Kurtlar Vadisi İle İlgili Bomba Tüyo(%100 Kesin)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Arkadaşlar facebookta resim vadisi diye bir sayfa var bilirsiniz.
Sürekli set resimleri paylaşıyor ve bizzat setten pana filmden tanıdıkları var sayfa admininin

Az önce sayfada yazmıştı bomba tüyoyu paylaşıcam diye Pana filmden alınan net bilgi

İşte o yazı

Pana Filmden bomba tüyo Sadece Resim Vadisi Frakı ile paylaşıyor tüyodur diye şüphe olmasın kesin bir bilgidir bilgiyi bizzat ben aldım

Bomba bir isim geliyor VADİ YE
eski karakterlerden !!!! kim olduğunu söyliyemem .

meraktan ölücem ya bari isim ver ya da hiç söyleme off :D
tilki andrei diyorum ben ve o gelirse dehşet olur be

mrt-06 post: 1439037' Alıntı:
Bende merak ettim ama sanki bi şey duymuştum ama....

aga herkes bişeyler uyduruyo vadiyle ilgili onlarca yüzlerce sayfada kafadan neler neler atılıyo tahminler yürütülüyo ama bu kesin çok merak ediyorum sence kim aga :D

- - - Ekleme - - -

eskici post: 1439046' Alıntı:
süper olur ama kim olabilir ki?

tilki andrei olabilir aga
doğu beyde olabilir başka aklıma gelen yok

aga herkes bişeyler uyduruyo vadiyle ilgili onlarca yüzlerce sayfada kafadan neler neler atılıyo tahminler yürütülüyo ama bu kesin çok merak ediyorum sence kim aga :D

- - - Ekleme - - -

Bilmem ki 10 senelik dizi birçok 100'lerce karakter girdi söylerekte tutma ihtimali sıfır. :D

takas post: 1439048' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

tilki andrei olabilir mantıklı benimde aklıma gelenlerin hepsi başka dizilerde oynuyor aga :D

Doğu Bey, Tilki Andrei ya da Safiye. Başka seçenek yok. Bunların arasından en çok Safiye'yi isterim. Hem konuya da uygun. Gizemli FOX da gelir belki 😱

- - - Ekleme - - -

Çakır olabilir mi?
Karnına yediği o 5 mermi, hastanede geçirdiği o gün ve cenazesi, Birçok kez mezarının ziyaret edilmesi falan hepsi rüyaysa olabilir :D

takas post: 1439061' Alıntı:
yok o imkansız :D

- - - Ekleme - - -

agam girdi ama öldüler ölenlerin girme şansı yok ki :d ölümü net olmayan ve ölmeyenlerden biri girecek bu durumda fazla ihtimal yok zaten

Doğrudur ben pek sayfalarına bakamıyorum. :(

Çakır mı? 😱 Onun keşke geri dönme şansı olsaydı. :kiki:

takas post: 1439035' Alıntı:
meraktan ölücem ya bari isim ver ya da hiç söyleme off :D
tilki andrei diyorum ben ve o gelirse dehşet olur be

Tam üstünü bastıni kaldır ayağını. :D

Benim de aklıma o geldi. Eskilerden ölmeyen bir o kalmıştı. :D

canan vardı bi aralar...elifin arkadaşı...o nerelere gitti....ölüleri hortlatmak yerine bu kızı bulup çıkarsınlarrrrrrrrrr....topkek goaaaaaaaaaaaaa....polatla öpüşürlermi...bana öpüşürler gibi geliyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooo..:ok::T:hosgeldin::ok: