Yeni Sezon da Kanal D'nin Haftalık Dizi Çizelgesi Nasıl Olur ?

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
Kanal D, yeni sezona 4 iddialı diziyle giriş yapmaya hazırlanıyor!

Bunların ilki D Productions imazli , Mete Horozoğlu ve Aslı Enver'in boş rollerini paylaşcağı ' KAYIP'

İkincisi Tims Productions imzalı, Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in baş rollerini paylaşcağı ' ÇALIKUŞU'

Üçüncüsü Gold Film imzalı, Kaan urgancıoğlu ve Hazal kaya'nın baş rollerini paylaşcağı ' A.Ş.K.'

Dördüncüsü Med Yapım imzalı, Mehmet Akif Alakurt'un baş rolünü üstlendiği 'FATİH' adlı yapımlar..

kanal D'nin yeni sezonda devam edicek olan dizileri ise ; İntikam, Merhamet, Arka Sokaklar, Galip Derviş ve Yalan Dünya.Güneşi Beklerken ve Güzel Çirkin'in yeni sezonda devam etme durumları muamma..

Bu biribrinden emek harcanan diziler sizce kanalın hangi gün ve saatin de olur ? Ve devam eden dizilerin gün ve saati değişirse, sizce nasıl olur ?

Pazartesi zirveyi alacaklarını sanmıyorum. Karadayı güçlü bir rakip.

Salı zirveyi alırlar.

Çarşamba Muhteşemin performansına bağlı.

Perşembe A/B'de zirve garanti.

Cuma da bence alırlar. Zaten A/B bir boşluktu.

Cumartesi-Pazar zor ama imkansız değil. En basitiden Cumartesi Yalan dünya olsa A/B'de zirvede olur ama haftasonu olacağını sanmıyorum. :)

güzel ve çirkin biter bence :)
pzt: yd
salı: fatih ya da aşk
çarşamba: x factor ya da merhamet
perşembe: intikam-galip
cuma: as-beyaz show
cmt: kayıp
pazar: bbeb

pazartesi : fatih

salı : kayıp

çarşamba : aşk 20.00
merhamet 22.30

perşembe : intikam 20.00
galip derviş 23.15

cuma : çalıkuşu

cumartesi : arka sokaklar
yalan dünya 22.30

pazar : x-faztor

fatih salı günü olur ve zirveyi alır
çalıkuşu çarşamba olur zirve zor ama ilk 5'te yer alır
tutmayacağını düşünsem de cuma günü olursa aşk zirveyi alabilir
kayıp hangi gün olur bilemem ama tutmaz

yakup09 post: 1403238' Alıntı:
büyük ihtimalle evet. kanal d diziyi gözünde bitirmiş olsaydı yazın devam ettirip kışın son verirdi..
Kanal D güzelim kaliteli diziye yazık etti resmen harcadı inşallah başka kanalda devam eder çünkü çok farklı bir diziydi....

Pazartesi: Çalıkuşu ve Yalan Dünya
Salı: Fatih
Çarşamba: A.Ş.K. ve Merhamet
Perşembe: İntikam ve Galip Derviş
Cuma: Kayıp ve Arka Sokaklar
Cumartesi: Güneşi Beklerken ve Güzel Çirkin
Pazar: X Factor

ben bilmem eşim bilir yeni sezonda olmaz büyük ihtimal.. sadece 1 gününü yerışmaya ayırır kanal o da x factor.. mecbur hafa sonunun 1 gününü dizilerine feda edecek kanal çünkü elinde bir hayli dizi var..

bana göre
pazartesi
saat 20 fatih
saat 22 yalan dünya
salı
saat20 Güneşi beklerken
SAAT 22 merhamet

çarşammba
saat20 AŞK
saat22 çalıkuşu
PErşembe
saat20 intikam
saat22 kayıp
cuma
saat 20 Arka sokaklar
saat 23 Güzel ve çirkin

