OzaN post: 1437719' Alıntı:Puanlar güncellendi. Şike yaptığı tespit edilen kişilerin puanları sıfırlandı.
BesaleT post: 1437538' Alıntı:Son hafta kaybetmişsin 1.liği.@darksaal
batuhankaralar post: 1438111' Alıntı:ne şikesi ya? Oyununda suyunu çıkardınız iyice.
hangi maç bu? Zaragoza maçı mı?OzaN post: 1438233' Alıntı:
Adam iki takımı da yönetip biri diğerine fark atsın diye birini en iyilerle doldurup diğerini ise olabildiğince güçsüz yapıp fark attırmasını sağlamış. Bu şike değildir de nedir.![]()
Birden fazla takıma müdahale etmesine karışmadık ama iyice abartılmasıyla haksızlık oluşturacaktı bu durum.
- - - Ekleme - - -
Bundan sonraki sezonlarda birden fazla takımı her ne sebeple olursa olsun yönetmeye izin verilmeyecek.![]()
batuhankaralar post: 1438251' Alıntı:hangi maç bu? Zaragoza maçı mı?
OzaN post: 1438253' Alıntı:Son maç.![]()
batuhankaralar post: 1438260' Alıntı:ozan benim bu durumdan haberim bile yok dünden beri mobilden giriyorum akşam kadrolara bakacağım eğer kadroda bir oynanma varsa o zaman gerekli kişilerle konuşacağım.
o zaman benim suçum ne ki puanımı silmişsin @OzaN, ve bana bu durumu açıklar mısın @çocuklarduymasın?
Adam iki takımı da yönetip biri diğerine fark atsın diye birini en iyilerle doldurup diğerini ise olabildiğince güçsüz yapıp fark attırmasını sağlamış. Bu şike değildir de nedir.![]()
Birden fazla takıma müdahale etmesine karışmadık ama iyice abartılmasıyla haksızlık oluşturacaktı bu durum.
- - - Ekleme - - -
Bundan sonraki sezonlarda birden fazla takımı her ne sebeple olursa olsun yönetmeye izin verilmeyecek.![]()