OzaN post: 1437719' Alıntı:Puanlar güncellendi. Şike yaptığı tespit edilen kişilerin puanları sıfırlandı.
BesaleT post: 1437538' Alıntı:Son hafta kaybetmişsin 1.liği. @darksaal
batuhankaralar post: 1438111' Alıntı:ne şikesi ya? Oyununda suyunu çıkardınız iyice.
hangi maç bu? Zaragoza maçı mı?OzaN post: 1438233' Alıntı:
Adam iki takımı da yönetip biri diğerine fark atsın diye birini en iyilerle doldurup diğerini ise olabildiğince güçsüz yapıp fark attırmasını sağlamış. Bu şike değildir de nedir.
Birden fazla takıma müdahale etmesine karışmadık ama iyice abartılmasıyla haksızlık oluşturacaktı bu durum.
- - - Ekleme - - -
Bundan sonraki sezonlarda birden fazla takımı her ne sebeple olursa olsun yönetmeye izin verilmeyecek.
batuhankaralar post: 1438251' Alıntı:hangi maç bu? Zaragoza maçı mı?
OzaN post: 1438253' Alıntı:Son maç.
batuhankaralar post: 1438260' Alıntı:ozan benim bu durumdan haberim bile yok dünden beri mobilden giriyorum akşam kadrolara bakacağım eğer kadroda bir oynanma varsa o zaman gerekli kişilerle konuşacağım.
o zaman benim suçum ne ki puanımı silmişsin @OzaN, ve bana bu durumu açıklar mısın @çocuklarduymasın?
Adam iki takımı da yönetip biri diğerine fark atsın diye birini en iyilerle doldurup diğerini ise olabildiğince güçsüz yapıp fark attırmasını sağlamış. Bu şike değildir de nedir.
Birden fazla takıma müdahale etmesine karışmadık ama iyice abartılmasıyla haksızlık oluşturacaktı bu durum.
- - - Ekleme - - -
Bundan sonraki sezonlarda birden fazla takımı her ne sebeple olursa olsun yönetmeye izin verilmeyecek.