Yeni Sezon da Kanal D'nin Haftalık Dizi Çizelgesi Nasıl Olur ?

x factor 2 gün yayınlanmalı
güneşi bekelrken cumartesi olursa aynı küçük sırlar gibi olur
my nin karşısına koymak akıllıca değil fatih i hele peşine dizi koyuo 23 ten önce bitirmek :)

X-Factor iki gün olursa diğer günler üç dizi mi yayınlayacaklar? :):)

Güneşi Beklerken'in Cumartesi olması kesin gibi. PT1'de de olması ise düşük ihtimal dizi bolluğundan dolayı.

Fatih konusunda haklısın sonrasında dizi yayınlanmaz. Salı günü olması daha yüksek bu durumda. Kayıp ile yer değiştirirler benim listede. :)

X-Factor iki gün olursa diğer günler üç dizi mi yayınlayacaklar? :):)

Güneşi Beklerken'in Cumartesi olması kesin gibi. PT1'de de olması ise düşük ihtimal dizi bolluğundan dolayı.

Fatih konusunda haklısın sonrasında dizi yayınlanmaz. Salı günü olması daha yüksek bu durumda. Kayıp ile yer değiştirirler benim listede. :)

bulsunlar bir yolunu bence x factor çarşamba olmalı acun ile çarpışmasından iyidir :)
haftasonlarına komedi koymalı kanal d haftasonları dramalar iyi gitmiyorÇ:)

bulsunlar bir yolunu bence x factor çarşamba olmalı acun ile çarpışmasından iyidir :)
haftasonlarına komedi koymalı kanal d haftasonları dramalar iyi gitmiyorÇ:)

Komediler de iyi gitmiyor Acun'un karşısında. :)

Kavak Yelleri zamanında iyi gitmişti Cumartesi günleri de. Güneşi Beklerken de başarabilir senaryoyu bozmazlarsa. :)

Pazartesi: Kayıp, Yalan Dünya
Salı: Fatih
Çarşamba: Çalıkuşu, Merhamet
Perşembe: İntikam, Galip Derviş
Cuma: A.Ş.K
Cumartesi: 22.30'da Güneşi Beklerken
Bu çizelgeye göre Arka Sokaklar gereksiz oluyor. Yayından kaldırılmalı bence. :)

Şu durumda Kanal D'nin haftanın üç günü 22.00'da başlayan PT2 dizisi olacak.

Böyle bir durumda Yalan Dünya'nın tek olması çok düşük ihtimal. Ya 20.00-22.00 arası olacak ya 22.00-00.00 arası olacak. İki kuşak arasında bence çok büyük fark yok. Kuzey Güney'de de görüldü bu. Eğer Yalan Dünya PT1'de olursa yeni dizilerinden birini PT2'ye alması lazım. Ya da dediğin gibi Cuma PT1 olma ihtimali olabilir. O zaman da Arka Sokaklar gözden çıkarılır ve Arka Sokaklar kanalın en çok izlenen işi şu an.
Arka Sokaklar Totalde ve A/B`de düşmüştü son zamanlarda.

Yalan Dünya umarım 22.00 olmaz, benim açımdan çok kötü olur bu.

Yalan Dünya da A/B`de en çok izlenen 2. işiydi Kanal D`nin.

Arka Sokaklar, Merhamet ve Güneşi Beklerken Kanal D`nin 22.30`da başlayan dizileri olur büyük ihtimalle.

Beyaz Show, Galip Derviş ve Şans Kapıda 23.15`te başlar.

X Factor 1 gün yayınlanırsa o zaman Arka Sokaklar PT1`e alınabilir.

Yalan Dünya için şu an hergün başlama ihtimali var. Muhteşem Yüzyılın düşüşü fırsat bilinip Çarşambaya da alınabilir, haftasonu Acuna A/B`de kafa tutması için Cumartesiye de alınabilir. A/B`si yok olan Cuma`ya da alınabilir bence.

Pazartesi

20.00 Çalıkuşu
22.00 Yalan Dünya

Salı

20.00 Fatih
23.30 Şans Kapıda

Çarşamba

20.00 Merhamet
22.00 Kayıp

Perşembe

20.00 İntikam
23.00 Galip Derviş

Cuma

20.00 A.Ş.K
23.15 Beyaz Show

Cumartesi

20.00 Arka Sokakları
23.15 Güneşi Beklerken

Pazar

20.00 X Factor
23.15 Yeni Yarışma

Arka Sokaklar'ın yeni sezon gün değiştireceğini düşünüyorum. Dizi cuma akşamında genel olarak iyi gitti ama yıprandı epey. Cumartesi daha iyi gidecektir. Hazal Kaya'nın dizisi AFK gibi Cuma akşamı yayınlanacak bence. Kayıp'ın da Kuzey Güney gibi PT-2'de yayınlanacağını düşünüyorum.

