O logo benim tasarımım tamamen. Bunlar internetten bulduklarım.Üstten ikinci ve ücüncü logo güzel olmuş. Eski logo biraz fazla İluminati'ye kaçıyordu.
Tövbe Bismillah bakarken bile bir tuhaf oldum. 🙄
Tövbe Bismillah bakarken bile bir tuhaf oldum. 🙄
Evet kanal reytingleri çok iyi oluyor ama hep Arka Sokaklar gibi dizi veriyor CSI filan Bi komedileri çok iyiO logo benim tasarımım tamamen. Bunlar internetten bulduklarım.
Evet. Bu kanal da baya başarılı sanırım tam bilmiyorum bizde olmadığından nasıl diziler yayınladığını ama çok duydum iyi diye.
İyiyse nedeni belli zaten.
Total'e mi hitap ediyor?Evet kanal reytingleri çok iyi oluyor ama hep Arka Sokaklar gibi dizi veriyor CSI filan Bi komedileri çok iyi
Ortak senle de sonra görüşeceğiz bu kanal işini.Yeni logolari begenmedim.
Dexter'ı bozmayın hacıılaaarrrrrTotal'e mi hitap ediyor?
Dexter'i yerlileştircem ben tam uyarlamayacağım ama yerlileştiricem yani hikayeyi biraz orjinal hale getirip yorumlayacağım. Kanal D olur büyük ihtimalle ama Kanal D olmazsa da yaşayan herhangi bir kanala dizimi vereceğim. (Hangisi belli değil tabii.)
Ortak senle de sonra görüşeceğiz bu kanal işini.
Bozmayacağım zaten ama yorumlayacağım. Yani senaryo birebir gitmeyecek, zaten giderse diziyi bitiremem.Dexter'ı bozmayın hacıılaaarrrrr
Sondaki A'ya daha çok benzediği için Forumdash'ın da dediği gibi attv'ye yakışır o.Seç beğen al.
Sondaki sade ve güzel bence.
Sen bilirsin patron..Bozmayacağım zaten ama yorumlayacağım. Yani senaryo birebir gitmeyecek, zaten giderse diziyi bitiremem.
Sondaki A'ya daha çok benzediği için Forumdash'ın da dediği gibi attv'ye yakışır o.
Nasıl yani?🙄Kanalın ilgi çekme çabası olarak karşıladım gerek olmadığını düşünüyorum 😡
Sen daha başlamadın mı Avanak Kimyager'e?Sen bilirsin patron..
Ben dizi yazarım.
Biliyorum ama yine de tekrar görüşmek istiyorum bu konuyu senle.Ben ortakliktan ayrilmistim @dizi kolik
Hiç sormuyosun ki??Sen daha başlamadın mı Avanak Kimyager'e?
Biliyorum ama yine de tekrar görüşmek istiyorum bu konuyu senle.