir şu mesaj sevgin bu olmamalı korku filmi şeyi gibi.Bu nasıl olur?
Ben tiye almak için yapıyorum. Allah korusun.Esra sen de mi örgüttensin anlamadık ne dir şu mesaj sevgin bu olmamalı korku filmi şeyi gibi.