Pazartesi

20.00 Çalıkuşu
22.00 Yalan Dünya

Salı

20.00 Fatih
23.30 Şans Kapıda

Çarşamba

20.00 Merhamet
22.00 Kayıp

Perşembe

20.00 İntikam
23.00 Galip Derviş

Cuma

20.00 A.Ş.K
23.15 Beyaz Show

Cumartesi

20.00 Arka Sokakları
23.15 Güneşi Beklerken

Pazar

20.00 X Factor
23.15 Yeni Yarışma

Arka Sokaklar'ın yeni sezon gün değiştireceğini düşünüyorum. Dizi cuma akşamında genel olarak iyi gitti ama yıprandı epey. Cumartesi daha iyi gidecektir. Hazal Kaya'nın dizisi AFK gibi Cuma akşamı yayınlanacak bence. Kayıp'ın da Kuzey Güney gibi PT-2'de yayınlanacağını düşünüyorum.

Arka Sokaklar ile A.Ş.K.'ın yer değişikliği mantıklı geldi. Bence de böyle olabilir ama Güneşi Beklerken 23.15 olmaz. 22.30 olur en geç. :)

xemrexxx post: 1403231' Alıntı:
güzel ve çirkin biter bence :)
pzt: yd
salı: fatih ya da aşk
çarşamba: x factor ya da merhamet
perşembe: intikam-galip
cuma: as-beyaz show
cmt: kayıp
pazar: bbeb
Güneşi Beklerken ne oldu ? :D

Arka Sokaklar ile A.Ş.K.'ın yer değişikliği mantıklı geldi. Bence de böyle olabilir ama Güneşi Beklerken 23.15 olmaz. 22.30 olur en geç. :)

Arka Sokaklar'ı erken bitirmek istemez Kanal D. O nedenle hem de pazar günü tatil olacağından dolayı 23.15'de yayınlatabilir. 23.00'da da olabilir belki. :)

Pazartesi

Çalıkuşu
Güzel Çirkin

Salı

Fatih
Güneşi Beklerken

Çarşamba

A.Ş.K
Merhamet

Perşembe

İntikam
Galip Derviş

Cuma

Arka Sokaklar
Yalan Dünya

Cumartesi

Kayıp
Şans Kapıda

Pazar

X Factor

Arka Sokaklar bir kez Cumartesi yayınlandı diye hatırlıyorum yılbaşı ama Pazartesi tekrarı yeni bölümden fazla izlenmişti.

Arka Sokakların düşük A/B ile kendine PT1`de yer edinmesi düşük ihtimal.

Yalan Dünya`nın Totali ne kadar düşük olsa bile 4 reytingi geçiyordu Arka Sokakların A/Bsi gibi 2`ye düşmemişti. Ayrıca Yalan Dünyanın oyuncu takviyeleri ile Totalde 5-6 reytinge yükseleceğini düşünüyorum.

Hatırlarsanız geçen sene de Yalan Dünya için herkes 22.00 tahminini yaptı ama yine 20.00`de başladı. :)

Kanal D kendi yapımı olacak olan kayıp'ı hayatta sadece p-1'e sıkıştırmaz.. Kanal bence günün tek dizisi olarak ; kayıp, intikam ve fatih'i seçecektir..

fatih dışında hiçbirinin zirve şansı yok özellikle pazartesi ve perşembe kanal çok kötü gidecektir

İntikam'a da laf sok her fırsatta. Ab'de zirvede yer alan diziyle mi kötü gidecek kanal :D

takmışsınız ab ab tüm kişilerde 2.5 a katlıyoruz nerdeyse neden bahsediyosunuz aga :D o ufak azınlık %8 lik grup olan ab de de zirvedeyiz gerçekleri görün biraz :d

İntikam'a da laf sok her fırsatta. Ab'de zirvede yer alan diziyle mi kötü gidecek kanal :D

isteyen laf atsın kanalın iç yapımı yuapımcı parası yok 10 oyuncusu var 7 reyting ortalama ilk sezon bitmeden 30 ülkeye satıldı 15 reytinglik işten çok kazandırıyor sonuçta :) işte ab farkı ab işşi olmayan dizi yurtdışında başarılı olamaz

takas post: 1404190' Alıntı:
takmışsınız ab ab tüm kişilerde 2.5 a katlıyoruz nerdeyse neden bahsediyosunuz aga :D o ufak azınlık %8 lik grup olan ab de de zirvedeyiz gerçekleri görün biraz :d
Resmen laf sokmuşsun. Çok kötü gidecek ne demek? Vadi 1. olacaksa olacak Totalde İntikam neden çok kötü gitsin ki? Vadi ilk 10`u kaplayacak mı?

Aga tamam iki grupta da zirveyi alabilirsiniz ama İntikam'ın iyi reytinglerini görmezden gelip Kanal D perşembe çok kötü gidecek demek ağır olmuyor mu. Hem ab'de zirve İntikamın olur bu sezon :D