Cumartesi
saat 20 beyaz show
saat 23 galip derviş
pazar
saat 20 x factor
saat23 ben bilmem eşimbilr

Pazartesi -> Çalıkuşu & Yalan Dünya
Salı -> Fatih & Şans Kapıda
Çarşamba -> Kayıp & Merhamet
Perşembe -> İntikam & Galip Derviş
Cuma -> Arka Sokaklar & Beyaz Show
Cumartesi -> A.Ş.K. & Güneşi Beklerken
Pazar -> X Factor

Son düzenleme:
Kanal D ile dizinin yapımcısı Ahmet Kayımtu'nun Yalan Dünya yüzünden aralarının açıldığı söyleniyordu diziyi o yüzden erkenden sezon finali yapmışlar....
@OzaN , @Billy Kane

Yalan Dünya'nın PT2`de olma ihtimalini 0 görüyorum. Tekrar Cuma`ya alınır. Arka Sokaklar Pazartesi PT2`de devam eder. :)

- - - Ekleme - - -

Kanal D ile dizinin yapımcısı Ahmet Kayımtu'nun Yalan Dünya yüzünden aralarının açıldığı söyleniyordu diziyi o yüzden erkenden sezon finali yapmışlar....
@OzaN , @Billy Kane
Niye açılmış ki araları? Yalan Dünya erken sezon finali yapmadı ama..

OzaN post: 1403451' Alıntı:
Pazartesi -> Çalıkuşu & Yalan Dünya
Salı -> Kayıp & Şans Kapıda
Çarşamba -> Fatih & Merhamet
Perşembe -> İntikam & Galip Derviş
Cuma -> Arka Sokaklar & Beyaz Show
Cumartesi -> A.Ş.K. & Güneşi Beklerken
Pazar -> X Factor

x factor 2 gün yayınlanmalı
güneşi bekelrken cumartesi olursa aynı küçük sırlar gibi olur
my nin karşısına koymak akıllıca değil fatih i hele peşine dizi koyuo 23 ten önce bitirmek :)

Yalan Dünya'nın PT2`de olma ihtimalini 0 görüyorum. Tekrar Cuma`ya alınır. Arka Sokaklar Pazartesi PT2`de devam eder. :)

- - - Ekleme - - -

Niye açılmış ki araları? Yalan Dünya erken sezon finali yapmadı ama..

Şu durumda Kanal D'nin haftanın üç günü 22.00'da başlayan PT2 dizisi olacak.

Böyle bir durumda Yalan Dünya'nın tek olması çok düşük ihtimal. Ya 20.00-22.00 arası olacak ya 22.00-00.00 arası olacak. İki kuşak arasında bence çok büyük fark yok. Kuzey Güney'de de görüldü bu. Eğer Yalan Dünya PT1'de olursa yeni dizilerinden birini PT2'ye alması lazım. Ya da dediğin gibi Cuma PT1 olma ihtimali olabilir. O zaman da Arka Sokaklar gözden çıkarılır ve Arka Sokaklar kanalın en çok izlenen işi şu an.

xemrexxx post: 1403480' Alıntı:
x factor 2 gün yayınlanmalı
güneşi bekelrken cumartesi olursa aynı küçük sırlar gibi olur
my nin karşısına koymak akıllıca değil fatih i hele peşine dizi koyuo 23 ten önce bitirmek :)
Küçük Sırlar ne haldeydi ki? Totalde 4 A/B`de 5 reyting alıyordu PT2`de olmasına rağmen A/B`yi zirvede tamamlıyordu. Stara geçince düşüş yaşadı.

EveN post: 1403488' Alıntı:

Küçük Sırlar ne haldeydi ki? Totalde 4 A/B`de 5 reyting alıyordu PT2`de olmasına rağmen A/B`yi zirvede tamamlıyordu. Stara geçince düşüş yaşadı.

kanal d de düşmeye başlamıştı :)