4. BÖLÜM
Kanal GRIFFIN'dan herkese iyi pazarlar. Ben hayret bi şey. Haftanın TV Gündemleri ile karşınızdayız.
Zaman kaybetmeden 29 Temmuz - 4 Ağustos 2013 haftasının TV gündeminden oluşan haber turumuza başlayalım.
Begüm Yücetan'ın sunumu ile her çarşamba 23:15'te ekrana gelen Magazin 90 isimli program bundan sonra salı gününü çarşambaya bağlan gece 00:15'te ekrana gelecek.
ATV'nin sevilen dizisi Huzur Sokağı yapım şirketini değiştirince dizinin yönetmeni de değişti. Başarılı yönetmen Şenol Sönmez ekipten ayrıldığını açıkladı.
Çarşamba günleri 22:30'da ekrana gelen ve Ünal Yeter'in sunuculuğunu üstlendiği Arkandayız yarışması bundan sonra pazar günleri 23:15'te ekrana gelecek.
Baş rollerinde ; Burcu Binici ve İnan Ulaş Torun paylaştığı 6 Mantı dizisinin bölüm çekimleri tamamlandı. Dizi yakın zaman içinde final yapacak.
Jüri koltuğunda Hande Yener, Sinan Akçıl, Armağan Çağlayan ve Mazhar Alanson'un oturacağı, 'X Factor Türkiye' yarışmasının sunucusu Gamze Özçelik oldu.
Öner Erkan'ın sunumunu üstleneceği KIZMA KAZAN isimli yarışma programı 5 Ağustos pazartesi 23.00'de Kanal D'de başlıyor.
Samanyolu TV'nin yeni ve iddialı dizisi Küçük Gelin'in çekimleri başladı.
Fox TV'nin sevilen komedi dizisi Ali Ayşe'yi Seviyor yeni sezona geçmeden yayından kaldırıldı.
"Esra Erol ile Evlen Benimle" programını sunan Esra Erol, FOX TV'ye transfer oldu. Başarılı sunucu yeni kanalında yepyeni ve birbirinden farklı projeleri sunacak.
Star TV'nin yeni sezon için hazırladığı 'Medcezir' dizisinin kadrosuna Taner Ölmez ve Can Gürzap katıldı.
'En Favori Ekran Yüzü 2013'ün kazananı ; ATV ekranlarında 'Kim Milyoner Olmak İster?' isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Kenan Işık oldu.
Daha önce Papatyam, Öğretmen Kemal, 20 Dakika, Ve İnsan Aldandı, Küçük Kıyamet gibi dizilerde oynayan Aslı Özmel Nizama Adanmış Ruhlar'ın kadrosuna dahil oldu.
Fox TV'nin fantastik dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'in kadrosuna Berk Cankat ve İpek Bağrıaçık katıldı.
Eser Yenenler,Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunumunu üstlendiği 3+1 isimli gece şovu geçtiğimiz cuma sezon finali ile ekrana geldi.
Hülya Avşar , O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı.
Kanal D'nin yeni sezon için hazırladığı iddialı dizi Fatih'de Aslı Tandoğan yer almayacak.
Baş rollerinde İdil Fırat , Mehmet Aslantuğ , Birce Akalay'ın yer aldığı Ben Onu Çok Sevdim dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak.
Ayten Soykök , yer aldığı Lale Devri isimli dizinin kadrosundan ayrıldı.
Hümeyra ve Rutkay Aziz ; Yalan Dünya dizisinde Nurhayat'ın anne babası rollerinde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar.
Çağla Şikel Altuğ ve Alişan'ın sunacağı program Show TV'de yayınlanacak.
Sunuculuğunu Gupse Özay'ın üstlendiği 'Rekorlar Dünyası' final bölümü ile 7 Ağustos çarşamba günü 20:00'da final yapacak.
Gold Film'in Cuma akşamları yayınlanan "Dila Hanım" dizisinde 'Rıza' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, "Benim Hala Umudum Var" dizisinin 6. bölümünde boy gösterecek.
Mehmet Çelik , Benim Hala Umudum Var dizisinin kadrosuna katıldı.
"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde 'Sarı Selim' karakterini, Engin Öztürk canlandıracak.
"Babam Sınıfta Kaldı" dizisinin kadrosuna İnci Pars dahil oldu.
Kelime Oyunu , 12 Ağustos'tan itibaren hafta içi her gün 18:30'da Show TV'de.
Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Zeliş karakterini canlandıran Evrim Solmaz diziden ayrıldı.
Baş rollerinde Naz Elmas ve Ali Sunal'ın yer aldığı 'Güzel Çirkin' dizisinin kadrosuna Gamze Topuz dahil oldu.
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Show TV'de yayınlanacağı haberleri asılsız çıktı. Dizi , ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.
Haftanın TV Gündemi'nden bu haftalık bu kadar. 2 hafta sonra pazar günü görüşmek üzere.
Son düzenleme: